Yummy Tales 2

Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Garden Tales 3Garden Tales 3 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Yummy TalesYummy Tales Forest Match 2Forest Match 2 Candy Rain 7Candy Rain 7 Cook and Match: Sara's AdventureCook and Match: Sara's Adventure Candy Rain 5Candy Rain 5 Cookie Crush 4Cookie Crush 4 Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Bug MatchBug Match Candy Match 2Candy Match 2 Candy Rain 4Candy Rain 4 Candy PetsCandy Pets Candy RainCandy Rain Candy Rain 3Candy Rain 3 Candy Rain 2Candy Rain 2 World Cup FeverWorld Cup Fever Bubble Shooter Arcade 2Bubble Shooter Arcade 2 Yummy Candy FactoryYummy Candy Factory Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Fruit ConnectFruit Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Mergest KingdomMergest Kingdom Pet ConnectPet Connect Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Candy RiddlesCandy Riddles Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Solitaire Mahjong FarmSolitaire Mahjong Farm Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Connect 2Connect 2 Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons
Yummy Tales 2
3.9
3.840 szavazatok
A Yummy Tales 2 egy cuki Match 3 játék, amelyben visszatérhetsz a farmra, ahol Oscar, a kiskutya él. Járd be a legelőket, istállókat és pajtákat. Rendezz egy sorba három vagy több azonos ikont, hogy összegyűjtsd a megfelelő gyümölcsöket és zöldségeket, és etesd meg az összes állatot a farmon.

Hogyan játszd a Yummy Tales 2-t?
Ebben a Bejeweled játékban visszatérhetsz Oscar farmjára. Járd be a farmot az ösvényt követve, és oldd meg a match-3 rejtvényeket. Nézd meg az egyes kirakótáblák jobb oldalán lévő haszonállatokat. A szöveges lufik megmutatják, hogy az egyes lovak, tehenek és juhok mit szeretnének enni. 

Gyűjtsd össze a szükséges nasikat úgy, hogy három vagy több azonos nasit egy sorba rendezel. Érints meg egy elemet, és húzd egy szomszédos helyre, hogy a két ikon helyet cseréljen. Két elemet azonban csak akkor cserélhetsz meg, ha a lépés érvényes egyezést eredményez.

Tippek és trükkök a Yummy Tales 2-höz: Hogyan szerezhetsz bombákat és bónuszpontokat?
A háromnál több elemből álló kombinációk olyan bombákat eredményeznek, amelyek egész sorokat vagy oszlopokat tudnak eltüntetni, vagy akár olyan bombákat, amelyek egy adott típus összes elemét fel tudják robbantani. Csak korlátozott számú lépésed van az egyes célok teljesítésére és a farmon élő állatok megetetésére, ezért bölcsen használd fel őket. 

A cél teljesítése után megmaradt körök további bombákká alakulnak át. Ha felrobbantod őket, azok robbanások és vízesések egész láncreakcióját idézik elő, és segítenek feltölteni a számlálót egészen a 3 csillagig! A négy gyűjthető rásegítő elem bármelyikének használata szintén segít a szintcél gyorsabb elérésében és a végső pontszám növelésében.

Mikor jelent meg először a Yummy Tales 2?
Ez a játék először 2022. január 14-én jelent meg online.

Ki készítette a Yummy Tales 2-t?
Ez a játék a SoftGames és az Azerion fejlesztése. Ugyanez a csapat áll számos más, általunk kínált, nagyszerű kirakós játék mögött is, mint amilyen a Spider Solitaire Blue, a Wood Block Puzzle 2, és a Word Swipe.
Vezetés
Használj egeret

Yummy Tales 2 Walkthrough

Nem található videó.