Jewels Blitz 4

Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Jungle Jewels ConnectJungle Jewels Connect Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Skydom ReforgedSkydom Reforged Candy Rain 7Candy Rain 7 My Little CityMy Little City Candy Rain 5Candy Rain 5 Cookie Crush 4Cookie Crush 4 Bug MatchBug Match Jewel MagicJewel Magic Candy PetsCandy Pets Candy RainCandy Rain Candy Rain 4Candy Rain 4 Jewel BurstJewel Burst Candy Rain 2Candy Rain 2 Candy Rain 3Candy Rain 3 Merge & DecorMerge & Decor Slice Them All! 3DSlice Them All! 3D HoleminatorHoleminator Fish Story 2Fish Story 2 Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fruit ConnectFruit Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Pet ConnectPet Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Candy RiddlesCandy Riddles Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mergest KingdomMergest Kingdom KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Garden Tales 3Garden Tales 3 Wood Block Tap AwayWood Block Tap Away Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements
Jewels Blitz 4
3.8
43.080 szavazatok
A Jewels Blitz 4 egy logikai játék, amelyben össze kell kötni három vagy több összeillő drágakövet a kipukkasztásukhoz. Csak korlátozott számú lépés áll a rendelkezésedre a megfelelő drágakövek összegyűjtéséhez és a szintcélok teljesítéséhez. Old fel a bombákat és a gyorsítókat, hogy segítségedre legyenek az út során.

Hogyan kell játszani a Jewels Blitz 4 játékot?
Ebben az elempárosító játékban három vagy több egyforma elem összekötésével kell eltávolítani a drágaköveket a tábláról. A drágaköveket a helyük felcserélésével mozgathatod. Válassz ki egy drágakövet és húzd a szomszédos helyre, így a kettő helyet cserél. Ugyanakkor, csak akkor cserélheted fel a két drágakövet, ha az elmozdításuk érvényes találatot eredményez. 

Minden egyes szint megkezdésekor látni fogod a szintcélt. Ez mutatja a drágaköveket és/vagy speciális tárgyakat, amiket össze kell gyűjtened és el kell távolítanod a tábláról.  A játékmenet alatt, a tábla tetején látható panelen nyomon követheted, hogy hogyan haladsz. Itt láthatod, hogy milyen elemeket kell még összegyűjtened.

Vannak bombák és gyorsítók a Jewels Blitz 4-ben?
Ebben a játékban számos különböző bombára és gyorsítóra tehetsz szert. Például, 4 összeillő drágakő összekötésével, egy speciális követ szerezhetsz, ami kiüríti az egész sort vagy oszlopot. A kő körüli világító gyűrű elhelyezkedése mutatja a robbanás irányát. 

Ha 5 vagy több egyforma drágakövet párosítasz, akkor egy színbombát fogsz kapni. Cseréld fel ezt az elemet bármilyen, a mellette lévő helyen található drágakővel és az összes ilyen típusú drágakő egyszerre el fog tűnni a tábláról. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy összegyűjtsd a számodra szükséges drágaköveket.

Emellett szerezhetsz gyorsító elemeket is, amelyek lehetővé teszik számodra két véletlenszerű drágakő felcserélését, akkor is, ha messze vannak egymástól, vagy olyan elemeket, amelyekkel elháríthatod az utadban álló drágaköveket és akadályokat. Négy különböző típusú gyorsítót gyűjthetsz.

Jewels Blitz 4 tippek és stratégia: Hogyan érem el a 3-csillagot az egyes szinteken?
Miután teljesítetted a szintcélt, minden megmaradt lépésed bombává fog változni. A bombák véletlenszerűen szétszóródnak a táblán, majd fel fognak robbanni. Ez gyakran rengeteg zuhatagot okoz és segít neked az extra pontok megszerzésében, amikre szükséged van a háromcsillagos eredmény eléréséhez.

Több Jewels Blitz játék is létezik?
Igen, míg az első két játék többé nem elérhető mióta a Flash Player-t leállították, addig két további játék továbbra is megtalálható a sorozatban: Jewels Blitz 3 és Jewels Blitz 5.

Mikor jelent meg a Jewels Blitz 4?
A játékot először 2021. szeptember 17-én adták ki.

Ki készítette a Jewels Blitz 4-at?
A játékot a SoftGames és az Azerion fejlesztette.