Mahjong Titans

Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fruit ConnectFruit Connect Pet ConnectPet Connect MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Butterfly ShimaiButterfly Shimai Mahjongg CandyMahjongg Candy Butterfly Kyodai HDButterfly Kyodai HD The Great MahjongThe Great Mahjong Gorillas Tiles of The UnexpectedGorillas Tiles of The Unexpected Mah JonggMah Jongg The Mah-Jongg KeyThe Mah-Jongg Key Mahjongg 3DMahjongg 3D Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Solitaire MahjongSolitaire Mahjong Kris MahjongKris Mahjong Run BoysRun Boys Survivor In RainbowSurvivor In Rainbow Panda LegendsPanda Legends Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Garden TalesGarden Tales Mahjong ClassicMahjong Classic Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Spider SolitaireSpider Solitaire Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Candy RiddlesCandy Riddles Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Mergest KingdomMergest Kingdom Hawaii Match 4Hawaii Match 4 Garden Tales 3Garden Tales 3 Solitaire Farm Seasons 2Solitaire Farm Seasons 2 Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Mahjong TowerMahjong Tower Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2 Craftnite.ioCraftnite.io Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple Little Big SnakeLittle Big Snake Fairy TownFairy Town
Mahjong Titans
3.5
75.469 szavazatok
A Mahjong Titans egy egyszerű és világos egyfordulós Mahjong játék, amely a Teknős kőelrendezést használja. Találd meg az összeillő párokat. Keresd meg a szabad elemeket akár a jobb, akár a bal oldalon. Állítsd őket párba a párok eltávolításához a tábláról, amíg az összes elem el nem tűnik.  

Hogyan kell játszani a Mahjong Titans játékot?
Ebben a fejtörő játékban, a cél az összes kő eltávolítása a tábláról. Az elemek összeillő párokba állításával távolíthatod el a köveket. Egy kő felemeléséhez és párba állításához, képesnek kell lenned a kő kicsúsztatásához akár a jobb, akár a bal oldalon. A kő nem lehet teljesen vagy akár részlegesen lefedve egy másik kővel.

Csak egy esélyed van a játék teljesítésére, mert ha kifogysz a lépésekből, akkor a köveket nem lehet újrakeverni. Hanem újra kell kezdened az elejéről. Ezért nagyon fontos, hogy figyelmesen nézd végig a köveket, mielőtt eltávolítanád őket. Okos dolog ez a lépés? Elérhetővé tesz más köveket, amelyekre szükséged van, vagy esetleg találhatsz egy jobb kombinációt? 

Mik a legjobb Mahjong Titans stratégiai tippek?
Ez a meglepően rafinált madzsong játék azoknak a játékosoknak való, akik szeretik a kihívásokat. Ezzel együtt is, megosztunk veled egy tippet: a legjobb megoldás, ha először a felső kövekre és a leghosszabb sorokra koncentrálsz. Azért, mert a középen lévő kövek elérése a legnehezebb. A játékosok sokszor elakadnak, ha a játék végére hagyják ezeknek az elérését.

Ez a játék a Microsoft Mahjong Titans játéka?
Nem, ez egy másik játék. Létezett egy játék, amelyet szintén Mahjong Titans-nak hívtak és eredetileg a Microsoft Vista része volt, de ez nem ugyanaz a játék. Ez a játék először egyszerűen „Mahjong” néven jelent meg online, de egy adott ponton a weboldalak olyan gyakran hivatkoztak rá a mostani nevén, hogy ez lett a játék hivatalos neve. Mindeközben, a Microsoft Mahjong Titans játéka szintén nevet váltott és most már csak „Microsoft Mahjong”-nak hívják.

Mikor jelent meg a Mahjong Titans?
Az eredeti Flash verzió 2002-ben jelent meg online. Népszerűségét évtizedeken át megőrizte, a logikai játék kategória igazi klasszikusa. A jelenlegi HTML5 verziót először 2017. Június 14-én adták ki.

Ki készítette a Mahjong Titans játékot?
A játékot a Zygomatic és az Agame fejlesztőcégek hozták létre.
Vezetés
Használj egeret