Bubble Shooter

Bubble Shooter DeluxeBubble Shooter Deluxe Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Bubble BusterBubble Buster PoppitPoppit Bubble MeadowBubble Meadow Bubble CharmsBubble Charms Save ButterfliesSave Butterflies Bubble Shooter Saga 2Bubble Shooter Saga 2 Bubble Shooter SagaBubble Shooter Saga Bubble BurstBubble Burst Inside Out Thought BubblesInside Out Thought Bubbles Puzzle BobblePuzzle Bobble BlocksBlocks Pet ConnectPet Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Bubble Shooter Free 2Bubble Shooter Free 2 MayaMaya Merge & DecorMerge & Decor Slice Them All! 3DSlice Them All! 3D HoleminatorHoleminator Fish Story 2Fish Story 2 Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Garden TalesGarden Tales Fruit ConnectFruit Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong ClassicMahjong Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Candy RiddlesCandy Riddles Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mergest KingdomMergest Kingdom KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Garden Tales 3Garden Tales 3 Wood Block Tap AwayWood Block Tap Away Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Mahjong TowerMahjong Tower Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple
Bubble Shooter
3.7
294.063 szavazatok
A Bubble Game 3 néven is ismert Bubble Shooter egy klasszikus 3 mérkőzéses játék amelyben három vagy több azonos buborékot kell összepárosítanod, hogy kipukkadjanak. Folyamatosan jönnek az új sorok, meddig tudsz játékban maradni?

A Bubble Shooter menete
Párosíts össze legalább három azonos buborékot a színes buborék kilövésével a buborékágyúban. Minden három vagy több azonos buborékból álló kombináció kipukkan és eltűnik. Ha azonban nem sikerül érvényes kombinációt létrehozni, akkor az alsó sorban lévő szürke buborékok közül az egyik elvész. Ha ezek mindegyike eltűnik, egy új buboréksor lejjebb fogja tolni a megmaradt buborékokat.

Ennek az ügyességi játéknak az a célja, hogy minél több pontot gyűjts össze anélkül, hogy a buborékok túlságosan lecsúsznának. Robbantsd szét őket, mielőtt túl közel kerülnének az ágyúhoz, máskülönben egy buborékfal blokkolni fog, és elveszted a játékot.

Bubble Shooter stratégia
Maradj játékban, ameddig csak tudsz, hogy minél több pontot szerezz. Találd meg az egyensúlyt, hogy elég buborékot számolj fel ahhoz, hogy helyet csinálj, de ne tüntesd el az összeset (ez egyben a játék végét is jelenti). Ne hagyd, hogy a buborékok középre csoportosuljanak. Ez a terület a legproblémásabb: ha a buborékok túl mélyre süllyednek, megakadályozzák a célzást.

A képernyő alján látszik, hogy melyik két szín következik, ezért mindig tervezz egy kicsit előre. A buborékokat visszapattinthatod a falakról. Ez hasznos az akadályok kikerüléséhez és a nehéz lövések kivitelezéséhez. Azok a buborékok, amelyek elveszítik a kapcsolatot a felső fallal, szintén kipukkadnak. Ezzel nagy láncreakciót hozhatsz létre, és sok buborékot pukkaszthatsz ki egy csapásra.

Megjelenés dátuma
Bár a Bubble Shooter eredeti Flash verziója sokkal régebbi, ez az új HTML5 verzió 2017-ben jelent meg először.

Fejlesztő
A Bubble Game 3 készítője az OrangeGames.