MahJongg Alchemy

Mahjong TitansMahjong Titans Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fruit ConnectFruit Connect Pet ConnectPet Connect Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Mahjongg CandyMahjongg Candy Gorillas Tiles of The UnexpectedGorillas Tiles of The Unexpected The Great MahjongThe Great Mahjong Mah JonggMah Jongg Mahjongg 3DMahjongg 3D The Mah-Jongg KeyThe Mah-Jongg Key Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Solitaire MahjongSolitaire Mahjong Kris MahjongKris Mahjong Gorillaz TilesGorillaz Tiles Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Bubble Shooter HD 2Bubble Shooter HD 2 Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Garden TalesGarden Tales Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong ClassicMahjong Classic Garden Tales 3Garden Tales 3 Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Giant Rush!Giant Rush! Mergest KingdomMergest Kingdom Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Spider SolitaireSpider Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Candy RiddlesCandy Riddles Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Nine BlocksNine Blocks Garden Tales 2Garden Tales 2 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MayaMaya Solitaire GardenSolitaire Garden Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks Sand Sort PuzzleSand Sort Puzzle Forest MatchForest Match Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Mahjong TowerMahjong Tower Golf SolitaireGolf Solitaire Bubble Shooter ProBubble Shooter Pro Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Connect 2Connect 2 Craftnite.ioCraftnite.io Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple Little Big SnakeLittle Big Snake Paper MinecraftPaper Minecraft Fireboy and Watergirl 3: Ice TempleFireboy and Watergirl 3: Ice Temple ImpostorImpostor Fairy TownFairy Town
MahJongg Alchemy
3.5
11.443 szavazatok
A MahJongg Alchemy a klasszikus mahjong játék újragondolt változata, egyben kalandra hív az ősi alkimisták titokzatos világába. Szedd le a csempéket az összeillő alkímiai szimbólumok, sárkányok, égitestek és ezoterikus alkímiai eszközök összepárosításával.

Hogyan kell játszani a MahJongg Alchemy játékot?
Ebben a gondolkodásra késztető játékban a cél az adott csempék megtalálása és összepárosítása. Csak azokat választhatod ki, amelyeket nem fed le másik csempe. A csempék egyik vagy mindkét hosszú oldalának szabadon kell lenniük. Párosítsd őket össze, és fedd fel az alul elrejtett darabokat.

15 perc áll rendelkezésedre, hogy minél több elrendezést felszedj. Az óra a szintek felső részén látható. Ha kifogysz a lépésekből, a játék véget ér, és egy új készlet kerül kiosztásra. A felül található gombot is használhatod egy szint befejezéséhez és egy osztás kéréséhez. Az óra azonban ilyenkor is ketyeg tovább!

Mi az alkímia?
Az alkímia a természetfilozófia ősi formája. Bár az alkímia fontos szerepet játszott a modern tudományok, például a kémia és az orvostudomány fejlődésében, sok misztikum és spiritualitás övezi.

Az alkimisták az anyagok megtisztításának módját keresték. Legismertebb céljuk volt, hogy nem nemesfémeket, pl. az ólmot és az ónt, nemesfémmé, tehát arannyá és ezüstté alakítsanak. Az alkimisták másik fontos törekvése egy olyan elixír felfedezése volt, amely minden betegséget meg tud gyógyítani, illetve halhatatlanságot és örök fiatalságot ad az alkotójának. Egyesek úgy vélték, hogy létezik egy tökéletes anyag, amely minderre képes. Ezt nevezték „Bölcsek kövének".

Mit jelentenek a szimbólumok? 
A csempéken az alkímiában általánosan használt elemeket, vegyületeket, eszközöket és eljárásokat szimbolizáló piktogramok láthatók. A napok és a holdak például az aranyat, illetve az ezüstöt jelképezik. A kör, amelynek közepén egy pont van, a napot és az aranyat szimbolizálja. Nézd meg, hogy megtalálod-e a bolygókhoz társított fémeket, a higanyt, a vasat és a rezet, vagy olyan anyagokat, mint a nikkel, a foszfor és a bizmut.

Az alkimisták különböző eszközöket is használtak az anyagok lepárlásához. Néhány csempén retortákat és lombikokat láthatsz. A retorta egy lefelé nyúló, hosszú nyakkal vagy kiöntőcsővel ellátott, kerek edény. A lombik egy két vagy több, csővel összekapcsolt rendszer, amelyet anyagok melegítésére és desztillálására használnak.

Mikor jelent meg először a MahJongg Alchemy?
Ez a HTML5 verzió először 2019. december 9-én jelent meg.

Ki készítette a MahJongg Alchemy játékot?
Ezt a játékot az Arkadium fejlesztette.
Vezetés
Használj egeret

MahJongg Alchemy Walkthrough

Nem található videó.