Mahjong Titans
Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fruit ConnectFruit Connect Pet ConnectPet Connect MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Mahjongg CandyMahjongg Candy Mahjong RoyalMahjong Royal The Great MahjongThe Great Mahjong Butterfly ShimaiButterfly Shimai Butterfly Kyodai HDButterfly Kyodai HD Mah JonggMah Jongg Gorillas Tiles of The UnexpectedGorillas Tiles of The Unexpected The Mah-Jongg KeyThe Mah-Jongg Key Mahjongg 3DMahjongg 3D Jewels Kyodai MahjongJewels Kyodai Mahjong Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Dog Puzzle Story 3Dog Puzzle Story 3 Brawl HeroBrawl Hero Cut The Rope: ExperimentsCut The Rope: Experiments KrisMas Mahjong 2KrisMas Mahjong 2 Vex 3 xmasVex 3 xmas Parking RushParking Rush Dynamons 6Dynamons 6 Melodic TilesMelodic Tiles Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Mahjong ClassicMahjong Classic Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Words of WondersWords of Wonders Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Block BlastBlock Blast Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong TowerMahjong Tower Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple Craftnite.ioCraftnite.io Fireboy and Watergirl 3: Ice TempleFireboy and Watergirl 3: Ice Temple Fairy TownFairy Town

Mahjong Titans

3.4
89.189 szavazatok

A Mahjong Titans egy egyszerű és világos egyfordulós Mahjong játék, amely a Teknős kőelrendezést használja. Találd meg az összeillő párokat. Keresd meg a szabad elemeket akár a jobb, akár a bal oldalon. Állítsd őket párba a párok eltávolításához a tábláról, amíg az összes elem el nem tűnik.  

Hogyan kell játszani a Mahjong Titans játékot?

Ebben a fejtörő játékban, a cél az összes kő eltávolítása a tábláról. Az elemek összeillő párokba állításával távolíthatod el a köveket. Egy kő felemeléséhez és párba állításához, képesnek kell lenned a kő kicsúsztatásához akár a jobb, akár a bal oldalon. A kő nem lehet teljesen vagy akár részlegesen lefedve egy másik kővel.

Csak egy esélyed van a játék teljesítésére, mert ha kifogysz a lépésekből, akkor a köveket nem lehet újrakeverni. Hanem újra kell kezdened az elejéről. Ezért nagyon fontos, hogy figyelmesen nézd végig a köveket, mielőtt eltávolítanád őket. Okos dolog ez a lépés? Elérhetővé tesz más köveket, amelyekre szükséged van, vagy esetleg találhatsz egy jobb kombinációt? 

Mik a legjobb Mahjong Titans stratégiai tippek?

Ez a meglepően rafinált madzsong játék azoknak a játékosoknak való, akik szeretik a kihívásokat. Ezzel együtt is, megosztunk veled egy tippet: a legjobb megoldás, ha először a felső kövekre és a leghosszabb sorokra koncentrálsz. Azért, mert a középen lévő kövek elérése a legnehezebb. A játékosok sokszor elakadnak, ha a játék végére hagyják ezeknek az elérését.

Ez a játék a Microsoft Mahjong Titans játéka?

Nem, ez egy másik játék. Létezett egy játék, amelyet szintén Mahjong Titans-nak hívtak és eredetileg a Microsoft Vista része volt, de ez nem ugyanaz a játék. Ez a játék először egyszerűen „Mahjong” néven jelent meg online, de egy adott ponton a weboldalak olyan gyakran hivatkoztak rá a mostani nevén, hogy ez lett a játék hivatalos neve. Mindeközben, a Microsoft Mahjong Titans játéka szintén nevet váltott és most már csak „Microsoft Mahjong”-nak hívják.

Mikor jelent meg a Mahjong Titans?

Az eredeti Flash verzió 2002-ben jelent meg online. Népszerűségét évtizedeken át megőrizte, a logikai játék kategória igazi klasszikusa. A jelenlegi HTML5 verziót először 2017. Június 14-én adták ki.

Ki készítette a Mahjong Titans játékot?

A játékot a Zygomatic és az Agame fejlesztőcégek hozták létre.

Vezetés
Használj egeret