Fireboy and Watergirl 5: Elements

Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Fireboy and Watergirl 6: Fairy TalesFireboy and Watergirl 6: Fairy Tales Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple Fireboy and Watergirl 3: Ice TempleFireboy and Watergirl 3: Ice Temple Aztec AdventureAztec Adventure Money Movers 3Money Movers 3 Money MoversMoney Movers Money Movers 2Money Movers 2 The Last SurvivorsThe Last Survivors Ghost WiperGhost Wiper Nut RushNut Rush Deep FreezeDeep Freeze Snail Bob 6 Winter StorySnail Bob 6 Winter Story Cheese LabCheese Lab Thrill Rush 3Thrill Rush 3 Snail Bob 8Snail Bob 8 Jimbo JumpJimbo Jump Bubbles & Hungry DragonBubbles & Hungry Dragon Mob ControlMob Control Instadiva Kylie Dress UpInstadiva Kylie Dress Up Dig ThisDig This World PuzzleWorld Puzzle Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Fruit ConnectFruit Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Pet ConnectPet Connect Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Mahjong ClassicMahjong Classic Spider SolitaireSpider Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Mergest KingdomMergest Kingdom Candy RiddlesCandy Riddles MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Slice It AllSlice It All Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Garden Tales 3Garden Tales 3
Fireboy and Watergirl 5: Elements
4.1
146.368 szavazatok
A Fireboy and Watergirl 5: Elements a népszerű platformjáték-sorozat ötödik része. Ebben a két hős egy sor templomot fedez fel, köztük a Tűz és a Víz templomát. Segíts nekik együttműködni, hogy elérjék a kijáratot. 

Hogyan kell játszani a Fireboy and Watergirl 5: Elements játékot?
Ebben a kooperatív kalandjátékban segítened kell a két hősnek csapatban dolgozni. Fireboy és Watergirl  számos templomot fog felfedezni. Fireboy át tud sétálni a láván, de kerülnie kell a vízzel érintkezést. A vörös drágaköveket tudja begyűjteni. Watergirl át tud sétálni a vízen, de nem szabad hozzáérnie a lávához. A kék drágaköveket tudja begyűjteni.

Mindkettőnek kerülnie kell a zöld ragacsot. Gyűjtsd össze az összes drágakövet, és vidd mindkét karaktert a megfelelő kijárathoz: Waternoynak a piros Mars szimbólummal díszített ajtóhoz kell mennie, Watergirlnek pedig a kék Vénusz szimbólummal jelölt ajtóhoz.

Csak akkor tudod befejezni a pályákat, ha mindketten biztonságban elérik a kijáratot. Sem Fireboy, sem pedig Watergirl nem fog átjutni az ajtón addig, amíg a másik el nem érte a saját kijáratát.

Milyen újdonságokat tartogat a Fireboy and Watergirl 5: Elements játék?
A pályák némelyikében olyan funkciókat találsz, amelyeket a Fireboy and Watergirl sorozat korábbi részeiből már ismerhetsz, ilyenek például a Fény, a Jég és a Kristály templomának új rejtvényszintjei

Más elemek templomai újak, például a Tűz Temploma, ahol Fireboy tud könnyedén mozogni és a Víz Temploma, ahol Watergirl mozoghat szabadon. A Tűz Templomában Watergirlnek sok segítségre lesz szüksége ahhoz, hogy elkerülje a számára halálos lávát. A Víz templomában segítenie kell Fireboynak, hogy biztonságos utat találjon a víz mellett.

2-személyes játék a Fireboy and Watergirl 5: Elements?
Ez a játék egy 2-személyes játék, de egyedül is játszhatsz vele. A helyi 2-személyes játékokban megoszthatod a billentyűzetet egy barátoddal. Egyikőtök irányítja a Fireboyt, a másik játékos pedig Watergirlt mozgatja a pályákon. De mindkét karaktert mozgathatod egyedül is, egyesével vagy egyszerre.

Ahhoz, hogy mindkét főhőst biztonságosan eljuttasd a kijárathoz, segítened kell nekik együttműködni. Tartsd lenyomva a gombokat, hogy ajtókat nyissanak ki egymásnak, vagy hogy aktiváld a lifteket. Ha mindkét karakternek ugyanazon az ajtón kell átmennie, keress dobozokat vagy ágyúgolyókat, hogy a gombokra nehezékeket tudj rakni.

A karok elfordításával kinyithatod az ajtókat, vagy eltávolíthatod a platformokat az útból. Működtesd a fény- hő- és fagysugarakat vagy a többi szórakoztató elemet ezeken a rejtvényszinteken az átjárók megnyitásához, és a két főhős célba juttatásához.

Vannak tippek és trükkök a Fireboy and Watergirl 5: Elements játékhoz?
A gombok, karok, gerendák és portálok színkóddal vannak ellátva, ezért alaposan nézd meg őket, hogy felismerd az egymáshoz tartozókat. Ebben a részben Fireboy and Watergirl el is távolodhatnak egymástól. Ne aggódj, ha a képernyő határain túlra mész. A kijelző úgy fog beállni, hogy mindkét karakter látható maradjon. Ez egy klassz funkció újdonság ebben a részben.

Néhány szint időzített kihívás, így az összes cél eléréséhez gyorsan kell teljesítened ezeket a szinteket. Ha nehezen tudod az időzített szinteket megcsinálni, próbáld meg egy barátoddal játszani a játékot. Gyorsabban és hatékonyabban tudjátok legyőzni az akadályokat, ha mindketten teljes mértékben egy-egy karakterre koncentráltok.

Hány Fireboy és Watergirl játék létezik?                                                
Jelenleg a hivatalos sorozat Fireboy and Watergirl játékai a következők:

Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple
Fireboy and Watergirl 2: Light Temple
Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple
Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple
Fireboy and Watergirl 5: Elements
Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

Mikor jelent meg a Fireboy and Watergirl 5: Elements játék?
A Fireboy and Watergirl sorozat korábbi részeivel ellentétben ez soha nem jelent meg Flash formátumban A játékot először HTML5 verzióban adták ki 2019. január 14-én.

Ki a Fireboy and Watergirl 5: Elements alkotója?
Ezt a játékot Oslo Albet fejlesztő készítette.
Vezetés
Player 1
Használja a WASD gombokat
Player 2
Használja a nyilakat

Fireboy and Watergirl 5: Elements Walkthrough

Nem található videó.