Solitaire Garden
Solitaire ClassicSolitaire Classic Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Daily SolitaireDaily Solitaire Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid Classic Solitaire DeluxeClassic Solitaire Deluxe Arkadium Classic SolitaireArkadium Classic Solitaire Spider Solitaire 2 SuitsSpider Solitaire 2 Suits Daily Solitaire ClassicDaily Solitaire Classic Tingly SolitaireTingly Solitaire Arkadium Daily SolitaireArkadium Daily Solitaire Yukon SolitaireYukon Solitaire TriPeaks SolitaireTriPeaks Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire SwiftSolitaire Swift Dynamons 8Dynamons 8 Neon RiderNeon Rider Block PuzzleBlock Puzzle L.O.L Surprise Game ZoneL.O.L Surprise Game Zone Snake ClashSnake Clash Beggar ClickerBeggar Clicker Merge Brick BreakerMerge Brick Breaker CityMix SolitaireCityMix Solitaire Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Bubble Shooter HDBubble Shooter HD BlocksBlocks Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong ClassicMahjong Classic Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Pet ConnectPet Connect Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mergest KingdomMergest Kingdom Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Block BlastBlock Blast

Solitaire Garden

3.4
13.770 szavazatok

A Solitaire Garden egy TriPeaks pasziánsz több mint 800 szinttel, gördülékeny animációval és szórakoztató történettel. Váratlanul egy öreg udvarházat örökölsz egy hatalmas kerttel! Ám az udvarház nagyon elhanyagolt... Teljesítsd a TriPeaks logikai játékokat és szerezz csillagokat az új otthonod felújításához.

Hogyan kell játszani a Solitaire Garden játékot?

Ebben a kártyajátékban, egy hatalmas majort örököltél. Ez egy óriási ingatlan és mindazzá válhat, amiről valaha is álmodtál... de csak akkor, ha el tudod végezni a szükséges felújításokat. Az udvarház és a hozzátartozó egykoron gyönyörű kertnek rettenetesen szüksége van egy felújításra!

A barátod, Alice, segítségével megoldhatod a TriPeaks logikai játékok jelentette kihívásokat és felújíthatod az új otthonodat. Alice egy rövid játékbemutatóban megmutatja, hogyan kell játszanod a játékot. Oldd meg a különböző szinteket a kártyák helyes sorrendbe rendezésével. Eltávolíthatsz kártyákat az asztalról és áthelyezheted azokat a tartalék kártyákat tartalmazó pakliba úgy, hogy kiválasztod azokat a kártyákat, amelyek egy ponttal magasabb vagy alacsonyabb értékkel rendelkeznek, mint a korábban általad megjátszott kártya.

Ha nem tudsz több kártyát eltávolítani az asztalról, akkor érintsd meg a lefele fordított tartalék kártyapaklit egy új lap felfordításához, és a halom tetejére helyezéséhez.  Most már megpróbálhatsz ehhez a laphoz hozzápárosítani a maradék lapokat. Ugyanakkor csak korlátozott számban állnak rendelkezésedre tartaléklapok, úgy hogy használd őket okosan!

Tippek és trükkök: Hogyan tudod megnyerni a Solitaire Garden játékot?


Számolj mindkét irányba
Ne feledd, hogy lefelé és felfelé egyaránt számolhatsz. A számolás irányát a sorozat közepén is megváltoztathatod, ami még több kártya elrakását teszi lehetővé. Ne feledd, hogy mindig használhatod a VISSZA gombot az utolsó lépés visszavonására.

Koncentrálj a takarásban lévő lapok szabaddá tételére
A lappal lefele lévő kártyákat nem tudod használni. Ezek egészen addig így maradnak, amíg más lapok alá vannak szorulva. Koncentrálj a maradék lapok felfordítására, így jobban képet kaphatsz arról, hogy milyen számokat kell még megjátszanod.  

Nyerj több pénzt
Az udvarház felújításához pénzt kell szerezned az új anyagok és dekorációk megvásárlására is. Extra pénzre tehetsz szert, ha anélkül teljesítesz egy öt lapból álló sorozatot, hogy új lapot húznál a tartaléklap-pakliból.

Hogyan újítod fel az udvarházat a Solitaire Gardenben?

A kert felújításához és a ház lakhatóvá tételéhez csillagokat kell szerezned. Minden egyes teljesített szint után egy csillagot kapsz. Ellenőrizd a feladatlistát, hogy lásd a következő felújítandó elemet és hogy ehhez hány csillagra lesz szükséged. Minden egyes felújítandó elem esetében három stíluslehetőség közül választhatsz. Így a házat és a kertet a saját ízlésed szerint alakíthatod ki.

Ahogy haladsz előre a felújítási feladatlistával, úgy derülnek ki a történet új részei. Többet fogsz megtudni a titokzatos örökségedről, de ugyanakkor meg kell küzdened Egorral, az öreg és kapzsi földesúrral is, aki egy gonosz gaztettet eszelt ki, hogy ellophassa tőled az új udvarházadat..! 

Mikor jelent meg először a Solitaire Garden?

Ezt a játékot 2021. április 23-án adták ki.

Ki készítette a Solitaire Garden játékot?

A játékot a SoftGames készítette. Ugyanaz a a stúdió, amely számos egyéb népszerű kártya- és logikai játékot alkotott, mint például a Word Search, a Spider Solitaire Blue, és a Wood Block Puzzle 2 játékokat.

Vezetés
Használj egeret