Kings and Queens Solitaire TriPeaks

Solitaire ClassicSolitaire Classic Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Solitaire GardenSolitaire Garden Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Daily SolitaireDaily Solitaire Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Classic Solitaire DeluxeClassic Solitaire Deluxe Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid Arkadium Classic SolitaireArkadium Classic Solitaire Tingly SolitaireTingly Solitaire Daily Solitaire ClassicDaily Solitaire Classic Arkadium Daily SolitaireArkadium Daily Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Solitaire Farm Seasons 2Solitaire Farm Seasons 2 Golf SolitaireGolf Solitaire SolitaireSolitaire Vex ChallengesVex Challenges Stair Race 3DStair Race 3D Block BlastBlock Blast Spider Boy RunSpider Boy Run Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Fruit ConnectFruit Connect Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Garden TalesGarden Tales Mahjong ClassicMahjong Classic Pet ConnectPet Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Candy RiddlesCandy Riddles Mergest KingdomMergest Kingdom Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Fireboy and Watergirl 6: Fairy TalesFireboy and Watergirl 6: Fairy Tales Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Mahjong TowerMahjong Tower Connect 2Connect 2
Kings and Queens Solitaire TriPeaks
1.6
47.469 szavazatok
A Kings and Queens Solitaire TriPeaks egy kártyajáték, amelyben a kártyákat el kell tüntetned az asztalról, sorozatok létrehozásával. Minden sorozatban a következő lapnak egy ponttal magasabb vagy alacsonyabb értékűnek kell lennie, mint az előzőnek.

Hogyan kell játszani a Kings and Queens Solitaire TriPeakset?
Ebben a pasziánsz játékban a kártyák egy sor alakzatban helyezkednek el az asztalon. A legfelső lap mindig képpel felfelé, az alatta lévő lapok pedig képpel lefelé vannak fordítva. Próbáld meg az összes kártyát felfedni és a dobóhalomra helyezni, hogy eltávolítsd őket az alakzatból.

A képernyő alján lévő panelen látható a dobóhalom, valamint a tartalék kártyák halmaza. Koppints bármelyik kártyára, amelynek értéke egy ponttal magasabb vagy alacsonyabb, mint a dobóhalom legfelső lapja. Ha elfogytak a lépések, koppints a tartaléklapokra, hogy új kártya kerüljön felülre.

Tüntesd el a kártyákat, hogy aranyérméket és csillagokat szerezz. A kör végén megmaradt tartalék kártyák aranyérmékre válthatók. Nyiss új szinteket, háttereket és boostereket, amelyek segítenek az előrehaladásban. Facebookon keresztül is bejelentkezhetsz, hogy barátaiddal együtt élvezhesd a játékot.

Mi történik, ha elfogynak a lépések a Kings and Queens Solitaire TriPeaksben?
Ha elfogynak a lépések és a tartalék kártyák, ne aggódj! Amíg van elég aranyérméd, addig olyan gyakran vásárolhatsz öt extra kártyát, amilyen gyakran csak akarsz. Próbáld meg azonban elkerülni az arany elvesztését. Válaszd a legjobb elérhető boostereket, és játssz okosan, hogy ne pazarolj el köröket.

Mi a legjobb stratégia a Kings and Queens Solitaire TriPeaks megnyeréséhez?
Ne koncentrálj a színekre! – Csak a számok számítanak, ezért ne vonják el a figyelmedet a kártyák színe. Ehelyett koncentrálj azokra a lépésekre, amelyekkel a lehető legtöbb kártyát fedheted fel.

Magasabb és alacsonyabb – A kártyákat felfelé vagy lefelé számolva távolíthatod el, ezért nézd meg alaposan, mi van az asztalon. Tudsz számolni bármelyik irányba? Ebben az esetben találd ki, hogy melyik lehetőséggel tudsz több kártyát eltüntetni és/vagy felfedni. 

A Kings and Queens Solitaire TriPeaks ugyanolyan, mint a klasszikus TriPeaks?
Nem, bár ez a játék a TriPeaks kártyajátékból származik, de nem ugyanaz. A klasszikus TriPeaksben csak egy pakli kártyát használnak, és a kártyák mindig három csúcsos vagy gúla alakban vannak elrendezve. Ebben az online játékban több pakli és gyűjthető tárgyak szerepelnek, és rengetegféle kirakást kínál, valamint tetszőleges számú új kártya adható hozzá.

Mikor jelent meg a Kings and Queens Solitaire TriPeaks?
A játék megjelenési dátuma 2020. szeptember 1-je.

Ki alkotta meg a Kings and Queens Solitaire TriPeakset?
A játékot a Clever Apps Ltd. fejlesztette.
Vezetés
Használj egeret