Bubble Shooter
Bubble Shooter DeluxeBubble Shooter Deluxe Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition PoppitPoppit Bubble BusterBubble Buster Bubble MeadowBubble Meadow Bubble Shooter Saga 2Bubble Shooter Saga 2 Save ButterfliesSave Butterflies Bubble CharmsBubble Charms Bubble Shooter SagaBubble Shooter Saga Inside Out Thought BubblesInside Out Thought Bubbles Bubble BurstBubble Burst Puzzle BobblePuzzle Bobble BlocksBlocks Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Pet ConnectPet Connect Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Bubble Shooter ProBubble Shooter Pro Block Wood PuzzleBlock Wood Puzzle DodgeballDodgeball Tile Guru Match FunTile Guru Match Fun Solitaire Mahjong Classic 2Solitaire Mahjong Classic 2 Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Garden TalesGarden Tales Mahjong ClassicMahjong Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Fruit ConnectFruit Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Words of WonderWords of Wonder Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Vega Mix 2: Mystery Of IslandVega Mix 2: Mystery Of Island Block BlastBlock Blast Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mergest KingdomMergest Kingdom MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Candy RiddlesCandy Riddles Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Mahjong TowerMahjong Tower

Bubble Shooter

3.6
340.302 szavazatok

A Bubble Game 3 néven is ismert Bubble Shooter egy klasszikus 3 mérkőzéses játék amelyben három vagy több azonos buborékot kell összepárosítanod, hogy kipukkadjanak. Folyamatosan jönnek az új sorok, meddig tudsz játékban maradni?

A Bubble Shooter menete

Párosíts össze legalább három azonos buborékot a színes buborék kilövésével a buborékágyúban. Minden három vagy több azonos buborékból álló kombináció kipukkan és eltűnik. Ha azonban nem sikerül érvényes kombinációt létrehozni, akkor az alsó sorban lévő szürke buborékok közül az egyik elvész. Ha ezek mindegyike eltűnik, egy új buboréksor lejjebb fogja tolni a megmaradt buborékokat.

Ennek az ügyességi játéknak az a célja, hogy minél több pontot gyűjts össze anélkül, hogy a buborékok túlságosan lecsúsznának. Robbantsd szét őket, mielőtt túl közel kerülnének az ágyúhoz, máskülönben egy buborékfal blokkolni fog, és elveszted a játékot.

Bubble Shooter stratégia

Maradj játékban, ameddig csak tudsz, hogy minél több pontot szerezz. Találd meg az egyensúlyt, hogy elég buborékot számolj fel ahhoz, hogy helyet csinálj, de ne tüntesd el az összeset (ez egyben a játék végét is jelenti). Ne hagyd, hogy a buborékok középre csoportosuljanak. Ez a terület a legproblémásabb: ha a buborékok túl mélyre süllyednek, megakadályozzák a célzást.

A képernyő alján látszik, hogy melyik két szín következik, ezért mindig tervezz egy kicsit előre. A buborékokat visszapattinthatod a falakról. Ez hasznos az akadályok kikerüléséhez és a nehéz lövések kivitelezéséhez. Azok a buborékok, amelyek elveszítik a kapcsolatot a felső fallal, szintén kipukkadnak. Ezzel nagy láncreakciót hozhatsz létre, és sok buborékot pukkaszthatsz ki egy csapásra.

Megjelenés dátuma

Bár a Bubble Shooter eredeti Flash verziója sokkal régebbi, ez az új HTML5 verzió 2017-ben jelent meg először.

Fejlesztő

A Bubble Game 3 készítője az OrangeGames.