Solitaire Farm: Seasons
Solitaire Mahjong Farm 2Solitaire Mahjong Farm 2 Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue Pyramid SolitairePyramid Solitaire Solitaire Mahjong FarmSolitaire Mahjong Farm Solitaire Mahjong Classic 2Solitaire Mahjong Classic 2 Solitaire 15in1 CollectionSolitaire 15in1 Collection Solitaire Mahjong CandySolitaire Mahjong Candy Solitaire SeasonsSolitaire Seasons Mr Bean Solitaire AdventuresMr Bean Solitaire Adventures Solitaire Mahjong Candy 2Solitaire Mahjong Candy 2 Solitaire ShuffleSolitaire Shuffle Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions BlocksBlocks Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Mahjong ClassicMahjong Classic Garden TalesGarden Tales Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Spider SolitaireSpider Solitaire Pet ConnectPet Connect Block BlastBlock Blast Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Mergest KingdomMergest Kingdom MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Mahjong TowerMahjong Tower Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Garden Tales 3Garden Tales 3 MayaMaya Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Little Big SnakeLittle Big Snake Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple Crescent Solitaire 2Crescent Solitaire 2 Fireboy and Watergirl 3: Ice TempleFireboy and Watergirl 3: Ice Temple Fairy TownFairy Town Craftnite.ioCraftnite.io

Solitaire Farm: Seasons

3.5
3.934 szavazatok

Solitaire Farm: A Seasons egy gyönyörűen megtervezett TriPeaks pasziánsz több mint 2000 szinttel. Teljesítsd a TriPeaks szinteket a kártyák kiválogatásával és elpakolásával. Ahogy a szinteken végighaladva fejlődsz, szinttérképen keresztül felfedezheted a gazdaságot és feloldhatsz számos új játékfunkciót.  

Hogyan kell játszani a Solitaire Solitaire Farm: Seasons játékot?

Ez a kártyajáték két részre van osztva: a TriPeaks logikai játék-szintekre és a szinttérképen található farmra, ahol betakaríthatod a termést, felépíthetsz egy tanyát és mini játékokat játszhatsz a gyorsítók megszerzéséért. Alább egy kicsit bővebben is elmagyarázzuk a játék két összetevőjét.

A TriPeaks játszása a Solitaire Farm: Seasons játékban
A TriPeaks játékban egy vagy több kártyapakli van elhelyezve az asztalon, különböző elrendezések sorozatában. A kártyák legtöbbje le van fordítva, de a legfelső réteget adó lapok fel vannak fordítva. A cél, hogy az összes kártyalapot eltávolítsd az asztalról és bekerüljenek a tartalékpakliba. Bármelyik olyan kártyalapot megjátszhatod, amelyik egy ponttal kevesebb vagy több értékkel rendelkezik, mint a korábban megjátszott kártyalap.

A felső rétegben lévő lapok elpakolásával ugyanakkor fokozatosan felfordíthatod a lefordított lapokat is, így azok is játszhatóvá válnak. Ha nincs több megjátszható lap az asztalon, akkor húzhatsz egy új lapot a képernyő alján található pakliból és megnézheted, hogy azzal el tudsz-e indítani egy új sorozatot.

A gazdaság felfedezése a Solitaire Farm: Seasons játékban
Az egyes TriPeaks pasziánszszintek között vissza fogsz térni a szinttérképre. Oldalról oldalra görgethetsz az ösvény melletti következő szintek megtekintéséhez. Szintén látni fogod a gazdaságot és számos üres telket. Ahogy haladsz feljebb a szintekben, megszerezheted a földeket és különböző terményeket vethetsz. A játék során a terményeid addig nőnek, amíg készen nem állnak a betakarításra. Az aratással extra pénzt szerezhetsz.

Emellett, ahogy utazol át a térképen, mindenféle új funkciót is feloldhatsz. Szerezz ajándékokat jutalomként, oldd fel a napi küldetéspanelt a feladatok teljesítéséhez és szerezz gyorsító elemeket, pörgesd meg a Szerencsekereket és szerezd meg a díjakat. Emellett a feloldhatod a tanya építési módot is. Itt megtervezheted a saját tanyádat és kertedet. Próbálj meg feloldani minden elérhető funkciót. Emellett azért is jutalmat kapsz, ha minden nap folytatod a játékot.

Tippek és trükkök a Solitaire Farm: Seasons játékhoz

Íme pár tipp, hogy hogyan érhetsz el magasabb pontszámot:

Ha szükséges, használd a VISSZA gombot
A tartalékkártyák száma véges, úgy hogy próbálj meg nem elvesztegetni lapokat. Ha elmulasztod egy kártya elrakásának a lehetőségét , akkor a kártyalap elkezd a helyén izegni-mozogni. Korlátozott számban, de kattinthatsz a VISSZA lehetőségre, a köröd visszafordításához és az elmulasztott lap elrakásához.

Szerezz sorozatbónuszokat
Növelheted a kártyapaklid méretét a sorozatbónusz szerzésével. Ha egymás után öt lapot (színtől függetlenül) tudsz sorozatba rendezni, akkor hozzáadhatsz 1 extra lapot a tartalékpaklidhoz. Ugyanakkor, ha az öt lapból álló sorozatot ugyanabból a színből tudod létrehozni, akkor 2 tartaléklapot kapsz.

Vásárolhatsz is lapokat - de vajon megéri-e?
Ha már a szint vége előtt elfogyóban vannak a lépéseid és a tartaléklapjaid, akkor két lehetőség áll előtted: vagy abbahagyod a szintet vagy további lapokat vásárolsz. Ha közel jársz ahhoz, hogy befejezd a szintet, akkor megérheti 5 extra lap vásárlása, de légy óvatos! Nem választhatod ki, hogy milyen lapokat kapjál, úgy hogy nem biztos, hogy azt a lapot fogod kapni, amire szükséged van. Minden alkalommal, amikor további 5 lapot kell vásárolnod, az ára egyre magasabb lesz! 

Hogyan használhatod a legjobban a Joker lapokat
Dönthetsz úgy is, hogy egy Jokert raksz a tartalék paklira. Ezután olyan lappal folytathatod a sort, amilyennel csak akarod. Szerezhet Jokereket és elrakhatod azokat későbbi használatra, de meg is vásárolhatod őket az érmékkel. Ugyanakkor, akárcsak a tartaléklapok esetében, minden egyes további Joker megvásárlásával emelkedik a Joker lap ára, úgy hogy légy óvatos. Néha jobb döntés, csak csökkenteni a veszteségeidet és újból kezdeni a szintet.

Tarts szünetet
Extra pénzt szerezhetsz a terményeid betakarításával és a mini játékok játszásával, de ettől még egy adott ponton ugyanúgy elfogyhat  a pénzed. Az olyan funkciók mint az aratás és a küldetések időzítettek, úgy hogy ha nincs elég érméd, akkor mindig tarthatsz egy szünetet és visszatérhetsz később és betakaríthatod a terményed és begyűjtheted az új jutalmaid. Sok szerencsét és jó szórakozást a játékhoz!

Mikor adták ki először a Solitaire Farm: Seasons játékot?

Ezt a játékot 2022. február 25-én adták ki.

Ki készítette a Solitaire Farm:  Seasons játékot?

Ezt a játékot a SoftGames fejlesztette, amely számos egyéb népszerű logikai játékot alkotott, mint például a Word Search, a Spider Solitaire Blue, és a Hawaii Match 3.

Vezetés
Használj egeret