Solitaire Story - TriPeaks 2

Solitaire ClassicSolitaire Classic Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Spider SolitaireSpider Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire GardenSolitaire Garden Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks SolitaireSolitaire Golf SolitaireGolf Solitaire Solitaire SwiftSolitaire Swift Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue Daily SolitaireDaily Solitaire Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2 Golden Spider SolitaireGolden Spider Solitaire Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire FreeCell Solitaire ClassicFreeCell Solitaire Classic Crescent SolitaireCrescent Solitaire Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid Bubbles & Hungry DragonBubbles & Hungry Dragon Mob ControlMob Control Instadiva Kylie Dress UpInstadiva Kylie Dress Up Dig ThisDig This World PuzzleWorld Puzzle Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Fruit ConnectFruit Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Pet ConnectPet Connect Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Mahjong ClassicMahjong Classic Candy RiddlesCandy Riddles Mergest KingdomMergest Kingdom MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Slice It AllSlice It All Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Mahjong TowerMahjong Tower Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons
Solitaire Story - TriPeaks 2
3.8
8.486 szavazatok
A Solitaire Story - TriPeaks 2 egy szórakoztató kártyapárosító játék, amelyben el kell távolítanod a kártyákat az asztalról akár felfelé, akár lefelé számolással. Szabadítsd ki az egymás alá szorult kártyákat és szerezd meg a ZAP! és BOOM! bónuszkártyákat, hogy még gyorsabban eltüntethesd a lapokat!

Hogyan kell a Solitaire Story - TriPeaks 2 játékot játszani?
Ebben a kártyajátékban az a cél, hogy eltüntesd a kártyákat asztalról és elpakold azokat a tartalékpakliba. Ezt a tartalékpakliból húzott előző kártyalapnál akár eggyel nagyobb, akár eggyel kisebb értékű kártyák elpakolásával teheted meg.

Folytasd a kártyalapok hozzáadását és hozz létre egy sort! Ha kifogysz a megjátszható kártyalapokból, akkor húzhatsz egy új lapot a tartalék kártyapakliból. Ugyanakkor ügyelj arra, hogy korlátozott számú tartaléklap áll a rendelkezésedre.

Solitaire Story - TriPeaks 2 tippek - Hogyan szerezhetek több tartalékkártyalapot?
További lapok szerzéséhez megpróbálhatsz összerakni egy sorozatot. Távolíts el öt vagy annál több lapot egy megszakítás nélküli sorral és jutalomképp maximum két tartalékkártyalap lesz hozzáadva a tartalékpaklidhoz. Ha elég érméd van, akkor jokert is vásárolhatsz. A joker tetejére bármilyen lapot rakhatsz és elindíthatsz egy új sorozatot.

Solitaire Story - TriPeaks 2 tippek - Hogyan szerezhetek egy új kártyacsomagot?
Utazz végig a szinttérképen és oldd fel a mindenféle kincseket, érméket és csillagokat. Ezeket felhasználhatod a különböző új kártyaminták és paklik megszerzésére a kártyamenüben. Ennek a menünek a megtekintéséhez koppints a térkép baloldalán található lila kártyalapokra. 

A listát tartalmazó fül a napi küldetés menüd. Ellenőrizheted ezt a menüt a különböző küldetések teljesítéséhez és ha minden nap játszol, akkor extra jutalmakra tehetsz szert.

Mikor jelent meg először a Solitaire Story - TriPeaks 2 játék?
Ez a játék először 2021. november 12-én jelent meg.

Ki készítette a Solitaire Story - TriPeaks 2 játékot?
A játékot a SoftGames készítette. Ugyanaz a fejlesztőcég, amely számos egyéb népszerű logikai játékot tervezett, mint például a Jewels Blitz 5, a Solitaire Mahjong Classic, és a Garden Tales játékokat.
Vezetés
Használj egeret

Solitaire Story - TriPeaks 2 Walkthrough

Nem található videó.