MahJongg Alchemy

Mahjong TitansMahjong Titans Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fruit ConnectFruit Connect Pet ConnectPet Connect Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Mahjongg CandyMahjongg Candy Gorillas Tiles of The UnexpectedGorillas Tiles of The Unexpected The Great MahjongThe Great Mahjong Mahjongg 3DMahjongg 3D Mah JonggMah Jongg The Mah-Jongg KeyThe Mah-Jongg Key Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Solitaire MahjongSolitaire Mahjong Kris MahjongKris Mahjong Gorillaz TilesGorillaz Tiles Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Bubbles & Hungry DragonBubbles & Hungry Dragon Mob ControlMob Control Instadiva Kylie Dress UpInstadiva Kylie Dress Up Dig ThisDig This World PuzzleWorld Puzzle Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Mahjong ClassicMahjong Classic Spider SolitaireSpider Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Candy RiddlesCandy Riddles Mergest KingdomMergest Kingdom Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Slice It AllSlice It All Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Mahjong TowerMahjong Tower Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple Craftnite.ioCraftnite.io Little Big SnakeLittle Big Snake Fireboy and Watergirl 3: Ice TempleFireboy and Watergirl 3: Ice Temple Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Paper MinecraftPaper Minecraft
MahJongg Alchemy
3.4
14.576 szavazatok
A MahJongg Alchemy a klasszikus mahjong játék újragondolt változata, egyben kalandra hív az ősi alkimisták titokzatos világába. Szedd le a csempéket az összeillő alkímiai szimbólumok, sárkányok, égitestek és ezoterikus alkímiai eszközök összepárosításával.

Hogyan kell játszani a MahJongg Alchemy játékot?
Ebben a gondolkodásra késztető játékban a cél az adott csempék megtalálása és összepárosítása. Csak azokat választhatod ki, amelyeket nem fed le másik csempe. A csempék egyik vagy mindkét hosszú oldalának szabadon kell lenniük. Párosítsd őket össze, és fedd fel az alul elrejtett darabokat.

15 perc áll rendelkezésedre, hogy minél több elrendezést felszedj. Az óra a szintek felső részén látható. Ha kifogysz a lépésekből, a játék véget ér, és egy új készlet kerül kiosztásra. A felül található gombot is használhatod egy szint befejezéséhez és egy osztás kéréséhez. Az óra azonban ilyenkor is ketyeg tovább!

Mi az alkímia?
Az alkímia a természetfilozófia ősi formája. Bár az alkímia fontos szerepet játszott a modern tudományok, például a kémia és az orvostudomány fejlődésében, sok misztikum és spiritualitás övezi.

Az alkimisták az anyagok megtisztításának módját keresték. Legismertebb céljuk volt, hogy nem nemesfémeket, pl. az ólmot és az ónt, nemesfémmé, tehát arannyá és ezüstté alakítsanak. Az alkimisták másik fontos törekvése egy olyan elixír felfedezése volt, amely minden betegséget meg tud gyógyítani, illetve halhatatlanságot és örök fiatalságot ad az alkotójának. Egyesek úgy vélték, hogy létezik egy tökéletes anyag, amely minderre képes. Ezt nevezték „Bölcsek kövének".

Mit jelentenek a szimbólumok? 
A csempéken az alkímiában általánosan használt elemeket, vegyületeket, eszközöket és eljárásokat szimbolizáló piktogramok láthatók. A napok és a holdak például az aranyat, illetve az ezüstöt jelképezik. A kör, amelynek közepén egy pont van, a napot és az aranyat szimbolizálja. Nézd meg, hogy megtalálod-e a bolygókhoz társított fémeket, a higanyt, a vasat és a rezet, vagy olyan anyagokat, mint a nikkel, a foszfor és a bizmut.

Az alkimisták különböző eszközöket is használtak az anyagok lepárlásához. Néhány csempén retortákat és lombikokat láthatsz. A retorta egy lefelé nyúló, hosszú nyakkal vagy kiöntőcsővel ellátott, kerek edény. A lombik egy két vagy több, csővel összekapcsolt rendszer, amelyet anyagok melegítésére és desztillálására használnak.

Mikor jelent meg először a MahJongg Alchemy?
Ez a HTML5 verzió először 2019. december 9-én jelent meg.

Ki készítette a MahJongg Alchemy játékot?
Ezt a játékot az Arkadium fejlesztette.
Vezetés
Használj egeret

MahJongg Alchemy Walkthrough

Nem található videó.