Fireboy and Watergirl 2: Light Temple
Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple Fireboy and Watergirl 3: Ice TempleFireboy and Watergirl 3: Ice Temple Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Fireboy and Watergirl 6: Fairy TalesFireboy and Watergirl 6: Fairy Tales Red Ball 4 Volume 2Red Ball 4 Volume 2 Jim Loves MaryJim Loves Mary Red and Blue Stickman 2Red and Blue Stickman 2 Aztec AdventureAztec Adventure Jim Loves Mary 2Jim Loves Mary 2 Red Ball 3Red Ball 3 Nut RushNut Rush Money Movers 3Money Movers 3 Money MoversMoney Movers Snail Bob 6 Winter StorySnail Bob 6 Winter Story Money Movers 2Money Movers 2 Cheese LabCheese Lab Thrill Rush 3Thrill Rush 3 Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles BlocksBlocks Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Mahjong ClassicMahjong Classic Garden TalesGarden Tales Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Spider SolitaireSpider Solitaire Pet ConnectPet Connect Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Block BlastBlock Blast Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Mergest KingdomMergest Kingdom MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Mahjong TowerMahjong Tower Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Garden Tales 3Garden Tales 3 MayaMaya

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

4
170.660 szavazatok

A Fireboy and Watergirl 2: Light Temple egy kooperatív, kétszemélyes kalandjáték, de egyedül is játszhatod. Fedezd fel a labirintusszerű templomot a két hőssel és gyűjtsd be a drágaköveket, miközben mindkettőjüket biztonságban a kijárathoz vezeted.

Melyek a Fireboy and Watergirl 2: Light Temple játékszabályai?

Ebben a rejtvényekkel teli platformjátékban az a feladatod, hogy segíts a két hősnek megtalálni az ősi és titokzatos templomon át vezető utat. A kijárat csak akkor nyílik, ha az összes drágakövet összegyűjtötted.  A Fireboy és a Watergirl egymást kiegészítő képességekkel rendelkeznek, ami igazi álomcsapattá teszi őket.

Ahhoz, hogy élve átjussanak a templom minden egyes termén a hősöknek szorosan együtt kell működniük. Nyomd meg a gombokat, húzd meg a karokat és fordítsd meg a kapcsolókat, hogy kinyissák egymásnak az ajtókat és aktiválják a felvonóplatformokat. Használd a csúszógombokat és a tükördobozokat a fénysugarak átirányításához, és aktiváld a Fény Tempolámanak titkos mechanizmusait.

Hogyan nyerhetsz a Fireboy and Watergirl 2: Light Temple játékban?

Az egyes szintek végén Fireboynak a piros Mars szimbólummal díszített ajtóhoz kell eljutnia, Watergirlnek pedig a kék Vénusz szimbólummal megjelölt ajtóhoz.  A pályatérképen a játék 40 szakaszát jelképező gyémántok alakja mutatja meg, hogy milyen típusú pályát kell leküzdened. Például egy fénysugaras rejtvény, egy labirintus vagy egy időzített kihívás.

A szint teljesítését színkód jelzi. Ha a gyémánt zöldre vált, az azt jelenti, hogy a szint összes feladatát teljesítetted. Ha a gyémánt narancssárgára változik, az azt jelenti, hogy néhány, de még nem az összes cél teljesült. A teljesített szinteket bármikor újrajátszhatod, hogy megnézd, tudsz-e javítani az elért eredményen.

Melyek Fireboy és Watergirl erősségei és gyengeségei?

Fireboy át tud kelni a tűzön, de a vizet nem tudja megérinteni. A vörös drágaköveket tudja begyűjteni. Watergirl át tud gázolni a vízen, de meghal, ha a lávához ér. A kék drágaköveket tudja begyűjteni. Mindkét karakter össze tudja gyűjteni a fehér drágaköveket, és mindketten meghalnak, ha hozzáérnek a mérgező zöld ragacshoz.

A játékosnak (vagy két játékosnak) kell a két karaktert a kijárathoz segítenie.  A Fireboy és a Watergirl sorsa összekapcsolódik, így ha az egyik karakter meghal, miközben megpróbál teljesíteni egy szintet, a másik is meghal. Ebben az esetben a játékos(ok)nak újra kell kezdeni az adott szintet. Ez azt jelenti, hogy rá kell venned a két hőst, hogy együttműködjenek és vigyázzanak egymásra.

Mikor jelent meg Fireboy and Watergirl 2: Light Temple játék?

A Fireboy and Watergirl  sorozat klasszikus casual játékok sora. Az eredeti Flash verzió 2010 októberében jelent meg. Miután a Flash Player elavult, 2018. július 4-én megjelent a Fireboy and Watergirl 2 HTML5 verziója.

Ki készítette a Fireboy and Watergirl 2: Light Temple című játékot?

A játék készítői Oslo Albet és Jan Villanueva.