Kings and Queens Solitaire TriPeaks

Solitaire ClassicSolitaire Classic Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire GardenSolitaire Garden Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Daily SolitaireDaily Solitaire Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Tingly SolitaireTingly Solitaire Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid Classic Solitaire DeluxeClassic Solitaire Deluxe Arkadium Classic SolitaireArkadium Classic Solitaire Daily Solitaire ClassicDaily Solitaire Classic Arkadium Daily SolitaireArkadium Daily Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks Golf SolitaireGolf Solitaire Solitaire SwiftSolitaire Swift SolitaireSolitaire Bubble Shooter HD 2Bubble Shooter HD 2 Giant Rush!Giant Rush! Nine BlocksNine Blocks Winx Club: Dress upWinx Club: Dress up Raid Heroes: Total WarRaid Heroes: Total War Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue Mr Noob Hook HeroMr Noob Hook Hero Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Garden TalesGarden Tales BlocksBlocks Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong ClassicMahjong Classic Garden Tales 3Garden Tales 3 Fruit ConnectFruit Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Mergest KingdomMergest Kingdom MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Candy RiddlesCandy Riddles Pet ConnectPet Connect Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Garden Tales 2Garden Tales 2 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MayaMaya Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Sand Sort PuzzleSand Sort Puzzle Forest MatchForest Match Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Mahjong TowerMahjong Tower Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Connect 2Connect 2 Craftnite.ioCraftnite.io Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Paper MinecraftPaper Minecraft
Kings and Queens Solitaire TriPeaks
3.1
6.447 szavazatok
A Kings and Queens Solitaire TriPeaks egy kártyajáték, amelyben a kártyákat el kell tüntetned az asztalról, sorozatok létrehozásával. Minden sorozatban a következő lapnak egy ponttal magasabb vagy alacsonyabb értékűnek kell lennie, mint az előzőnek.

Hogyan kell játszani a Kings and Queens Solitaire TriPeakset?
Ebben a pasziánsz játékban a kártyák egy sor alakzatban helyezkednek el az asztalon. A legfelső lap mindig képpel felfelé, az alatta lévő lapok pedig képpel lefelé vannak fordítva. Próbáld meg az összes kártyát felfedni és a dobóhalomra helyezni, hogy eltávolítsd őket az alakzatból.

A képernyő alján lévő panelen látható a dobóhalom, valamint a tartalék kártyák halmaza. Koppints bármelyik kártyára, amelynek értéke egy ponttal magasabb vagy alacsonyabb, mint a dobóhalom legfelső lapja. Ha elfogytak a lépések, koppints a tartaléklapokra, hogy új kártya kerüljön felülre.

Tüntesd el a kártyákat, hogy aranyérméket és csillagokat szerezz. A kör végén megmaradt tartalék kártyák aranyérmékre válthatók. Nyiss új szinteket, háttereket és boostereket, amelyek segítenek az előrehaladásban. Facebookon keresztül is bejelentkezhetsz, hogy barátaiddal együtt élvezhesd a játékot.

Mi történik, ha elfogynak a lépések a Kings and Queens Solitaire TriPeaksben?
Ha elfogynak a lépések és a tartalék kártyák, ne aggódj! Amíg van elég aranyérméd, addig olyan gyakran vásárolhatsz öt extra kártyát, amilyen gyakran csak akarsz. Próbáld meg azonban elkerülni az arany elvesztését. Válaszd a legjobb elérhető boostereket, és játssz okosan, hogy ne pazarolj el köröket.

Mi a legjobb stratégia a Kings and Queens Solitaire TriPeaks megnyeréséhez?
Ne koncentrálj a színekre! – Csak a számok számítanak, ezért ne vonják el a figyelmedet a kártyák színe. Ehelyett koncentrálj azokra a lépésekre, amelyekkel a lehető legtöbb kártyát fedheted fel.

Magasabb és alacsonyabb – A kártyákat felfelé vagy lefelé számolva távolíthatod el, ezért nézd meg alaposan, mi van az asztalon. Tudsz számolni bármelyik irányba? Ebben az esetben találd ki, hogy melyik lehetőséggel tudsz több kártyát eltüntetni és/vagy felfedni. 

A Kings and Queens Solitaire TriPeaks ugyanolyan, mint a klasszikus TriPeaks?
Nem, bár ez a játék a TriPeaks kártyajátékból származik, de nem ugyanaz. A klasszikus TriPeaksben csak egy pakli kártyát használnak, és a kártyák mindig három csúcsos vagy gúla alakban vannak elrendezve. Ebben az online játékban több pakli és gyűjthető tárgyak szerepelnek, és rengetegféle kirakást kínál, valamint tetszőleges számú új kártya adható hozzá.

Mikor jelent meg a Kings and Queens Solitaire TriPeaks?
A játék megjelenési dátuma 2020. szeptember 1-je.

Ki alkotta meg a Kings and Queens Solitaire TriPeakset?
A játékot a Clever Apps Ltd. fejlesztette.
Vezetés
Használj egeret

Kings and Queens Solitaire TriPeaks Walkthrough

Nem található videó.