Játékinformáció

4 / 5 (100917 szavazatok)
Leírás
A Fireboy and Watergirl 2: Light Temple egy kooperatív, kétszemélyes kalandjáték, de egyedül is játszhatod. Fedezd fel a labirintusszerű templomot a két hőssel és gyűjtsd be a drágaköveket, miközben mindkettőjüket biztonságban a kijárathoz vezeted.

Melyek a Fireboy and Watergirl 2: Light Temple játékszabályai?
Ebben a rejtvényekkel teli platformjátékban az a feladatod, hogy segíts a két hősnek megtalálni az ősi és titokzatos templomon át vezető utat. A kijárat csak akkor nyílik, ha az összes drágakövet összegyűjtötted.  A Fireboy és a Watergirl egymást kiegészítő képességekkel rendelkeznek, ami igazi álomcsapattá teszi őket.

Ahhoz, hogy élve átjussanak a templom minden egyes termén a hősöknek szorosan együtt kell működniük. Nyomd meg a gombokat, húzd meg a karokat és fordítsd meg a kapcsolókat, hogy kinyissák egymásnak az ajtókat és aktiválják a felvonóplatformokat. Használd a csúszógombokat és a tükördobozokat a fénysugarak átirányításához, és aktiváld a Fény Tempolámanak titkos mechanizmusait.

Hogyan nyerhetsz a Fireboy and Watergirl 2: Light Temple játékban?
Az egyes szintek végén Fireboynak a piros Mars szimbólummal díszített ajtóhoz kell eljutnia, Watergirlnek pedig a kék Vénusz szimbólummal megjelölt ajtóhoz.  A pályatérképen a játék 40 szakaszát jelképező gyémántok alakja mutatja meg, hogy milyen típusú pályát kell leküzdened. Például egy fénysugaras rejtvény, egy labirintus vagy egy időzített kihívás.

A szint teljesítését színkód jelzi. Ha a gyémánt zöldre vált, az azt jelenti, hogy a szint összes feladatát teljesítetted. Ha a gyémánt narancssárgára változik, az azt jelenti, hogy néhány, de még nem az összes cél teljesült. A teljesített szinteket bármikor újrajátszhatod, hogy megnézd, tudsz-e javítani az elért eredményen.

Melyek Fireboy és Watergirl erősségei és gyengeségei?
Fireboy át tud kelni a tűzön, de a vizet nem tudja megérinteni. A vörös drágaköveket tudja begyűjteni. Watergirl át tud gázolni a vízen, de meghal, ha a lávához ér. A kék drágaköveket tudja begyűjteni. Mindkét karakter össze tudja gyűjteni a fehér drágaköveket, és mindketten meghalnak, ha hozzáérnek a mérgező zöld ragacshoz.

A játékosnak (vagy két játékosnak) kell a két karaktert a kijárathoz segítenie.  A Fireboy és a Watergirl sorsa összekapcsolódik, így ha az egyik karakter meghal, miközben megpróbál teljesíteni egy szintet, a másik is meghal. Ebben az esetben a játékos(ok)nak újra kell kezdeni az adott szintet. Ez azt jelenti, hogy rá kell venned a két hőst, hogy együttműködjenek és vigyázzanak egymásra.

Mikor jelent meg Fireboy and Watergirl 2: Light Temple játék?
A Fireboy and Watergirl  sorozat klasszikus casual játékok sora. Az eredeti Flash verzió 2010 októberében jelent meg. Miután a Flash Player elavult, 2018. július 4-én megjelent a Fireboy and Watergirl 2 HTML5 verziója.

Ki készítette a Fireboy and Watergirl 2: Light Temple című játékot?
A játék készítői Oslo Albet és Jan Villanueva.
Vezetés
Player 1
Használja a WASD gombokat
Player 2
Használja a nyilakat

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple Walkthrough

Nem található videó.