Solitaire Story - TriPeaks 2
Solitaire ClassicSolitaire Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Solitaire SwiftSolitaire Swift Golf SolitaireGolf Solitaire Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Solitiare Farm Seasons 3Solitiare Farm Seasons 3 Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2 FreeCell Solitaire ClassicFreeCell Solitaire Classic Solitaire Farm Seasons 2Solitaire Farm Seasons 2 Golden Spider SolitaireGolden Spider Solitaire Solitaire GardenSolitaire Garden Cafe SolitaireCafe Solitaire SolitaireSolitaire Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue Solitaire Story - TriPeaks 3Solitaire Story - TriPeaks 3 Neon RiderNeon Rider Block PuzzleBlock Puzzle L.O.L Surprise Game ZoneL.O.L Surprise Game Zone Snake ClashSnake Clash Beggar ClickerBeggar Clicker Merge Brick BreakerMerge Brick Breaker CityMix SolitaireCityMix Solitaire Om Nom BubblesOm Nom Bubbles Jump Into the PlaneJump Into the Plane Jewel LegendJewel Legend Penalty Challenge MultiplayerPenalty Challenge Multiplayer Parkour Block 6Parkour Block 6 Toilet PinToilet Pin Crowd Clash RushCrowd Clash Rush Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong ClassicMahjong Classic Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Pet ConnectPet Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition

Solitaire Story - TriPeaks 2

3.1
19.169 szavazatok

A Solitaire Story - TriPeaks 2 egy szórakoztató kártyapárosító játék, amelyben el kell távolítanod a kártyákat az asztalról akár felfelé, akár lefelé számolással. Szabadítsd ki az egymás alá szorult kártyákat és szerezd meg a ZAP! és BOOM! bónuszkártyákat, hogy még gyorsabban eltüntethesd a lapokat!

Hogyan kell a Solitaire Story - TriPeaks 2 játékot játszani?

Ebben a kártyajátékban az a cél, hogy eltüntesd a kártyákat asztalról és elpakold azokat a tartalékpakliba. Ezt a tartalékpakliból húzott előző kártyalapnál akár eggyel nagyobb, akár eggyel kisebb értékű kártyák elpakolásával teheted meg.

Folytasd a kártyalapok hozzáadását és hozz létre egy sort! Ha kifogysz a megjátszható kártyalapokból, akkor húzhatsz egy új lapot a tartalék kártyapakliból. Ugyanakkor ügyelj arra, hogy korlátozott számú tartaléklap áll a rendelkezésedre.

Solitaire Story - TriPeaks 2 tippek - Hogyan szerezhetek több tartalékkártyalapot?

További lapok szerzéséhez megpróbálhatsz összerakni egy sorozatot. Távolíts el öt vagy annál több lapot egy megszakítás nélküli sorral és jutalomképp maximum két tartalékkártyalap lesz hozzáadva a tartalékpaklidhoz. Ha elég érméd van, akkor jokert is vásárolhatsz. A joker tetejére bármilyen lapot rakhatsz és elindíthatsz egy új sorozatot.

Solitaire Story - TriPeaks 2 tippek - Hogyan szerezhetek egy új kártyacsomagot?

Utazz végig a szinttérképen és oldd fel a mindenféle kincseket, érméket és csillagokat. Ezeket felhasználhatod a különböző új kártyaminták és paklik megszerzésére a kártyamenüben. Ennek a menünek a megtekintéséhez koppints a térkép baloldalán található lila kártyalapokra. 

A listát tartalmazó fül a napi küldetés menüd. Ellenőrizheted ezt a menüt a különböző küldetések teljesítéséhez és ha minden nap játszol, akkor extra jutalmakra tehetsz szert.

Mikor jelent meg először a Solitaire Story - TriPeaks 2 játék?

Ez a játék először 2021. november 12-én jelent meg.

Ki készítette a Solitaire Story - TriPeaks 2 játékot?

A játékot a SoftGames készítette. Ugyanaz a fejlesztőcég, amely számos egyéb népszerű logikai játékot tervezett, mint például a Jewels Blitz 5, a Solitaire Mahjong Classic, és a Garden Tales játékokat.

Vezetés
Használj egeret