Yummy Tales 2
Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Vega Mix: Fairy TownVega Mix: Fairy Town Skydom ReforgedSkydom Reforged Garden Tales 3Garden Tales 3 Garden Tales 4Garden Tales 4 Yummy TalesYummy Tales Candy Rain 7Candy Rain 7 Candy Rain 8Candy Rain 8 Forest Match 2Forest Match 2 Garden BloomGarden Bloom Candy Rain 5Candy Rain 5 Bug MatchBug Match Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Fish Story 2Fish Story 2 Candy Match 2Candy Match 2 Bubble Shooter Free 3Bubble Shooter Free 3 ASMR Nail TreatmentASMR Nail Treatment Infinite CraftInfinite Craft Obby Parkour UltimateObby Parkour Ultimate Heroes of Match 3Heroes of Match 3 Hyper KnightHyper Knight Home IslandHome Island Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Mahjong ClassicMahjong Classic Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Words of WondersWords of Wonders Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Spider SolitaireSpider Solitaire Fruit ConnectFruit Connect Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Pet ConnectPet Connect Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mergest KingdomMergest Kingdom Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Block BlastBlock Blast Mahjong TowerMahjong Tower MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy

Yummy Tales 2

3.5
7.020 szavazatok

A Yummy Tales 2 egy cuki Match 3 játék, amelyben visszatérhetsz a farmra, ahol Oscar, a kiskutya él. Járd be a legelőket, istállókat és pajtákat. Rendezz egy sorba három vagy több azonos ikont, hogy összegyűjtsd a megfelelő gyümölcsöket és zöldségeket, és etesd meg az összes állatot a farmon.

Hogyan játszd a Yummy Tales 2-t?

Ebben a Bejeweled játékban visszatérhetsz Oscar farmjára. Járd be a farmot az ösvényt követve, és oldd meg a match-3 rejtvényeket. Nézd meg az egyes kirakótáblák jobb oldalán lévő haszonállatokat. A szöveges lufik megmutatják, hogy az egyes lovak, tehenek és juhok mit szeretnének enni. 

Gyűjtsd össze a szükséges nasikat úgy, hogy három vagy több azonos nasit egy sorba rendezel. Érints meg egy elemet, és húzd egy szomszédos helyre, hogy a két ikon helyet cseréljen. Két elemet azonban csak akkor cserélhetsz meg, ha a lépés érvényes egyezést eredményez.

Tippek és trükkök a Yummy Tales 2-höz: Hogyan szerezhetsz bombákat és bónuszpontokat?

A háromnál több elemből álló kombinációk olyan bombákat eredményeznek, amelyek egész sorokat vagy oszlopokat tudnak eltüntetni, vagy akár olyan bombákat, amelyek egy adott típus összes elemét fel tudják robbantani. Csak korlátozott számú lépésed van az egyes célok teljesítésére és a farmon élő állatok megetetésére, ezért bölcsen használd fel őket. 

A cél teljesítése után megmaradt körök további bombákká alakulnak át. Ha felrobbantod őket, azok robbanások és vízesések egész láncreakcióját idézik elő, és segítenek feltölteni a számlálót egészen a 3 csillagig! A négy gyűjthető rásegítő elem bármelyikének használata szintén segít a szintcél gyorsabb elérésében és a végső pontszám növelésében.

Mikor jelent meg először a Yummy Tales 2?

Ez a játék először 2022. január 14-én jelent meg online.

Ki készítette a Yummy Tales 2-t?

Ez a játék a SoftGames és az Azerion fejlesztése. Ugyanez a csapat áll számos más, általunk kínált, nagyszerű kirakós játék mögött is, mint amilyen a Spider Solitaire Blue, a Wood Block Puzzle 2, és a Word Swipe.

Vezetés
Használj egeret