Mahjong Titans
Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fruit ConnectFruit Connect Pet ConnectPet Connect MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Mahjongg CandyMahjongg Candy Butterfly ShimaiButterfly Shimai Butterfly Kyodai HDButterfly Kyodai HD Mahjong RoyalMahjong Royal The Great MahjongThe Great Mahjong Mah JonggMah Jongg The Mah-Jongg KeyThe Mah-Jongg Key Gorillas Tiles of The UnexpectedGorillas Tiles of The Unexpected Mahjongg 3DMahjongg 3D Solitaire Mahjong Farm 2Solitaire Mahjong Farm 2 Jewels Kyodai MahjongJewels Kyodai Mahjong Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Mahjong ClassicMahjong Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Bubble Shooter HDBubble Shooter HD BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Words of WondersWords of Wonders Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Spider SolitaireSpider Solitaire Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mergest KingdomMergest Kingdom Mahjong TowerMahjong Tower Block BlastBlock Blast Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Nose HospitalNose Hospital Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Pop AdventurePop Adventure KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Farm Match Seasons 2Farm Match Seasons 2 Bubble Shooter Pro 3Bubble Shooter Pro 3 Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2 Cafe SolitaireCafe Solitaire Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple

Mahjong Titans

3.4
100.860 szavazatok

A Mahjong Titans egy egyszerű és világos egyfordulós Mahjong játék, amely a Teknős kőelrendezést használja. Találd meg az összeillő párokat. Keresd meg a szabad elemeket akár a jobb, akár a bal oldalon. Állítsd őket párba a párok eltávolításához a tábláról, amíg az összes elem el nem tűnik.  

Hogyan kell játszani a Mahjong Titans játékot?

Ebben a fejtörő játékban, a cél az összes kő eltávolítása a tábláról. Az elemek összeillő párokba állításával távolíthatod el a köveket. Egy kő felemeléséhez és párba állításához, képesnek kell lenned a kő kicsúsztatásához akár a jobb, akár a bal oldalon. A kő nem lehet teljesen vagy akár részlegesen lefedve egy másik kővel.

Csak egy esélyed van a játék teljesítésére, mert ha kifogysz a lépésekből, akkor a köveket nem lehet újrakeverni. Hanem újra kell kezdened az elejéről. Ezért nagyon fontos, hogy figyelmesen nézd végig a köveket, mielőtt eltávolítanád őket. Okos dolog ez a lépés? Elérhetővé tesz más köveket, amelyekre szükséged van, vagy esetleg találhatsz egy jobb kombinációt? 

Mik a legjobb Mahjong Titans stratégiai tippek?

Ez a meglepően rafinált madzsong játék azoknak a játékosoknak való, akik szeretik a kihívásokat. Ezzel együtt is, megosztunk veled egy tippet: a legjobb megoldás, ha először a felső kövekre és a leghosszabb sorokra koncentrálsz. Azért, mert a középen lévő kövek elérése a legnehezebb. A játékosok sokszor elakadnak, ha a játék végére hagyják ezeknek az elérését.

Ez a játék a Microsoft Mahjong Titans játéka?

Nem, ez egy másik játék. Létezett egy játék, amelyet szintén Mahjong Titans-nak hívtak és eredetileg a Microsoft Vista része volt, de ez nem ugyanaz a játék. Ez a játék először egyszerűen „Mahjong” néven jelent meg online, de egy adott ponton a weboldalak olyan gyakran hivatkoztak rá a mostani nevén, hogy ez lett a játék hivatalos neve. Mindeközben, a Microsoft Mahjong Titans játéka szintén nevet váltott és most már csak „Microsoft Mahjong”-nak hívják.

Mikor jelent meg a Mahjong Titans?

Az eredeti Flash verzió 2002-ben jelent meg online. Népszerűségét évtizedeken át megőrizte, a logikai játék kategória igazi klasszikusa. A jelenlegi HTML5 verziót először 2017. Június 14-én adták ki.

Ki készítette a Mahjong Titans játékot?

A játékot a Zygomatic és az Agame fejlesztőcégek hozták létre.

Vezetés
Használj egeret