Garden Tales 3
Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Garden TalesGarden Tales Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Skydom ReforgedSkydom Reforged Vega Mix: Fairy TownVega Mix: Fairy Town Garden Tales 4Garden Tales 4 Heroes of Match 3Heroes of Match 3 Garden Tales 2Garden Tales 2 Yummy TalesYummy Tales Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Candy Rain 7Candy Rain 7 Forest Match 2Forest Match 2 Candy Rain 8Candy Rain 8 Garden BloomGarden Bloom Candy Rain 5Candy Rain 5 Bug MatchBug Match Tropical MatchTropical Match Shape ShiftingShape Shifting Idle Factory DominationIdle Factory Domination Crystal ConnectCrystal Connect Hyper SurviveHyper Survive 3D Ball Balancer3D Ball Balancer Mahjong Connect GoldMahjong Connect Gold Music RushMusic Rush Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong ClassicMahjong Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire BlocksBlocks Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Pet ConnectPet Connect Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mergest KingdomMergest Kingdom Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Block BlastBlock Blast Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple

Garden Tales 3

3.5
8.558 szavazatok

A Garden Tales 3 egy szórakoztató csoportosítós (match-3) játék amelyben egyforma elemeket kell sorba rendezni a gyümölcsök és virágok kipukkasztásához. Segítenél a kerti törpéknek a megfelelő elemek összegyűjtésében, a kavicsok eltakarításában és a jég feltörésében a befagyasztott ikonok felszabadításához?

Hogyan kell játszani a Garden Tales 3 játékot?

Willy, a kerti törpe ismét visszatér, hogy újabb elempárosító kalandokba bonyolódjon ebben az elempárosító logikai játékban, amely nem kevesebb, mint 3000 színekkel teli szinttel rendelkezik. Cseréld fel a bogyók, levelek és virágok helyét, és hozz létre három egyforma elemből álló sorokat és oszlopokat.

Három vagy több egyforma elem sorba állítása lehetővé teszi számodra az elemek összegyűjtését és eltávolításukat a tábláról. Húzd ki az elemeket a feladatlistádról a szintek teljesítéséhez szükséges elemek összegyűjtésével. Vigyázz, mert csak korlátozott számú forduló áll rendelkezésedre az egyes kertészeti küldetések teljesítéséhez! 

A virágok, gyümölcsök és levelek összegyűjtése mellett egyéb rafinált feladatokat is teljesítened kell. Mint például a jégrétegek és a szemétkupacok feltakarítása, vagy a különleges elemek a tábla alsó sorába ejtése, annak érdekében, hogy begyűjthesd azokat.

A Garden Tales 3 játék két előzménnyel rendelkezik, amelyeket szintén megtalálhatsz a játékkatalógusunkban, úgy mint: Garden Tales és Garden Tales 2

Garden Tales 3 tippek: Hogyan cseréld fel az elemek helyét?

Ha azt szeretnéd, hogy két elem helyet cseréljen, akkor koppints az adott elemre és tartsd rajta az egeret. Most húzd ezt az elemet egy vele közvetlenül határos helyre. Ha a csere egy három vagy több egyforma elemből álló érvényes sort eredményez, akkor az elemek helyet fognak cserélni és kipukkannak.

Garden Tales 3 tippek: Hogyan készíthetsz bombákat?

A bombákat több mint három egyforma elem sorba rendezésével hozhatod létre. Egy négy elemből álló párosítás sorbombát eredményez, míg egy öt elemből álló párosítás egyaránt létrehozhat egy keresztirányú bombát vagy egy színbombát. Két szomszédos bombát is kombinálhatsz egy még hatalmasabb robbanás létrehozásához!

Garden Tales 3 tippek: Hogyan szerezheted meg a szintvégi bónuszt?

Próbálj meg minden egyes küldetést a lehető legkevesebb lépés használatával teljesíteni. Miután minden a feladatlistádon szereplő feladatot teljesítettél, minden megmaradt lépés bombává alakul. Ezek mind egyszerre fognak kioldani, ami rengeteg extra pontot fog neked hozni és valószínűleg még néhány zuhatag láncreakciót is a még jobb eredményért!

Mikor jelent meg először a Garden Tales 3?

Ezt a játékot 2022. szeptember 12-én adták ki.

Ki készítette a Garden Tales 3-at?

A játékot a SoftGames készítette. Ez ugyanaz a fejlesztőcég, amely számos más népszerű logikai játékot jegyez, mint például a Forest Match 2, a Solitaire Story - Tripeaks, és a Candy Rain 7.

Vezetés
Használj egeret