Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple Fireboy and Watergirl 3: Ice TempleFireboy and Watergirl 3: Ice Temple Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Fireboy and Watergirl 6: Fairy TalesFireboy and Watergirl 6: Fairy Tales Aztec AdventureAztec Adventure Nut RushNut Rush Money Movers 3Money Movers 3 Money MoversMoney Movers Snail Bob 6 Winter StorySnail Bob 6 Winter Story Money Movers 2Money Movers 2 Cheese LabCheese Lab Thrill Rush 3Thrill Rush 3 Bomb It 5Bomb It 5 The Adventures Of PopcornThe Adventures Of Popcorn Bob the Robber 2Bob the Robber 2 Vex 3Vex 3 Frozen: Double TroubleFrozen: Double Trouble Merge & DecorMerge & Decor Slice Them All! 3DSlice Them All! 3D HoleminatorHoleminator Fish Story 2Fish Story 2 Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fruit ConnectFruit Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong ClassicMahjong Classic Pet ConnectPet Connect Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Candy RiddlesCandy Riddles MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Mergest KingdomMergest Kingdom Wood Block Tap AwayWood Block Tap Away KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Garden Tales 3Garden Tales 3
Fireboy and Watergirl 2: Light Temple
4
131.219 szavazatok
A Fireboy and Watergirl 2: Light Temple egy kooperatív, kétszemélyes kalandjáték, de egyedül is játszhatod. Fedezd fel a labirintusszerű templomot a két hőssel és gyűjtsd be a drágaköveket, miközben mindkettőjüket biztonságban a kijárathoz vezeted.

Melyek a Fireboy and Watergirl 2: Light Temple játékszabályai?
Ebben a rejtvényekkel teli platformjátékban az a feladatod, hogy segíts a két hősnek megtalálni az ősi és titokzatos templomon át vezető utat. A kijárat csak akkor nyílik, ha az összes drágakövet összegyűjtötted.  A Fireboy és a Watergirl egymást kiegészítő képességekkel rendelkeznek, ami igazi álomcsapattá teszi őket.

Ahhoz, hogy élve átjussanak a templom minden egyes termén a hősöknek szorosan együtt kell működniük. Nyomd meg a gombokat, húzd meg a karokat és fordítsd meg a kapcsolókat, hogy kinyissák egymásnak az ajtókat és aktiválják a felvonóplatformokat. Használd a csúszógombokat és a tükördobozokat a fénysugarak átirányításához, és aktiváld a Fény Tempolámanak titkos mechanizmusait.

Hogyan nyerhetsz a Fireboy and Watergirl 2: Light Temple játékban?
Az egyes szintek végén Fireboynak a piros Mars szimbólummal díszített ajtóhoz kell eljutnia, Watergirlnek pedig a kék Vénusz szimbólummal megjelölt ajtóhoz.  A pályatérképen a játék 40 szakaszát jelképező gyémántok alakja mutatja meg, hogy milyen típusú pályát kell leküzdened. Például egy fénysugaras rejtvény, egy labirintus vagy egy időzített kihívás.

A szint teljesítését színkód jelzi. Ha a gyémánt zöldre vált, az azt jelenti, hogy a szint összes feladatát teljesítetted. Ha a gyémánt narancssárgára változik, az azt jelenti, hogy néhány, de még nem az összes cél teljesült. A teljesített szinteket bármikor újrajátszhatod, hogy megnézd, tudsz-e javítani az elért eredményen.

Melyek Fireboy és Watergirl erősségei és gyengeségei?
Fireboy át tud kelni a tűzön, de a vizet nem tudja megérinteni. A vörös drágaköveket tudja begyűjteni. Watergirl át tud gázolni a vízen, de meghal, ha a lávához ér. A kék drágaköveket tudja begyűjteni. Mindkét karakter össze tudja gyűjteni a fehér drágaköveket, és mindketten meghalnak, ha hozzáérnek a mérgező zöld ragacshoz.

A játékosnak (vagy két játékosnak) kell a két karaktert a kijárathoz segítenie.  A Fireboy és a Watergirl sorsa összekapcsolódik, így ha az egyik karakter meghal, miközben megpróbál teljesíteni egy szintet, a másik is meghal. Ebben az esetben a játékos(ok)nak újra kell kezdeni az adott szintet. Ez azt jelenti, hogy rá kell venned a két hőst, hogy együttműködjenek és vigyázzanak egymásra.

Mikor jelent meg Fireboy and Watergirl 2: Light Temple játék?
A Fireboy and Watergirl  sorozat klasszikus casual játékok sora. Az eredeti Flash verzió 2010 októberében jelent meg. Miután a Flash Player elavult, 2018. július 4-én megjelent a Fireboy and Watergirl 2 HTML5 verziója.

Ki készítette a Fireboy and Watergirl 2: Light Temple című játékot?
A játék készítői Oslo Albet és Jan Villanueva.