Jewels Blitz 5
Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Temple JewelsTemple Jewels Jungle Jewels ConnectJungle Jewels Connect Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Skydom ReforgedSkydom Reforged Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Garden BloomGarden Bloom Candy Rain 7Candy Rain 7 Candy Rain 5Candy Rain 5 My Little CityMy Little City Bug MatchBug Match Cookie Crush 4Cookie Crush 4 Jewels Kyodai MahjongJewels Kyodai Mahjong Candy RainCandy Rain Jewel MagicJewel Magic Candy Rain 4Candy Rain 4 Dog Puzzle Story 3Dog Puzzle Story 3 Brawl HeroBrawl Hero Cut The Rope: ExperimentsCut The Rope: Experiments KrisMas Mahjong 2KrisMas Mahjong 2 Vex 3 xmasVex 3 xmas Parking RushParking Rush Dynamons 6Dynamons 6 Melodic TilesMelodic Tiles Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple BlocksBlocks Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong ClassicMahjong Classic Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fruit ConnectFruit Connect Pet ConnectPet Connect Words of WondersWords of Wonders Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Block BlastBlock Blast Mahjong TowerMahjong Tower

Jewels Blitz 5

3.4
17.749 szavazatok

A Jewels Blitz 5 egy elempárosító játék, amelyben minden egyes rejtvény kiürítéséhez össze kell kötnöd három vagy több összeillő drágakövet. Indulj útra a dzsungelben megbúvó maja városon keresztül és az utad során gyűjtsd össze a drágaköveket, aranymaszkokat és egyéb kincseket.

Hogyan kell játszani a Jewels Blitz 5 játékot?

Ebben az elempárosító logikai játékban fel kell cserélned a drágakövek helyét ahhoz, hogy összeköss három vagy több összeillő drágakövet. A drágakövek felcseréléséhez, válassz ki egy drágakövet és húzd a szomszédos csempék egyikére. Így helyet fognak cserélni, de csak akkor, ha az elmozdításuk egy érvényes 3-találatú kombinációt eredményez.

Pukkaszd ki a drágaköveket az összegyűjtésükhöz. Koncentrálj azoknak a drágaköveknek a gyűjtésére, amelyeket a tábla baloldalán lévő panel mutat. Ez a panel mutatja a szintcélokat, tehát az itt látható drágakövek azok, amelyeket el kell távolítanod minden egyes csoportosítós (match-3) rejtvény teljesítéséhez.

Néhány szinten, a panel más elemeket is mutat, mint például maja maszkokat, jégcsempéket, banánfa leveleket vagy mágikus lila csempéket. Ezeket az elemeket párosításokkal kell eltávolítanod vagy ejtsd őket a tábla aljára az alul lévő drágakövek kipukkasztásával. 

4 egyforma drágakő összekötésével sor- és oszlopbombákra tehetsz szert. Ha sikerül 5 egyforma drágakövet összekapcsolnod, akkor egy speciális színbombát fogsz kapni. Kapcsold össze ezeket az elemeket más drágakövekkel és hozz létre egy robbanékony kombinációt! Emellett négy különböző gyorsítót is összegyűjthetsz a drágakövek és akadályok eltávolításához.

Jewels Blitz 5 tippek és stratégia - Hogyan érem el a 3-csillagot?

Próbálj meg minden egyes szintet a maximális háromcsillagos eredménnyel zárni. A csillagokat használhatod a kincsesládák kinyitására, amikkel a szinttérképen keresztül vezető utad során fogsz találkozni. Akkor kapsz három csillagot, ha feltöltöd a tábla tetejének bal oldalán található mérősávot a háromcsillagos jelzésig.

Nem mindig könnyű elég pontot szerezni a mérősáv feltöltéséhez. Ugyanakkor, a szintcél teljesítése után megmaradt minden egyes lépés automatikusan sor- vagy oszlopbombává változik, amelyek véletlenszerűen szóródnak szét a táblán. Amikor az összes bomba egyszerre kiold, ez általában zuhatagok sorozatát indítja el, ami hihetetlenül meg fogja növelni a pontszámodat a menet végére.

Több Jewels Blitz játék is létezik?

Igen, egyaránt játszhatsz a Jewels Blitz 3 és Jewels Blitz 4 játékokkal. (A sorozat két régebbi játéka többé nem elérhető online.)

Mikor jelent meg először a Jewels Blitz 5?

Ezt a játékot 2022. Június 7-én adták ki.

Ki készítette a Jewels Blitz 5-at?

A játékot a SoftGames fejlesztőcég hozta létre.