Bubble Shooter
Bubble Shooter DeluxeBubble Shooter Deluxe Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Bubble BusterBubble Buster PoppitPoppit Bubble MeadowBubble Meadow Bubble Shooter Saga 2Bubble Shooter Saga 2 Bubble BurstBubble Burst Bubble CharmsBubble Charms Inside Out Thought BubblesInside Out Thought Bubbles Save ButterfliesSave Butterflies Bubble Shooter SagaBubble Shooter Saga Puzzle BobblePuzzle Bobble Bubble Shooter HDBubble Shooter HD BlocksBlocks Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Pet ConnectPet Connect MayaMaya Connect 2Connect 2 Solitiare Farm Seasons 3Solitiare Farm Seasons 3 Ramp Car JumpingRamp Car Jumping PacXon New RealmsPacXon New Realms Basketball Kings 2024Basketball Kings 2024 Worm Out: Brain Teaser GameWorm Out: Brain Teaser Game Digital Circus IODigital Circus IO Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong ClassicMahjong Classic Garden TalesGarden Tales Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Spider SolitaireSpider Solitaire Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Block BlastBlock Blast Mergest KingdomMergest Kingdom Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Bubble Shooter Pro 3Bubble Shooter Pro 3 Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mahjong TowerMahjong Tower Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple

Bubble Shooter

3.5
406.908 szavazatok

A Bubble Game 3 néven is ismert Bubble Shooter egy klasszikus 3 mérkőzéses játék amelyben három vagy több azonos buborékot kell összepárosítanod, hogy kipukkadjanak. Folyamatosan jönnek az új sorok, meddig tudsz játékban maradni?

A Bubble Shooter menete

Párosíts össze legalább három azonos buborékot a színes buborék kilövésével a buborékágyúban. Minden három vagy több azonos buborékból álló kombináció kipukkan és eltűnik. Ha azonban nem sikerül érvényes kombinációt létrehozni, akkor az alsó sorban lévő szürke buborékok közül az egyik elvész. Ha ezek mindegyike eltűnik, egy új buboréksor lejjebb fogja tolni a megmaradt buborékokat.

Ennek az ügyességi játéknak az a célja, hogy minél több pontot gyűjts össze anélkül, hogy a buborékok túlságosan lecsúsznának. Robbantsd szét őket, mielőtt túl közel kerülnének az ágyúhoz, máskülönben egy buborékfal blokkolni fog, és elveszted a játékot.

Bubble Shooter stratégia

Maradj játékban, ameddig csak tudsz, hogy minél több pontot szerezz. Találd meg az egyensúlyt, hogy elég buborékot számolj fel ahhoz, hogy helyet csinálj, de ne tüntesd el az összeset (ez egyben a játék végét is jelenti). Ne hagyd, hogy a buborékok középre csoportosuljanak. Ez a terület a legproblémásabb: ha a buborékok túl mélyre süllyednek, megakadályozzák a célzást.

A képernyő alján látszik, hogy melyik két szín következik, ezért mindig tervezz egy kicsit előre. A buborékokat visszapattinthatod a falakról. Ez hasznos az akadályok kikerüléséhez és a nehéz lövések kivitelezéséhez. Azok a buborékok, amelyek elveszítik a kapcsolatot a felső fallal, szintén kipukkadnak. Ezzel nagy láncreakciót hozhatsz létre, és sok buborékot pukkaszthatsz ki egy csapásra.

Megjelenés dátuma

Bár a Bubble Shooter eredeti Flash verziója sokkal régebbi, ez az új HTML5 verzió 2017-ben jelent meg először.

Fejlesztő

A Bubble Game 3 készítője az OrangeGames.

Vezetés
Használj egeret