Mahjong Classic

Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Mahjong RealMahjong Real Mahjong CardsMahjong Cards Mahjong Connect 2Mahjong Connect 2 Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mahjong Dark Dimensions: 210 secondsMahjong Dark Dimensions: 210 seconds Solitaire Mahjong ClassicSolitaire Mahjong Classic Mahjong Classic WebglMahjong Classic Webgl Mahjong RemixMahjong Remix Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Microsoft MahjongMicrosoft Mahjong Mahjong Connect HalloweenMahjong Connect Halloween Mahjong FrenzyMahjong Frenzy Mahjong FireFlyMahjong FireFly Power Mahjong - The TowerPower Mahjong - The Tower Solitaire ClassicSolitaire Classic Bubble Shooter HD 2Bubble Shooter HD 2 Giant Rush!Giant Rush! Nine BlocksNine Blocks Winx Club: Dress upWinx Club: Dress up Raid Heroes: Total WarRaid Heroes: Total War Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue Mr Noob Hook HeroMr Noob Hook Hero Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Garden TalesGarden Tales BlocksBlocks Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Garden Tales 3Garden Tales 3 Fruit ConnectFruit Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Mergest KingdomMergest Kingdom Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Spider SolitaireSpider Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Candy RiddlesCandy Riddles Pet ConnectPet Connect Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Garden Tales 2Garden Tales 2 MayaMaya Solitaire GardenSolitaire Garden Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Sand Sort PuzzleSand Sort Puzzle Forest MatchForest Match Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Golf SolitaireGolf Solitaire Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Connect 2Connect 2 Craftnite.ioCraftnite.io Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Paper MinecraftPaper Minecraft
Mahjong Classic
3.8
7.918 szavazatok
A Mahjong Classic egy egyszintű pasziánsz Mahjong játék amely 144 követ használ fel a Teknős elrendezésben.  Találd meg az összeillő köveket és párosítsd össze őket , hogy levehesd őket a tábláról. A cél, hogy az összes követ eltávolítsd, és ha segítségre van szükséged, akkor használhatod a párosítási javaslatokat vagy az újrakeverés lehetőséget.

Hogyan kell játszani a Mahjong Classic játékot?
Ebben a táblajátékban, a pontokkal, bambusszal, írásjelekkel és virágokkal díszített  kínai kövek felfordítva vannak elrendezve a Teknősnek hívott formációban (az elnevezés oka, hogy a kőhalom formája egy kicsit a teknőspáncél domború formájára emlékeztet). A játék befejezéséhez az összeillő párok megtalálása és kombinálása révén az összes követ le kell szedned a tábláról. 

Ugyanakkor, nem emelheted fel akármelyik követ. A játékba bevonható kövek legalább egyik hosszú oldalának szabadnak kell lennie, és a követ nem takarhatják más kövek. A kőelrendezés belsejébe szorult kövek vagy a más kövek által (részlegesen) takart egyéb kövek nem kiválaszthatók.

A játékba bevonható kövek színe sárgára vált amikor rájuk kattintasz. A játékba nem bevonható kövek megremegnek és nem változik meg a színük. Kattints egy kőre, aminek a mintája illik ahhoz a kőhöz, amelyiket elsőre kiválasztottál. Ha megfelelő a kombináció, akkor mindkét kő el fog tűnni. Kizárólag a zöld évszakkövek nem mutatnak egyforma mintázatot. Összesen négy darab található ezekből a kitüntetett kövekből, és miközben mindegyik darab egyedi, bármelyik ehhez a készlethez tartozó két követ összepárosíthatod.

A képernyő tetején láthatod, hogy hány darab kő van még hátra és hogy az aktuális pillanatban hány darab pár hozható még létre (”Nyitott párok”). Ha egyáltalán nem találsz egymáshoz illő köveket, akkor rákattinthatsz a javaslat gombra és két összepárosítható kő fog rózsaszínűen felvillanni. Ha nem maradtak lehetséges párok, akkor egy előugró ablak fog megjelenni. Ekkor újrakeverheted a megmaradt köveket és folytathatod a játékot vagy dönthetsz úgy, hogy új játékot kezdesz. 

Ennél a játéknál nincs időkorlát, így a saját tempódban játszhatod. Emellett a kérhető  javaslatok száma sem korlátozott.

Mikor jelent meg először a Mahjong Classic játék?
A játékot először 2018 áprilisában adták ki.

Ki készítette a Mahjong Classic játékot?
A játékot a GameBoss készítette.
Vezetés
Használj egeret

Mahjong Classic Walkthrough

Nem található videó.