Garden Tales 3

Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Garden TalesGarden Tales Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Garden Tales 2Garden Tales 2 Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Skydom ReforgedSkydom Reforged Forest Match 2Forest Match 2 Yummy TalesYummy Tales Candy Rain 7Candy Rain 7 Candy Rain 5Candy Rain 5 Cookie Crush 4Cookie Crush 4 Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Bug MatchBug Match Candy Rain 4Candy Rain 4 Cook and Match: Sara's AdventureCook and Match: Sara's Adventure Candy Match 2Candy Match 2 Candy PetsCandy Pets Bubbles & Hungry DragonBubbles & Hungry Dragon Mob ControlMob Control Instadiva Kylie Dress UpInstadiva Kylie Dress Up Dig ThisDig This World PuzzleWorld Puzzle Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Fruit ConnectFruit Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Pet ConnectPet Connect Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Mahjong ClassicMahjong Classic Spider SolitaireSpider Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Candy RiddlesCandy Riddles Mergest KingdomMergest Kingdom MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Slice It AllSlice It All Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Mahjong TowerMahjong Tower
Garden Tales 3
3.9
3.266 szavazatok
A Garden Tales 3 egy szórakoztató csoportosítós (match-3) játék amelyben egyforma elemeket kell sorba rendezni a gyümölcsök és virágok kipukkasztásához. Segítenél a kerti törpéknek a megfelelő elemek összegyűjtésében, a kavicsok eltakarításában és a jég feltörésében a befagyasztott ikonok felszabadításához?

Hogyan kell játszani a Garden Tales 3 játékot?
Willy, a kerti törpe ismét visszatér, hogy újabb elempárosító kalandokba bonyolódjon ebben az elempárosító logikai játékban, amely nem kevesebb, mint 3000 színekkel teli szinttel rendelkezik. Cseréld fel a bogyók, levelek és virágok helyét, és hozz létre három egyforma elemből álló sorokat és oszlopokat.

Három vagy több egyforma elem sorba állítása lehetővé teszi számodra az elemek összegyűjtését és eltávolításukat a tábláról. Húzd ki az elemeket a feladatlistádról a szintek teljesítéséhez szükséges elemek összegyűjtésével. Vigyázz, mert csak korlátozott számú forduló áll rendelkezésedre az egyes kertészeti küldetések teljesítéséhez! 

A virágok, gyümölcsök és levelek összegyűjtése mellett egyéb rafinált feladatokat is teljesítened kell. Mint például a jégrétegek és a szemétkupacok feltakarítása, vagy a különleges elemek a tábla alsó sorába ejtése, annak érdekében, hogy begyűjthesd azokat.

A Garden Tales 3 játék két előzménnyel rendelkezik, amelyeket szintén megtalálhatsz a játékkatalógusunkban, úgy mint: Garden Tales és Garden Tales 2

Garden Tales 3 tippek: Hogyan cseréld fel az elemek helyét?
Ha azt szeretnéd, hogy két elem helyet cseréljen, akkor koppints az adott elemre és tartsd rajta az egeret. Most húzd ezt az elemet egy vele közvetlenül határos helyre. Ha a csere egy három vagy több egyforma elemből álló érvényes sort eredményez, akkor az elemek helyet fognak cserélni és kipukkannak.

Garden Tales 3 tippek: Hogyan készíthetsz bombákat?
A bombákat több mint három egyforma elem sorba rendezésével hozhatod létre. Egy négy elemből álló párosítás sorbombát eredményez, míg egy öt elemből álló párosítás egyaránt létrehozhat egy keresztirányú bombát vagy egy színbombát. Két szomszédos bombát is kombinálhatsz egy még hatalmasabb robbanás létrehozásához!

Garden Tales 3 tippek: Hogyan szerezheted meg a szintvégi bónuszt?
Próbálj meg minden egyes küldetést a lehető legkevesebb lépés használatával teljesíteni. Miután minden a feladatlistádon szereplő feladatot teljesítettél, minden megmaradt lépés bombává alakul. Ezek mind egyszerre fognak kioldani, ami rengeteg extra pontot fog neked hozni és valószínűleg még néhány zuhatag láncreakciót is a még jobb eredményért!

Mikor jelent meg először a Garden Tales 3?
Ezt a játékot 2022. szeptember 12-én adták ki.

Ki készítette a Garden Tales 3-at?
A játékot a SoftGames készítette. Ez ugyanaz a fejlesztőcég, amely számos más népszerű logikai játékot jegyez, mint például a Forest Match 2, a Solitaire Story - Tripeaks, és a Candy Rain 7.
Vezetés
Használj egeret

Garden Tales 3 Walkthrough

Nem található videó.