Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple Fireboy and Watergirl 3: Ice TempleFireboy and Watergirl 3: Ice Temple Aztec AdventureAztec Adventure Money Movers 3Money Movers 3 Money MoversMoney Movers Money Movers 2Money Movers 2 The Last SurvivorsThe Last Survivors Ghost WiperGhost Wiper Nut RushNut Rush Snail Bob 6 Winter StorySnail Bob 6 Winter Story Deep FreezeDeep Freeze Snail Bob 8Snail Bob 8 Cheese LabCheese Lab Thrill Rush 3Thrill Rush 3 Jimbo JumpJimbo Jump Merge & DecorMerge & Decor Slice Them All! 3DSlice Them All! 3D HoleminatorHoleminator Fish Story 2Fish Story 2 Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fruit ConnectFruit Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong ClassicMahjong Classic Pet ConnectPet Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Candy RiddlesCandy Riddles MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Mergest KingdomMergest Kingdom KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Garden Tales 3Garden Tales 3 Wood Block Tap AwayWood Block Tap Away
Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales
3.9
50.468 szavazatok
A Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales a népszerű kalandjáték-sorozat hatodik része. Vezesd át a hősöket egy új templomon. Ezúttal váratlan segítőket kapnak: apró, világító tündéreket, akik segíthetnek a hősöknek az ősi épület titkos mechanizmusainak működtetésében.

Hogyan kell játszani a Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales játékot?
Ebben a platformjátékban a két hőst egy apró tündérek által lakott templomon kell átvezetned. A két szereplőnek együtt kell működnie, hogy az összes akadályon túljutva eljussanak a kijáratig. Két kijárat van: egy Fireboy, egy pedig Watergirl számára. A színek és szimbólumok mutatják, hogy melyik karakternek melyik ajtóhoz kell mennie.

A szintek teljesítéséhez mindkét szereplőnek el kell jutnia a kijáratig. Ha az egyikük meghal, a másik is meghal. Ezt a játékot egyedül is játszhatod, és mindkét karaktert irányíthatod, de megoszthatod a billentyűzetet egy barátoddal is, és játszhatod helyi 2-személyes játékként.

A tűz és a víz nem keveredik, ezért ügyelj arra, hogy mindkét hős maradjon a saját eleménél. Fireboy át tud kelni a tűzön, de meghal, ha víz éri. Watergirl át tud sétálni a vízen, de a tűzzel és a lávával szemben nincs esélye. Egyikük sem nyúlhat a zöld ragacshoz - az mérgező!

Az egyes szintek teljesítéséhez Fireboynak és Watergirlnek össze kell gyűjteniük a templom összes kamrájában szétszórt piros, kék és fehér drágaköveket. Watergirl a kékeket, Fireboy pedig a pirosakat képes begyűjteni. A fehér gyémántokat mindketten összegyűjthetik.

Hogyan működnek a tündérek a Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales játékban?
Ahogy fent már említettük, a hős duó kap egy kis segítséget az út során. A tündérek úgy néznek ki, mint apró fénypontok. Az egérrel megfoghatod, majd húzással mozgathatod őket a pályán.

A tündérek tudják irányítani a karokat, és tündérfényükkel működtethetik az ajtókat és a lifteket. Ütköztesd őket a karokba, hogy a kapcsolókat jobbra vagy balra told. Ha a tündéreket az energiaeszközökhöz vezeted, akkor aktiválhatják a templom ősi technológiáját.

Az energiaeszközök színkóddal vannak ellátva, ezért gyakran kell mozognod a pályán, hogy megtaláld a megfelelő tündért az egyes foglalatok működtetéséhez. Az egyetlen kivételt a fehér tündérek jelentik. Mivel a fehér fény spektruma minden színt tartalmaz, ezek a tündérek bármilyen energieszközt képesek működtetni. 

Melyek a legjobb tippek és trükkök a Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales megnyeréséhez?
A szigorú időkorláttal teljesítendő szintek jelentik a legnagyobb kihívást, különösen akkor, ha egyedül játszol, és minden karaktert neked kell irányítanod a tündérekkel együtt. Valószínűleg jobb időt érsz el, ha megosztod a billentyűzetet az egyik barátoddal, így mindketten egyetlen karakterre koncentrálhattok. Akár egy harmadik barátot is megkérhetsz, hogy vegye át az egér irányítását, és mozgassa a tündéreket a kívánt pozícióba.

Ehhez persze némi gyakorlásra és jó kommunikációra lesz szükség. Próbáljatok meg lejátszani néhány gyakorló kört, hogy mindenki hatékonyan tudjon együtt dolgozni. Ha minden időkorlátos szakaszon el akarod érni a szintcélokat, érdemes belefektetni az energiát. Ennél a sorozatnál minden a csapatmunkáról szól.

Hány Fireboy és Watergirl játék létezik?                                                
Jelenleg az alábbi hat tartozik a hivatalos Fireboy és Watergirl játéksorozathoz:

Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple
Fireboy and Watergirl 2: Light Temple
Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple
Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple
Fireboy and Watergirl 5: Elements
Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

Hasonló játékokat keresel?
Ha végigmentél a Fireboy and Watergirl összes részén, és nagyon tetszenek az ilyen típusú platformjátékok, próbáld ki a népszerű Bob the Robber játékokat is. 

Ha kifejezetten 2-személyes kollaboratív, rejtvényes platformjátékokat keresel, akkor nézd meg a Money Movers játékokat, amelyekben börtönből kell megszökni.

Mikor jelent meg a Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales játék?
Ez a játék először 2021. október 6-án jelent meg.

Ki a Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales alkotója?
Ezt a játékot Oslo Albet fejlesztette (SeptiManiac néven).
Vezetés
Player 1
Használja a WASD gombokat
Player 2
Használja a nyilakat