Forest Match
Forest Match 2Forest Match 2 Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Skydom ReforgedSkydom Reforged Garden Tales 3Garden Tales 3 Garden Tales 4Garden Tales 4 Vega Mix: Fairy TownVega Mix: Fairy Town Yummy TalesYummy Tales Candy Rain 8Candy Rain 8 Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Heroes of Match 3Heroes of Match 3 Candy Rain 7Candy Rain 7 1001 Arabian Nights 5: Sinbad the Seaman1001 Arabian Nights 5: Sinbad the Seaman Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Garden BloomGarden Bloom Home MakeoverHome Makeover Dynamons 8Dynamons 8 Neon RiderNeon Rider Block PuzzleBlock Puzzle L.O.L Surprise Game ZoneL.O.L Surprise Game Zone Snake ClashSnake Clash Beggar ClickerBeggar Clicker Merge Brick BreakerMerge Brick Breaker CityMix SolitaireCityMix Solitaire Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Bubble Shooter HDBubble Shooter HD BlocksBlocks Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong ClassicMahjong Classic Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Spider SolitaireSpider Solitaire Pet ConnectPet Connect Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mergest KingdomMergest Kingdom Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Block BlastBlock Blast

Forest Match

3.7
16.646 szavazatok

A Forest Match egy gyönyörű grafikával és kiterjedt szintérképpel rendelkező csoportosítós (match-3) játék. Teljesítsd az elempárosító rejtvényeket és nyerj pontokat és csillagokat, ahogy haladsz előre az ösvényen a befejezés felé. Cseréld fel az ikonok helyét és köss össze hármat ugyanabból az elemből és hozd létre a találatokat.

Hogyan kell játszani a Forest Match játékot?

Ebben az elempárosító játékban, felcserélheted a két egymás melletti elemet a gyümölcsök, virágok és gombák körbemozgatásához a táblán. A cél három vagy több egyforma elem összekötése. Ugyanakkor, csak akkor cserélheted fel az elemeket, ha a csere találathoz vezet. Ha nem, akkor egyszerűen csak visszaugranak a táblán elfoglalt eredeti helyükre.

Az egyes szintek teljesítéséhez össze kell gyűjtened és el kell távolítanod bizonyos elemeket. Az egyes szintek tetején láthatod, hogy milyen ikonokra van szükséged a szintcélok teljesítéséhez. Gyűjts édes bogyókat, tisztítsd fel a mohafoltokat és nyisd ki a kincsesládákat. 

Ha egyszerre több mint 3 elemet kombinálsz, akkor tied lesz a számos bomba egyike. Négy elem összekötése egy robbanó ikont eredményez, amely képes kiüríteni egy teljes sort vagy oszlopot. Ezeket az elemeket felismerheted a köréjük tekert világító fehér gyűrűről. A gyűrű elhelyezkedése jelzi a robbanás irányát.

A nagyobb kombinációk még ennél is hatalmasabb bombákat eredményeznek, beleértve egy szivárvány cukorkát is. Ha ezt a cukorkát bármilyen másik, a táblán található elemmel kombinálod, akkor ez eltünteti az összes, ezzel az elemmel rendelkező csempét a tábláról. Nagyszerű módja az elemek gyors összegyűjtésének!

Forest Match stratégia: Hogyan nyerjél extra csillagokat?

A csillagok megszerzése fontos. A csillagok nem csak a szinttérképen elszórt kincsesládák kinyitásához szükségesek, de ezekkel tudod kinyitni a kapukat is, amelyekkel az utad során találkozol.  Csillagokra rengeteg pont összegyűjtésével tehetsz szert. Ez nem mindig egyszerű, de van egy trükkje:

Minden szinten korlátozott számú lépés áll a rendelkezésedre. A szintcél(ok) teljesítését követően, minden megmaradt lépés bombákká alakul és véletlenszerűen le lesz dobva a táblán. Mindegyik egyszerre fog felrobbanni, és egy kis szerencsével, az így keletkező zuhatag elég bónuszpontot fog neked hozni az eredménymérő feltöltéséhez, egészen a 3-csillagos jelig!

Mikor jelent meg először a Forest Match?

A játék jelenlegi verziója 2018. február 22-én jelent meg.

Ki készítette a Forest Match játékot?

Ezt a játékot a SoftGames fejlesztette.

Vezetés
Használj egeret