Kings and Queens Solitaire TriPeaks
Solitaire ClassicSolitaire Classic Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Solitaire GardenSolitaire Garden Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Daily SolitaireDaily Solitaire Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid Classic Solitaire DeluxeClassic Solitaire Deluxe Arkadium Classic SolitaireArkadium Classic Solitaire Spider Solitaire 2 SuitsSpider Solitaire 2 Suits Daily Solitaire ClassicDaily Solitaire Classic Arkadium Daily SolitaireArkadium Daily Solitaire Tingly SolitaireTingly Solitaire Yukon SolitaireYukon Solitaire TriPeaks SolitaireTriPeaks Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire SwiftSolitaire Swift Neon RiderNeon Rider Block PuzzleBlock Puzzle L.O.L Surprise Game ZoneL.O.L Surprise Game Zone Snake ClashSnake Clash Beggar ClickerBeggar Clicker Merge Brick BreakerMerge Brick Breaker CityMix SolitaireCityMix Solitaire Om Nom BubblesOm Nom Bubbles Jump Into the PlaneJump Into the Plane Jewel LegendJewel Legend Penalty Challenge MultiplayerPenalty Challenge Multiplayer Parkour Block 6Parkour Block 6 Toilet PinToilet Pin Crowd Clash RushCrowd Clash Rush Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong ClassicMahjong Classic Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Pet ConnectPet Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition

Kings and Queens Solitaire TriPeaks

3
21.571 szavazatok

A Kings and Queens Solitaire TriPeaks egy kártyajáték, amelyben a kártyákat el kell tüntetned az asztalról, sorozatok létrehozásával. Minden sorozatban a következő lapnak egy ponttal magasabb vagy alacsonyabb értékűnek kell lennie, mint az előzőnek.

Hogyan kell játszani a Kings and Queens Solitaire TriPeakset?

Ebben a pasziánsz játékban a kártyák egy sor alakzatban helyezkednek el az asztalon. A legfelső lap mindig képpel felfelé, az alatta lévő lapok pedig képpel lefelé vannak fordítva. Próbáld meg az összes kártyát felfedni és a dobóhalomra helyezni, hogy eltávolítsd őket az alakzatból.

A képernyő alján lévő panelen látható a dobóhalom, valamint a tartalék kártyák halmaza. Koppints bármelyik kártyára, amelynek értéke egy ponttal magasabb vagy alacsonyabb, mint a dobóhalom legfelső lapja. Ha elfogytak a lépések, koppints a tartaléklapokra, hogy új kártya kerüljön felülre.

Tüntesd el a kártyákat, hogy aranyérméket és csillagokat szerezz. A kör végén megmaradt tartalék kártyák aranyérmékre válthatók. Nyiss új szinteket, háttereket és boostereket, amelyek segítenek az előrehaladásban. Facebookon keresztül is bejelentkezhetsz, hogy barátaiddal együtt élvezhesd a játékot.

Mi történik, ha elfogynak a lépések a Kings and Queens Solitaire TriPeaksben?

Ha elfogynak a lépések és a tartalék kártyák, ne aggódj! Amíg van elég aranyérméd, addig olyan gyakran vásárolhatsz öt extra kártyát, amilyen gyakran csak akarsz. Próbáld meg azonban elkerülni az arany elvesztését. Válaszd a legjobb elérhető boostereket, és játssz okosan, hogy ne pazarolj el köröket.

Mi a legjobb stratégia a Kings and Queens Solitaire TriPeaks megnyeréséhez?

Ne koncentrálj a színekre! – Csak a számok számítanak, ezért ne vonják el a figyelmedet a kártyák színe. Ehelyett koncentrálj azokra a lépésekre, amelyekkel a lehető legtöbb kártyát fedheted fel.

Magasabb és alacsonyabb – A kártyákat felfelé vagy lefelé számolva távolíthatod el, ezért nézd meg alaposan, mi van az asztalon. Tudsz számolni bármelyik irányba? Ebben az esetben találd ki, hogy melyik lehetőséggel tudsz több kártyát eltüntetni és/vagy felfedni. 

A Kings and Queens Solitaire TriPeaks ugyanolyan, mint a klasszikus TriPeaks?

Nem, bár ez a játék a TriPeaks kártyajátékból származik, de nem ugyanaz. A klasszikus TriPeaksben csak egy pakli kártyát használnak, és a kártyák mindig három csúcsos vagy gúla alakban vannak elrendezve. Ebben az online játékban több pakli és gyűjthető tárgyak szerepelnek, és rengetegféle kirakást kínál, valamint tetszőleges számú új kártya adható hozzá.

Mikor jelent meg a Kings and Queens Solitaire TriPeaks?

A játék megjelenési dátuma 2020. szeptember 1-je.

Ki alkotta meg a Kings and Queens Solitaire TriPeakset?

A játékot a Clever Apps Ltd. fejlesztette.

Vezetés
Használj egeret