Solitaire Story - TriPeaks 2
Solitaire ClassicSolitaire Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Spider SolitaireSpider Solitaire Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Solitaire SwiftSolitaire Swift Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Golf SolitaireGolf Solitaire Solitaire Farm Seasons 2Solitaire Farm Seasons 2 Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection SolitaireSolitaire Solitaire GardenSolitaire Garden Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2 Cafe SolitaireCafe Solitaire Daily SolitaireDaily Solitaire Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks Uno OnlineUno Online Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles BlocksBlocks Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Mahjong ClassicMahjong Classic Garden TalesGarden Tales Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Pet ConnectPet Connect Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Block BlastBlock Blast Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Mergest KingdomMergest Kingdom MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Mahjong TowerMahjong Tower Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Garden Tales 3Garden Tales 3 MayaMaya Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg

Solitaire Story - TriPeaks 2

3.1
18.316 szavazatok

A Solitaire Story - TriPeaks 2 egy szórakoztató kártyapárosító játék, amelyben el kell távolítanod a kártyákat az asztalról akár felfelé, akár lefelé számolással. Szabadítsd ki az egymás alá szorult kártyákat és szerezd meg a ZAP! és BOOM! bónuszkártyákat, hogy még gyorsabban eltüntethesd a lapokat!

Hogyan kell a Solitaire Story - TriPeaks 2 játékot játszani?

Ebben a kártyajátékban az a cél, hogy eltüntesd a kártyákat asztalról és elpakold azokat a tartalékpakliba. Ezt a tartalékpakliból húzott előző kártyalapnál akár eggyel nagyobb, akár eggyel kisebb értékű kártyák elpakolásával teheted meg.

Folytasd a kártyalapok hozzáadását és hozz létre egy sort! Ha kifogysz a megjátszható kártyalapokból, akkor húzhatsz egy új lapot a tartalék kártyapakliból. Ugyanakkor ügyelj arra, hogy korlátozott számú tartaléklap áll a rendelkezésedre.

Solitaire Story - TriPeaks 2 tippek - Hogyan szerezhetek több tartalékkártyalapot?

További lapok szerzéséhez megpróbálhatsz összerakni egy sorozatot. Távolíts el öt vagy annál több lapot egy megszakítás nélküli sorral és jutalomképp maximum két tartalékkártyalap lesz hozzáadva a tartalékpaklidhoz. Ha elég érméd van, akkor jokert is vásárolhatsz. A joker tetejére bármilyen lapot rakhatsz és elindíthatsz egy új sorozatot.

Solitaire Story - TriPeaks 2 tippek - Hogyan szerezhetek egy új kártyacsomagot?

Utazz végig a szinttérképen és oldd fel a mindenféle kincseket, érméket és csillagokat. Ezeket felhasználhatod a különböző új kártyaminták és paklik megszerzésére a kártyamenüben. Ennek a menünek a megtekintéséhez koppints a térkép baloldalán található lila kártyalapokra. 

A listát tartalmazó fül a napi küldetés menüd. Ellenőrizheted ezt a menüt a különböző küldetések teljesítéséhez és ha minden nap játszol, akkor extra jutalmakra tehetsz szert.

Mikor jelent meg először a Solitaire Story - TriPeaks 2 játék?

Ez a játék először 2021. november 12-én jelent meg.

Ki készítette a Solitaire Story - TriPeaks 2 játékot?

A játékot a SoftGames készítette. Ugyanaz a fejlesztőcég, amely számos egyéb népszerű logikai játékot tervezett, mint például a Jewels Blitz 5, a Solitaire Mahjong Classic, és a Garden Tales játékokat.

Vezetés
Használj egeret