Mahjong Classic

Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Mahjong RealMahjong Real Mahjong Connect 2Mahjong Connect 2 Mahjong CardsMahjong Cards Mahjong Classic WebglMahjong Classic Webgl Mahjong Dark Dimensions: 210 secondsMahjong Dark Dimensions: 210 seconds Solitaire Mahjong ClassicSolitaire Mahjong Classic Microsoft MahjongMicrosoft Mahjong Mahjong RemixMahjong Remix Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Mahjong Connect HalloweenMahjong Connect Halloween Mahjong FrenzyMahjong Frenzy Mahjong FireFlyMahjong FireFly Power Mahjong - The TowerPower Mahjong - The Tower Solitaire ClassicSolitaire Classic Run BoysRun Boys Survivor In RainbowSurvivor In Rainbow Panda LegendsPanda Legends Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 BlocksBlocks Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fruit ConnectFruit Connect Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Pet ConnectPet Connect Garden TalesGarden Tales Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Spider SolitaireSpider Solitaire MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Candy RiddlesCandy Riddles Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Mergest KingdomMergest Kingdom Hawaii Match 4Hawaii Match 4 Garden Tales 3Garden Tales 3 Solitaire Farm Seasons 2Solitaire Farm Seasons 2 Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Connect 2Connect 2 Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2
Mahjong Classic
3.8
13.450 szavazatok
A Mahjong Classic egy egyszintű pasziánsz Mahjong játék amely 144 követ használ fel a Teknős elrendezésben.  Találd meg az összeillő köveket és párosítsd össze őket , hogy levehesd őket a tábláról. A cél, hogy az összes követ eltávolítsd, és ha segítségre van szükséged, akkor használhatod a párosítási javaslatokat vagy az újrakeverés lehetőséget.

Hogyan kell játszani a Mahjong Classic játékot?
Ebben a táblajátékban, a pontokkal, bambusszal, írásjelekkel és virágokkal díszített  kínai kövek felfordítva vannak elrendezve a Teknősnek hívott formációban (az elnevezés oka, hogy a kőhalom formája egy kicsit a teknőspáncél domború formájára emlékeztet). A játék befejezéséhez az összeillő párok megtalálása és kombinálása révén az összes követ le kell szedned a tábláról. 

Ugyanakkor, nem emelheted fel akármelyik követ. A játékba bevonható kövek legalább egyik hosszú oldalának szabadnak kell lennie, és a követ nem takarhatják más kövek. A kőelrendezés belsejébe szorult kövek vagy a más kövek által (részlegesen) takart egyéb kövek nem kiválaszthatók.

A játékba bevonható kövek színe sárgára vált amikor rájuk kattintasz. A játékba nem bevonható kövek megremegnek és nem változik meg a színük. Kattints egy kőre, aminek a mintája illik ahhoz a kőhöz, amelyiket elsőre kiválasztottál. Ha megfelelő a kombináció, akkor mindkét kő el fog tűnni. Kizárólag a zöld évszakkövek nem mutatnak egyforma mintázatot. Összesen négy darab található ezekből a kitüntetett kövekből, és miközben mindegyik darab egyedi, bármelyik ehhez a készlethez tartozó két követ összepárosíthatod.

A képernyő tetején láthatod, hogy hány darab kő van még hátra és hogy az aktuális pillanatban hány darab pár hozható még létre (”Nyitott párok”). Ha egyáltalán nem találsz egymáshoz illő köveket, akkor rákattinthatsz a javaslat gombra és két összepárosítható kő fog rózsaszínűen felvillanni. Ha nem maradtak lehetséges párok, akkor egy előugró ablak fog megjelenni. Ekkor újrakeverheted a megmaradt köveket és folytathatod a játékot vagy dönthetsz úgy, hogy új játékot kezdesz. 

Ennél a játéknál nincs időkorlát, így a saját tempódban játszhatod. Emellett a kérhető  javaslatok száma sem korlátozott.

Mikor jelent meg először a Mahjong Classic játék?
A játékot először 2018 áprilisában adták ki.

Ki készítette a Mahjong Classic játékot?
A játékot a GameBoss készítette.
Vezetés
Használj egeret