Jewels Blitz 5

Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jungle Jewels ConnectJungle Jewels Connect Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Skydom ReforgedSkydom Reforged Candy Rain 7Candy Rain 7 My Little CityMy Little City Candy Rain 5Candy Rain 5 Cookie Crush 4Cookie Crush 4 Bug MatchBug Match Jewel MagicJewel Magic Candy PetsCandy Pets Candy RainCandy Rain Candy Rain 4Candy Rain 4 Jewel BurstJewel Burst Candy Rain 2Candy Rain 2 Candy Rain 3Candy Rain 3 Merge & DecorMerge & Decor Slice Them All! 3DSlice Them All! 3D HoleminatorHoleminator Fish Story 2Fish Story 2 Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fruit ConnectFruit Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Pet ConnectPet Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Candy RiddlesCandy Riddles Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mergest KingdomMergest Kingdom KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Garden Tales 3Garden Tales 3 Wood Block Tap AwayWood Block Tap Away Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements
Jewels Blitz 5
3.6
10.782 szavazatok
A Jewels Blitz 5 egy elempárosító játék, amelyben minden egyes rejtvény kiürítéséhez össze kell kötnöd három vagy több összeillő drágakövet. Indulj útra a dzsungelben megbúvó maja városon keresztül és az utad során gyűjtsd össze a drágaköveket, aranymaszkokat és egyéb kincseket.

Hogyan kell játszani a Jewels Blitz 5 játékot?
Ebben az elempárosító logikai játékban fel kell cserélned a drágakövek helyét ahhoz, hogy összeköss három vagy több összeillő drágakövet. A drágakövek felcseréléséhez, válassz ki egy drágakövet és húzd a szomszédos csempék egyikére. Így helyet fognak cserélni, de csak akkor, ha az elmozdításuk egy érvényes 3-találatú kombinációt eredményez.

Pukkaszd ki a drágaköveket az összegyűjtésükhöz. Koncentrálj azoknak a drágaköveknek a gyűjtésére, amelyeket a tábla baloldalán lévő panel mutat. Ez a panel mutatja a szintcélokat, tehát az itt látható drágakövek azok, amelyeket el kell távolítanod minden egyes csoportosítós (match-3) rejtvény teljesítéséhez.

Néhány szinten, a panel más elemeket is mutat, mint például maja maszkokat, jégcsempéket, banánfa leveleket vagy mágikus lila csempéket. Ezeket az elemeket párosításokkal kell eltávolítanod vagy ejtsd őket a tábla aljára az alul lévő drágakövek kipukkasztásával. 

4 egyforma drágakő összekötésével sor- és oszlopbombákra tehetsz szert. Ha sikerül 5 egyforma drágakövet összekapcsolnod, akkor egy speciális színbombát fogsz kapni. Kapcsold össze ezeket az elemeket más drágakövekkel és hozz létre egy robbanékony kombinációt! Emellett négy különböző gyorsítót is összegyűjthetsz a drágakövek és akadályok eltávolításához.

Jewels Blitz 5 tippek és stratégia - Hogyan érem el a 3-csillagot?
Próbálj meg minden egyes szintet a maximális háromcsillagos eredménnyel zárni. A csillagokat használhatod a kincsesládák kinyitására, amikkel a szinttérképen keresztül vezető utad során fogsz találkozni. Akkor kapsz három csillagot, ha feltöltöd a tábla tetejének bal oldalán található mérősávot a háromcsillagos jelzésig.

Nem mindig könnyű elég pontot szerezni a mérősáv feltöltéséhez. Ugyanakkor, a szintcél teljesítése után megmaradt minden egyes lépés automatikusan sor- vagy oszlopbombává változik, amelyek véletlenszerűen szóródnak szét a táblán. Amikor az összes bomba egyszerre kiold, ez általában zuhatagok sorozatát indítja el, ami hihetetlenül meg fogja növelni a pontszámodat a menet végére.

Több Jewels Blitz játék is létezik?
Igen, egyaránt játszhatsz a Jewels Blitz 3 és Jewels Blitz 4 játékokkal. (A sorozat két régebbi játéka többé nem elérhető online.)

Mikor jelent meg először a Jewels Blitz 5?
Ezt a játékot 2022. Június 7-én adták ki.

Ki készítette a Jewels Blitz 5-at?
A játékot a SoftGames fejlesztőcég hozta létre.