Solitaire Story - TriPeaks 2

Solitaire ClassicSolitaire Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Solitaire Farm Seasons 2Solitaire Farm Seasons 2 Golf SolitaireGolf Solitaire SolitaireSolitaire Solitaire GardenSolitaire Garden Solitaire SwiftSolitaire Swift Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2 Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue Solitaire Story - TriPeaks 3Solitaire Story - TriPeaks 3 Daily SolitaireDaily Solitaire Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Crescent SolitaireCrescent Solitaire Vex ChallengesVex Challenges Stair Race 3DStair Race 3D Block BlastBlock Blast Spider Boy RunSpider Boy Run Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Fruit ConnectFruit Connect Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Garden TalesGarden Tales Mahjong ClassicMahjong Classic Pet ConnectPet Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Candy RiddlesCandy Riddles Mergest KingdomMergest Kingdom Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Fireboy and Watergirl 6: Fairy TalesFireboy and Watergirl 6: Fairy Tales Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Mahjong TowerMahjong Tower Connect 2Connect 2
Solitaire Story - TriPeaks 2
3.7
11.534 szavazatok
A Solitaire Story - TriPeaks 2 egy szórakoztató kártyapárosító játék, amelyben el kell távolítanod a kártyákat az asztalról akár felfelé, akár lefelé számolással. Szabadítsd ki az egymás alá szorult kártyákat és szerezd meg a ZAP! és BOOM! bónuszkártyákat, hogy még gyorsabban eltüntethesd a lapokat!

Hogyan kell a Solitaire Story - TriPeaks 2 játékot játszani?
Ebben a kártyajátékban az a cél, hogy eltüntesd a kártyákat asztalról és elpakold azokat a tartalékpakliba. Ezt a tartalékpakliból húzott előző kártyalapnál akár eggyel nagyobb, akár eggyel kisebb értékű kártyák elpakolásával teheted meg.

Folytasd a kártyalapok hozzáadását és hozz létre egy sort! Ha kifogysz a megjátszható kártyalapokból, akkor húzhatsz egy új lapot a tartalék kártyapakliból. Ugyanakkor ügyelj arra, hogy korlátozott számú tartaléklap áll a rendelkezésedre.

Solitaire Story - TriPeaks 2 tippek - Hogyan szerezhetek több tartalékkártyalapot?
További lapok szerzéséhez megpróbálhatsz összerakni egy sorozatot. Távolíts el öt vagy annál több lapot egy megszakítás nélküli sorral és jutalomképp maximum két tartalékkártyalap lesz hozzáadva a tartalékpaklidhoz. Ha elég érméd van, akkor jokert is vásárolhatsz. A joker tetejére bármilyen lapot rakhatsz és elindíthatsz egy új sorozatot.

Solitaire Story - TriPeaks 2 tippek - Hogyan szerezhetek egy új kártyacsomagot?
Utazz végig a szinttérképen és oldd fel a mindenféle kincseket, érméket és csillagokat. Ezeket felhasználhatod a különböző új kártyaminták és paklik megszerzésére a kártyamenüben. Ennek a menünek a megtekintéséhez koppints a térkép baloldalán található lila kártyalapokra. 

A listát tartalmazó fül a napi küldetés menüd. Ellenőrizheted ezt a menüt a különböző küldetések teljesítéséhez és ha minden nap játszol, akkor extra jutalmakra tehetsz szert.

Mikor jelent meg először a Solitaire Story - TriPeaks 2 játék?
Ez a játék először 2021. november 12-én jelent meg.

Ki készítette a Solitaire Story - TriPeaks 2 játékot?
A játékot a SoftGames készítette. Ugyanaz a fejlesztőcég, amely számos egyéb népszerű logikai játékot tervezett, mint például a Jewels Blitz 5, a Solitaire Mahjong Classic, és a Garden Tales játékokat.
Vezetés
Használj egeret