Smarty Bubbles X-mas Edition
Bubble ShooterBubble Shooter Vega Mix: Fairy TownVega Mix: Fairy Town Bubble BusterBubble Buster PoppitPoppit Bubble Shooter DeluxeBubble Shooter Deluxe Bubble MeadowBubble Meadow Bubble Shooter Saga 2Bubble Shooter Saga 2 Bubble BurstBubble Burst Bubble CharmsBubble Charms Save ButterfliesSave Butterflies Bubble Shooter SagaBubble Shooter Saga Inside Out Thought BubblesInside Out Thought Bubbles Puzzle BobblePuzzle Bobble Bubble Shooter HDBubble Shooter HD BlocksBlocks Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Pet ConnectPet Connect MayaMaya Tropical MatchTropical Match Shape ShiftingShape Shifting Idle Factory DominationIdle Factory Domination Crystal ConnectCrystal Connect Hyper SurviveHyper Survive 3D Ball Balancer3D Ball Balancer Mahjong Connect GoldMahjong Connect Gold Music RushMusic Rush Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong ClassicMahjong Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Garden TalesGarden Tales Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Spider SolitaireSpider Solitaire Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mergest KingdomMergest Kingdom Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Block BlastBlock Blast Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mahjong TowerMahjong Tower Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons

Smarty Bubbles X-mas Edition

3.7
37.862 szavazatok

A Smarty Bubbles X-mas kiadása egy gördülékenyen animált buborékos játék, amely a karácsonyi időszakban, havas, éjszakai háttér előtt játszható. Indítsd el a buborékokat a buborékágyúddal, és próbálj meg három vagy több azonos színű buborékból álló kombinációkat létrehozni, hogy azok kipukkanjanak.

Hogyan játszd a Smarty Bubbles X-mas kiadást?

Ho hó! Ebben az ünnepi kirakós játékban ki kell lőnöd a buborékokat, mielőtt azok elérnék a tábla alját. A képernyő alján láthatod, hogy épp melyik buborék van betöltve az ágyúdba, és melyik következik.

A bal egérgombbal kattintva és azt elhúzva megjelenítheted a célkeresztet. Ez segít megcélozni a buborékokat. Majd engedd el a lövéshez. Érintőképernyőn a célzáshoz koppints és tartsd lenyomva, majd a lövéshez emeld fel az ujjadat.

A Smarty Bubbles X-mas kiadás egy egyszintű buboréklövöldözős játék. Ha sikerül az összes buborékot eltüntetned, megnyered a játékot. A forduló véget ér, és a pontjaidat összeszámoljuk, hogy kiderüljön az összesített pontszámod.

Mit jelentenek a szürke buborékok a Smarty Bubbles X-mas kiadásában?

A buborékágyú alatt felsorakozva számos szürke buborékot fogsz látni a játék elején. Ezek a gömbök jelzik, hogy hányat „hibázhatsz” még, mielőtt egy új buboréksor leesik. „Hibázásnak” számít minden olyan lövés, amely nem eredményez hármas vagy annál nagyobb kombinációt.

Ha nem sikerül kombinációt létrehoznod, a buborékok a halmazhoz ragadnak, és az egyik szürke buborékod kipukkan. Amikor az összes hibázási lehetőséged elfogyott, a következő hibánál további buborékok jelennek meg, amelyek lejjebb tolják a halmazt, ami pedig eltömíti a pályát, és talán még az ágyúd tűzvonalát is elzárja.

Amikor egy új buboréksor jelenik meg, a szürke buborékjaid (részben) feltöltődnek, és a ciklus újra kezdődik.

Mikor jelent meg először a Smarty Bubbles X-mas kiadás?

Ezt a játékot 2015. december 22-én adták ki.

Ki készítette a Smarty Bubbles X-mas kiadást?

Ezt a játékot a Famobi fejlesztette. Ugyanez a játékfejlesztő készítette a Solitaire Classic, Totemia Cursed Marbles, és Gold Mine játékokat is.