Forest Match 2

Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Garden Tales 3Garden Tales 3 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Forest MatchForest Match Yummy TalesYummy Tales Candy Rain 7Candy Rain 7 Candy Rain 5Candy Rain 5 Cookie Crush 4Cookie Crush 4 Candy Match 2Candy Match 2 Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Bug MatchBug Match Candy RainCandy Rain Candy PetsCandy Pets Cook and Match: Sara's AdventureCook and Match: Sara's Adventure Candy Rain 4Candy Rain 4 Candy Rain 2Candy Rain 2 Bubble Shooter HD 2Bubble Shooter HD 2 Giant Rush!Giant Rush! Nine BlocksNine Blocks Winx Club: Dress upWinx Club: Dress up Raid Heroes: Total WarRaid Heroes: Total War Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue Mr Noob Hook HeroMr Noob Hook Hero Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Garden TalesGarden Tales BlocksBlocks Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong ClassicMahjong Classic Fruit ConnectFruit Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Mergest KingdomMergest Kingdom Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Spider SolitaireSpider Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Candy RiddlesCandy Riddles Pet ConnectPet Connect Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Garden Tales 2Garden Tales 2 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MayaMaya Solitaire GardenSolitaire Garden Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Sand Sort PuzzleSand Sort Puzzle Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Golf SolitaireGolf Solitaire Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Mahjong TowerMahjong Tower Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Connect 2Connect 2 Craftnite.ioCraftnite.io
Forest Match 2
3.8
1.224 szavazatok
A Forest Match 2 egy csoportosítós (match-3) játék, ami a népszerű Forest Match elempárosító rejtvényjáték folytatása. Cseréld fel az ikonok helyét és hozzál létre sorokat és oszlopokat három vagy több egyforma elemből. Pukkaszd ki az ikonokat az összegyűjtésükhöz és hogy húzd ki őket a feladatlistádról az egyes szintek teljesítéséhez.

Hogyan kell játszani a Forest Match 2 játékot?
Ez az elempárosító logikai játék  az erdőben található dolgokat jeleníti meg, mint például az apró gombák, bogyók, virágok és lóherék. Cseréld fel a táblán található elemek helyét és állítsd sorba az egyforma elemeket. A szomszédos négyzeteken található elemek felcserélhetők, egészen addig, amíg a csere egy legalább három egyező képből álló sort vagy oszlopot eredményez.

Az érvényes kombinációk ki fognak pukkanni és az üres helyek feltöltésére új elemek fognak lepotyogni. A tábla bal oldalán látni fogsz egy narancsszínű panelt. Ez a panel mutatja, hogy milyen elemeket kell összegyűjtened, és hogy hány lépésed maradt még a feladat teljesítésére. Minden egyes kipukkasztott elem levonódik a listáról, egészen addig, amíg nem teljesíted a feladatot vagy nem fogysz ki a lépésekből. Ha azelőtt elfogynak a lépéseid, hogy teljesítetted volna feladatot, akkor újra kell kezdened a szintet.

Ahogy haladsz előre a játékban, új játékelemek jelennek meg, mint például a befagyasztott csempék vagy a begyűjtésre váró kincsek. Dobd le az elemeket az összegyűjtésükhöz az alsó sorba, tisztítsd fel a koszt és a mohát, törd fel a jeget, és ezzel még nincs vége a kihívásoknak!

Tippek és trükkök - Hogyan nyerheted meg a Forest Match 2 játékot?
Akárcsak az első részben, a Forest Match 2 játék is rendelkezik egy több száz szintet tartalmazó szinttérképpel és rengeteg kinccsel, amelyek csak arra várnak hogy begyűjtsd őket az utad során. Íme pár tipp, ami segítségedre lehet az utazásod során:

Gyűjtsél bombákat
Négy vagy öt egyforma elem kombinálásával szuper erős bombákra tehetsz szert, amik segíteni fognak neked abban, hogy gyorsabban érhesd el a célodat. Négy elem összekötése egy sorbombát eredményez, ami képes kiüríteni egy teljes sort vagy oszlopot. A világító fehér gyűrű mutatja, hogy milyen irányba fog a robbanás terjedni.

Öt elem sorba állítása elérhetővé tesz egy szuper erős színbombát, amely egyszerre letörli az összes ikontípust, amivel kombinálod. 

Bombák kombinálása
Két szomszédos bombát is kombinálhatsz úgy, hogy egymás irányába húzod őket, amíg össze nem olvadnak. Ez még erősebbé és hatékonyabbá teszi a bombát. Az összeolvasztott bomba azonnal fel fog robbanni és az összes, a robbanás sugarába eső elem levonódik a listádról. Hogy mennyire lesz erős a bomba, az attól függ, hogy milyen típusokat kombinálsz. Az első pár oktatószinten láthatod majd, hogy milyen bomba-kombinációkat készíthetsz.

Gazdálkodj okosan a lépésekkel
Ha lehetséges, próbáld meg az összes lépés felhasználása nélkül befejezni a szintet. Amint teljesítetted a listádon található feladatokat, minden megmaradt lépés bombává fog alakulni. Ezután ezek a bombák mind egyszerre fognak felrobbanni, zuhatagokat indítva el, ami óriási pontszám emelkedéshez fog vezetni. Minél több pontot érsz el, annál nagyobb az esélyed, hogy megszerezd a három csillagos értékelést az adott szinthez. A csillagok gyűjtése igen hasznos, mert ezek teszik lehetővé számodra, hogy megszerezd a szinttérkép mentén elszórt kincseket.

Eljutás a szinttérképre
Ebben a játékban a szintek között nem kerülsz vissza automatikusan a szinttérképre. Csak akkor kerülsz a szinttérképre, ha ott megszerzésre váró kincs van, de manuálisan is eljuthatsz a térképképernyőre a képernyő alján található fogaskerék gomb kiválasztásával, majd a ház ikonra kattintással.

Javaslatok ki- és bekapcsolása
Ha egy ideig nem játszol, mert nem látsz találatot, a játék fel fog ajánlani egyet. Ne feledd, hogy ezek a javaslatok nem mindig a lehető legjobb lépést mutatják. Ha hasznosnak találod a javaslatokat, akkor bekapcsolva hagyhatod ezt a funkciót. Ugyanakkor, ha zavarnak a játékban, kikapcsolhatod a javaslatok funkciót, csak kattints a fogaskerék ikonra a képernyő alján, majd válaszd a villanykörte lehetőséget.

Mikor jelent meg először a Forest Match 2?
Ezt a játékot 2022. augusztus 15-én adták ki.

Ki készítette a Forest Match 2 játékot?
A játékot a SoftGames készítette. Ugyanaz a fejlesztőcég, amely számos más nagyszerű táblajátékot és logikai játékot alkotott meg, mint például a Candy Rain 7, a Daily Solitaire Blue, és a Garden Tales 3.
Vezetés
Használj egeret

Forest Match 2 Walkthrough

Nem található videó.