Spider Solitaire

Solitaire ClassicSolitaire Classic Classic Solitaire DeluxeClassic Solitaire Deluxe Tingly SolitaireTingly Solitaire Golf SolitaireGolf Solitaire Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Cafe SolitaireCafe Solitaire Poker WorldPoker World Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid BlackjackBlackjack Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire GardenSolitaire Garden Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Solitaire SwiftSolitaire Swift Daily SolitaireDaily Solitaire Crescent SolitaireCrescent Solitaire FreeCell Solitaire ClassicFreeCell Solitaire Classic SolitaireSolitaire Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2 Golden Spider SolitaireGolden Spider Solitaire Tom and Angela Insta FashionTom and Angela Insta Fashion Winx Club Spot the DifferencesWinx Club Spot the Differences Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Garden TalesGarden Tales BlocksBlocks Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Sand Sort PuzzleSand Sort Puzzle Mahjong ClassicMahjong Classic Fruit ConnectFruit Connect Mergest KingdomMergest Kingdom Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Candy RiddlesCandy Riddles Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Solitaire Farm SeasonsSolitaire Farm Seasons Teeth RunnerTeeth Runner Garden Tales 2Garden Tales 2 MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Pet ConnectPet Connect Forest MatchForest Match Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks Yummy TalesYummy Tales MayaMaya ImpostorImpostor Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Tasty MatchTasty Match Paper MinecraftPaper Minecraft Tropical MergeTropical Merge Block Wood PuzzleBlock Wood Puzzle Noob vs Pro 3Noob vs Pro 3 Little Big SnakeLittle Big Snake Mahjong TowerMahjong Tower Bubble Shooter ArcadeBubble Shooter Arcade SkydomSkydom Word SwipeWord Swipe Traffic Jam 3DTraffic Jam 3D
Leírás
A Spider pasziánsz egy klasszikus kártyajáték az 1940-es évek végéről. A Spider pasziánszt egy, kettő vagy négy színnel játszhatod. Rendezd a kártyákat csökkenő sorrendbe, és próbáld meg őket színek szerint párosítani. A befejezett színek eltűnnek a tablóról. El tudod tüntetni az összes kártyát?

Hogyan kell a Spider pasziánszt játszani?
Ebben a pasziánszjátékban tíz sor kártya alkotja a tablót. A legfelső lap képpel felfelé van az asztalon, a többi kártya pedig képpel lefelé. A cél az összes kártya eltávolítása az asztalról.

Hogyan kell a kártyákat mozgatni a Spider pasziánszban?
A játékos a kártyákat úgy mozgathatja, hogy megérintéssel vagy rákattintással kiválasztja. Húzd a kártyát egy másik oszlopba, hogy a tetejére helyezd. A kártyákat csökkenő sorrendben kell egymásra rakni (magastól az alacsonyig), a királytól kezdve az ászig. Nem hagyhatsz ki egyetlen számot sem!

A kártyák egymásra helyezéséhez csak a szám számít – az összes színt összekeverheted. Ez azt jelenti, hogy olyan sorozatokat készíthetsz, mint például hat káró – öt kőr – négy pikk. A Klondike pasziánsszal ellentétben nem kell váltogatnod a piros és a fekete színeket.

Ha csak lehet, a legjobb, ha a kártyákat színenként halmozod fel. Ha a szín megegyezik, és a számsor teljes, egyszerre több kártyát is felvehetsz. Tehát felvehetsz egy káró 6–5–4-ből álló készletet, ha megérinted a hatost, és a köteget bármely színű hetesre húzod (lehetőleg káróra, ha rendelkezésre áll).

Hogyan lehet eltűntetni a kártyákat a Spider pasziánszban?
A kártyák eltüntetéséhez a szín is fontos. Csak a megfelelő sorrendben egymásra rakott teljes színsor távolítható el a tablóról. A befejezett színek automatikusan eltűnnek, amint ráteszed az utolsó kártyá(ka)t.

Hogyan húzz új kártyákat a Spider pasziánszban?
A játék kezdésekor 54 kártya van a tablón. A maradék 50 kártya alkotja a tartalék kártyapaklit. Ha elfogynak a lépéseid, megérintheted ezt a paklit, hogy új tíz kártyából álló sort osszon ki. Minden oszlop felső kártyáját egy új kártya fedi.

Nem oszthatsz új kártyákat, ha a tíz oszlop közül bármelyik üres. A Spider egyes verzióiban csak királyt tehetsz egy üres nyílásba. Ebben a játékban azonban bármilyen kártya használható. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ebben a játékban egyetlen lépést sem lehet visszavonni, ezért alaposan nézd meg, mielőtt cselekszel!

Mikor jelent meg a Spider pasziánsz?
Ez a játék 2021. október 11-én jelent meg.

Ki készítette a Spider pasziánszt?
A Spider pasziánszt a Famobi játékfejlesztő készítette.
Vezetés
Használj egeret

Spider Solitaire Walkthrough

Nem található videó.