Gorillaz Tiles
Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fruit ConnectFruit Connect Pet ConnectPet Connect MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Dream Pet LinkDream Pet Link Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Dream Pet Link 2Dream Pet Link 2 Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Mahjongg CandyMahjongg Candy Butterfly Kyodai HDButterfly Kyodai HD Butterfly ShimaiButterfly Shimai Mahjong LinkMahjong Link Mahjong ChainMahjong Chain Mahjong RoyalMahjong Royal Bubble Shooter Free 3Bubble Shooter Free 3 ASMR Nail TreatmentASMR Nail Treatment Infinite CraftInfinite Craft Obby Parkour UltimateObby Parkour Ultimate Heroes of Match 3Heroes of Match 3 Hyper KnightHyper Knight Home IslandHome Island Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Mahjong ClassicMahjong Classic Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Words of WondersWords of Wonders Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mergest KingdomMergest Kingdom Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Block BlastBlock Blast Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Pop AdventurePop Adventure Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Connect 2Connect 2 Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2

Gorillaz Tiles

3.5
77.710 szavazatok

A Gorillaz Tiles egy mahjonghoz hasonló játék. Próbáld meg leszedni a tábláról az összes követ. Érintsd meg az összeillőket, és próbálj új kombinációkat létrehozni, hogy megszerezd a bombákat. Minden új pályán egy extra elrendezés vár, ami egyre nehezebbé teszi a játékot.

A Gorillaz Tiles játékszabálya

A táblán két réteg kő van, amelyeken a Gorillaz együttes képei láthatók. A cél az, hogy az összeset leszedd a tábláról. Érintsd meg az egymás mellett lévő két vagy több kombinációt. Ezek a kövek eltűnnek a tábláról. Ha rés keletkezik a sorban, a felette lévő kövek leesnek. A kövek balra csúsznak, ha egy oszlopot teljesen eltávolítasz.

A kövek akkor is eltűnnek, ha két egyforma kő egymás mellé kerül, vagy egymásra esik. A láncreakciókért a játékos egy fél bombát kap. Ha már nincs olyan kombináció, amelyet megérinthetsz, a bombákkal felrobbanthatod a megmaradt köveket.

A stratégiai tippek a Gorillaz Tiles játékhoz

A bombák egyre fontosabb szerepet kapnak az egyes körök vége felé, különösen a játék utolsó három szintjén. Ezért fontos, hogy minél többet megőrizz belőlük. Keress olyan kombinációkat, amelyek láncreakciót okoznak, különösen a tábla alsó részén.

Az első szinten van a legjobb lehetőséged arra, hogy sok bombát gyűjts, ráadásul a megmaradt bombákat magaddal viheted a következő szintekre. Ha bombát kell használnod, próbáld meg azokat a köveket felrobbantani, amelyekért cserébe legalább egy fél bombát kapsz.

Kik a Gorillaz?

A Gorillaz egy virtuális zenekar, amelyet Jamie Hewlett művész és Damon Albarn zenész, a Blur rockegyüttes frontembere alapított. A zenekar tagjai egytől egyig animációs karakterek. Köztük egy 2-D énekes (akinek hangját Albarn adja), Murdoc Niccals basszusgitáros, Russel Hobbs dobos, valamint Noodle gitáros és billentyűs.

A megjelenés dátuma

A játék HTML5 verziója 2017 áprilisában jelent meg, de az eredeti Flash verzió a Gorillaz: Tiles of the Unexpected első változata 2008 júniusában került a nagyközönség elé

Fejlesztő

Gorillaz Tiles játék fejlesztője az Agame.

Vezetés
Használj egeret