Solitaire Story - TriPeaks
Solitaire ClassicSolitaire Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Solitaire SwiftSolitaire Swift Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Golf SolitaireGolf Solitaire Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Solitiare Farm Seasons 3Solitiare Farm Seasons 3 FreeCell Solitaire ClassicFreeCell Solitaire Classic Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2 Cafe SolitaireCafe Solitaire Solitaire Farm Seasons 2Solitaire Farm Seasons 2 Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 3Solitaire Story - TriPeaks 3 SolitaireSolitaire Solitaire GardenSolitaire Garden Dynamons 8Dynamons 8 Neon RiderNeon Rider Block PuzzleBlock Puzzle L.O.L Surprise Game ZoneL.O.L Surprise Game Zone Snake ClashSnake Clash Beggar ClickerBeggar Clicker Merge Brick BreakerMerge Brick Breaker CityMix SolitaireCityMix Solitaire Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Bubble Shooter HDBubble Shooter HD BlocksBlocks Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong ClassicMahjong Classic Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Pet ConnectPet Connect Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mergest KingdomMergest Kingdom Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Block BlastBlock Blast

Solitaire Story - TriPeaks

3.1
23.311 szavazatok

A Solitaire Story – TriPeaks egy olyan kártyajáték, amelyben a cél a kártyák asztalról történő eltávolítása lefelé vagy felfelé számolással. Fordítsa fel a lefelé néző kártyákat, és próbáljon hosszú sorozatokat alkotni, hogy további kártyákat adhasson a talonjához. Oldjon meg minden tablót, hogy megoldhassa a hozzájuk tartozó rejtvényt.

Hogyan kell játszani a Solitaire Story – TriPeaks játékot?

Ez a pasziánsz játék a népszerű messenger-játék böngészős változata. A cél az asztalon elrendezett összes kártya eltávolítása, és a selejtező kupacba történő helyezése. Akkor helyezhet át egy kártyát a selejtező kupacba, ha az egy ponttal magasabb vagy alacsonyabb értékű az előzőleg kiselejtezett kártya értékénél.

Minden olyan kártya lefelé néz, amelyet a tablóban egy másik kártya takar. Egy ilyen kártyát mindaddig nem fog tudni használni, ameddig a felette lévőt el nem távolította. Minden olyan esetben, amikor egynél több kártyát is eltávolíthat, általában az a legjobb stratégia, ha előnyben részesíti azokat a lapokat, amelyek még több lefordított kártya felfedését teszik lehetővé. 

Hogyan lehet tartalék kártyákat szerezni és felhasználni a Solitaire Story – TriPeaks játékban?

Ha nincs már megfelelő kártya, húzzon egy új lapot a talonból, majd helyezze a selejtező kupacba, és kezdjen új sorozatot. Próbáljon minél hosszabb sorozatokat eltávolítani. A talonjában csak korlátozott számú kártya áll a rendelkezésére, de ha fel tudja tölteni a képernyő bal felső részén látható sorozatsávot, alkalmanként akár két extra kártyát is nyerhet!

Hogyan teljesíthet célokat és szabadíthat fel új kártyapaklikat a Solitaire Story – TriPeaks játékban?

A szinthez tartozó térkép előhívása után a képernyő bal oldalán található lila ellenőrzőlista fül megérintésével tekintheti meg az eddig elért eredményeit. Az eredmények elérésével extra nyereményekre, például jutalomérmékre tehet szert. Ezekkel a játék során extra talonkártyákat vagy joker kártyákat vásárolhat, hogy akkor is folytatni tudja a játékot, ha kifogyott a lehetőségekből.

A szinthez tartozó térképen a második lila fül megérintésével tekintheti meg a felszabadítható kártyapaklikat. Utazása során számos országba látogat majd el, és kellő számú csillag összegyűjtésével minden egyes célállomáson három új kártyadizájnt szabadíthat fel. Szintenként legfeljebb három csillag gyűjthető össze.

Hol lehet még játszani a Solitaire Story – TriPeaks játékkal?

A Solitaire Story – TriPeaks játéksorozatba összesen három játék tartozik. Ne hagyja ki! Feltétlenül próbálja ki a Solitaire Story – TriPeaks 2 és a Solitaire Story – TriPeaks 3 játékokat is!

Mikor jelent meg először a Solitaire Story – TriPeaks?

A játék böngészős és mobil verziói 2021. november 12-én jelentek meg.

Ki készítette a Solitaire Story – TriPeaks játékot?

Ezt a játékot a SoftGames készítette. Ez a játékfejlesztő számos egyéb népszerű fejtörő játékot is készített, például a Dog Puzzle Story 2, a New Daily Sudoku, vagy a Solitaire Mahjong Classic játékokat.

Vezetés
Használj egeret