Jewels Blitz 4
Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Jungle Jewels ConnectJungle Jewels Connect Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Temple JewelsTemple Jewels Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Skydom ReforgedSkydom Reforged Vega Mix: Fairy TownVega Mix: Fairy Town Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Candy Rain 8Candy Rain 8 Candy Rain 7Candy Rain 7 Garden BloomGarden Bloom Candy Rain 5Candy Rain 5 My Little CityMy Little City Bug MatchBug Match Jewel MagicJewel Magic Candy Rain 4Candy Rain 4 Jewels Kyodai MahjongJewels Kyodai Mahjong Solitiare Farm Seasons 3Solitiare Farm Seasons 3 Ramp Car JumpingRamp Car Jumping PacXon New RealmsPacXon New Realms Basketball Kings 2024Basketball Kings 2024 Worm Out: Brain Teaser GameWorm Out: Brain Teaser Game Digital Circus IODigital Circus IO Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Mahjong ClassicMahjong Classic Garden TalesGarden Tales Words of WondersWords of Wonders Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Fruit ConnectFruit Connect Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Pet ConnectPet Connect Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Block BlastBlock Blast Mergest KingdomMergest Kingdom Bubble Shooter Pro 3Bubble Shooter Pro 3 Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy

Jewels Blitz 4

3.7
59.636 szavazatok

A Jewels Blitz 4 egy logikai játék, amelyben össze kell kötni három vagy több összeillő drágakövet a kipukkasztásukhoz. Csak korlátozott számú lépés áll a rendelkezésedre a megfelelő drágakövek összegyűjtéséhez és a szintcélok teljesítéséhez. Old fel a bombákat és a gyorsítókat, hogy segítségedre legyenek az út során.

Hogyan kell játszani a Jewels Blitz 4 játékot?

Ebben az elempárosító játékban három vagy több egyforma elem összekötésével kell eltávolítani a drágaköveket a tábláról. A drágaköveket a helyük felcserélésével mozgathatod. Válassz ki egy drágakövet és húzd a szomszédos helyre, így a kettő helyet cserél. Ugyanakkor, csak akkor cserélheted fel a két drágakövet, ha az elmozdításuk érvényes találatot eredményez. 

Minden egyes szint megkezdésekor látni fogod a szintcélt. Ez mutatja a drágaköveket és/vagy speciális tárgyakat, amiket össze kell gyűjtened és el kell távolítanod a tábláról.  A játékmenet alatt, a tábla tetején látható panelen nyomon követheted, hogy hogyan haladsz. Itt láthatod, hogy milyen elemeket kell még összegyűjtened.

Vannak bombák és gyorsítók a Jewels Blitz 4-ben?

Ebben a játékban számos különböző bombára és gyorsítóra tehetsz szert. Például, 4 összeillő drágakő összekötésével, egy speciális követ szerezhetsz, ami kiüríti az egész sort vagy oszlopot. A kő körüli világító gyűrű elhelyezkedése mutatja a robbanás irányát. 

Ha 5 vagy több egyforma drágakövet párosítasz, akkor egy színbombát fogsz kapni. Cseréld fel ezt az elemet bármilyen, a mellette lévő helyen található drágakővel és az összes ilyen típusú drágakő egyszerre el fog tűnni a tábláról. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy összegyűjtsd a számodra szükséges drágaköveket.

Emellett szerezhetsz gyorsító elemeket is, amelyek lehetővé teszik számodra két véletlenszerű drágakő felcserélését, akkor is, ha messze vannak egymástól, vagy olyan elemeket, amelyekkel elháríthatod az utadban álló drágaköveket és akadályokat. Négy különböző típusú gyorsítót gyűjthetsz.

Jewels Blitz 4 tippek és stratégia: Hogyan érem el a 3-csillagot az egyes szinteken?

Miután teljesítetted a szintcélt, minden megmaradt lépésed bombává fog változni. A bombák véletlenszerűen szétszóródnak a táblán, majd fel fognak robbanni. Ez gyakran rengeteg zuhatagot okoz és segít neked az extra pontok megszerzésében, amikre szükséged van a háromcsillagos eredmény eléréséhez.

Több Jewels Blitz játék is létezik?

Igen, míg az első két játék többé nem elérhető mióta a Flash Player-t leállították, addig két további játék továbbra is megtalálható a sorozatban: Jewels Blitz 3 és Jewels Blitz 5.

Mikor jelent meg a Jewels Blitz 4?

A játékot először 2021. szeptember 17-én adták ki.

Ki készítette a Jewels Blitz 4-at?

A játékot a SoftGames és az Azerion fejlesztette.