Yummy Tales 2
Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Skydom ReforgedSkydom Reforged Garden Tales 3Garden Tales 3 Garden BloomGarden Bloom Forest Match 2Forest Match 2 Yummy TalesYummy Tales Candy Rain 7Candy Rain 7 Candy Rain 5Candy Rain 5 Fish Story 2Fish Story 2 Temple JewelsTemple Jewels Cookie Crush 4Cookie Crush 4 Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Bug MatchBug Match Candy Rain 2Candy Rain 2 Candy PetsCandy Pets Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Mahjong ClassicMahjong Classic Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Pet ConnectPet Connect Fruit ConnectFruit Connect Words of WonderWords of Wonder Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Block BlastBlock Blast Vega Mix 2: Mystery Of IslandVega Mix 2: Mystery Of Island Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mergest KingdomMergest Kingdom KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Tile Guru Match FunTile Guru Match Fun Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Mahjong TowerMahjong Tower

Yummy Tales 2

3.8
5.376 szavazatok

A Yummy Tales 2 egy cuki Match 3 játék, amelyben visszatérhetsz a farmra, ahol Oscar, a kiskutya él. Járd be a legelőket, istállókat és pajtákat. Rendezz egy sorba három vagy több azonos ikont, hogy összegyűjtsd a megfelelő gyümölcsöket és zöldségeket, és etesd meg az összes állatot a farmon.

Hogyan játszd a Yummy Tales 2-t?

Ebben a Bejeweled játékban visszatérhetsz Oscar farmjára. Járd be a farmot az ösvényt követve, és oldd meg a match-3 rejtvényeket. Nézd meg az egyes kirakótáblák jobb oldalán lévő haszonállatokat. A szöveges lufik megmutatják, hogy az egyes lovak, tehenek és juhok mit szeretnének enni. 

Gyűjtsd össze a szükséges nasikat úgy, hogy három vagy több azonos nasit egy sorba rendezel. Érints meg egy elemet, és húzd egy szomszédos helyre, hogy a két ikon helyet cseréljen. Két elemet azonban csak akkor cserélhetsz meg, ha a lépés érvényes egyezést eredményez.

Tippek és trükkök a Yummy Tales 2-höz: Hogyan szerezhetsz bombákat és bónuszpontokat?

A háromnál több elemből álló kombinációk olyan bombákat eredményeznek, amelyek egész sorokat vagy oszlopokat tudnak eltüntetni, vagy akár olyan bombákat, amelyek egy adott típus összes elemét fel tudják robbantani. Csak korlátozott számú lépésed van az egyes célok teljesítésére és a farmon élő állatok megetetésére, ezért bölcsen használd fel őket. 

A cél teljesítése után megmaradt körök további bombákká alakulnak át. Ha felrobbantod őket, azok robbanások és vízesések egész láncreakcióját idézik elő, és segítenek feltölteni a számlálót egészen a 3 csillagig! A négy gyűjthető rásegítő elem bármelyikének használata szintén segít a szintcél gyorsabb elérésében és a végső pontszám növelésében.

Mikor jelent meg először a Yummy Tales 2?

Ez a játék először 2022. január 14-én jelent meg online.

Ki készítette a Yummy Tales 2-t?

Ez a játék a SoftGames és az Azerion fejlesztése. Ugyanez a csapat áll számos más, általunk kínált, nagyszerű kirakós játék mögött is, mint amilyen a Spider Solitaire Blue, a Wood Block Puzzle 2, és a Word Swipe.

Vezetés
Használj egeret