Mergest Kingdom
Harvest HonorsHarvest Honors Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Vega Mix 2: Mystery Of IslandVega Mix 2: Mystery Of Island Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Skydom ReforgedSkydom Reforged Tile Guru Match FunTile Guru Match Fun SkydomSkydom Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Candy Rain 7Candy Rain 7 Garden BloomGarden Bloom Fairyland Merge & MagicFairyland Merge & Magic Farm Match SeasonsFarm Match Seasons Sugar HeroesSugar Heroes Candy Rain 5Candy Rain 5 Temple JewelsTemple Jewels Cookie Crush 4Cookie Crush 4 DodgeballDodgeball Solitaire Mahjong Classic 2Solitaire Mahjong Classic 2 Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong ClassicMahjong Classic Garden TalesGarden Tales Fruit ConnectFruit Connect Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Pet ConnectPet Connect Words of WonderWords of Wonder Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Block BlastBlock Blast MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Candy RiddlesCandy Riddles Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Mahjong TowerMahjong Tower Craftnite.ioCraftnite.io

Mergest Kingdom

4
48.971 szavazatok

A Mergest Kingdom egy addiktív Match-3 játék, amelyben új területek felfedezésével, az erőforrások egyesítésével és újak létrehozásával, valamint új hősök megmentésével építheted fel saját királyságodat.

Hogyan kell játszani a Mergest Kingdomot?

Ebben a puzzle játékban a Mergest Kingdom hatalmas földjeit sűrű köd borítja be. A birodalom összes hőse csapdába esett a ködben, és a szörnyek elfoglalták a királyságot. Vond össze az elemeket, hogy házakat építs, hősöket találj, valamint katonákat és aranyat gyűjts. Ahogy szintet lépsz, fokozatosan feloszlatod a ködöt, és egyre több területet szabadíthatsz fel.

Gyűjtsd össze a legendás fegyvereket és a legértékesebb kincseket! Több száz felfedezésre váró és kombinálható elem létezik, és a játék egy szórakoztató történet köré épül, amelyet mókás fantasy karakterek népesítenek be. Emellett a Mergest Kingdomban rengeteg szezonális esemény, bónuszszintek, valamint napi küldetések és jutalmak várnak rád.

Hogyan lehet teljesíteni a küldetéseket a Mergest Kingdomban?

A képernyő bal oldalán számos ikon látható, például a küldetés menü és a kocsma, ahol katonákat toborozhatsz. Ezen a lapon látsz néhány küldetést, melyeket teljesíthetsz, hogy extra érméket és tapasztalatpontokat szerezz. Nem tudod biztosan, hogy mi az az elem? A varázskönyv ikonra kattintva áttekintést kaphatsz a különböző eszközökről, amelyeket létrehozhatsz és összegyűjthetsz.

Hogyan lehet felfedezni új területeket a Mergest Kingdomban?

Minden egyes, még ködbe burkolózó földdarabon megjelenik egy számmal ellátott lakat. Ezt a szintet kell elérned a tapasztalatpontok megszerzésével és a szintlépésekkel. Az aktuális szintedet a bal felső sarokban láthatod. Ha elérted a kívánt szintet, a köd feloszlik. Gyűjtsd össze a terület meghódításához szükséges katonákat, és harcolj az azt őrző szörnyek ellen! Minden egyes új földdarab új, felfedezendő elemeket tartalmaz. 

Mergest Kingdom – Mik a legjobb tippek és trükkök?

A türelem erény: egyesíts többet! – Ahelyett, hogy csak három elemet gyűjtenél össze, megpróbálhatsz 5 vagy több elemet is összegyűjteni és kombinálni. Ez nem egy, hanem két új elemet eredményez, ami segít felgyorsítani a fejlődésedet. Ha 9 tárgyat egyesítesz, négyet kapsz, ha pedig 17 tárgyat egyesítesz, akkor 8-at.

Ültess szent arborétumot – A kimerült gabonát újra lehet hasznosítani, ha bronzporrá és közönséges virágokká alakítod őket. Egyesítsd a közönséges virágokat, hogy létrehozz egy szent arborétumot, amely pár flaska folyékony szivárványt biztosít majd számodra.

Egyesítés a folyékony szivárvánnyal – A játék előrehaladtával a magas szintű elemek összegyűjtése hosszabb időt vesz igénybe. Itt jön képbe a folyékony szivárvány. Egyesítsd a kisebb palackokat, hogy összegyűjts egy teljes flaska folyékony szivárványt. Ezzel az elemmel bármely más elemet helyettesíthetsz egy egyesítés során. Hozd ki a legtöbbet ebből a joker tárgyból, ha magas szintű elemek helyettesítésére használod.

Fedezd fel a Sárkány barlangját – A Sárkány barlangja egy aknakereső játék, amely néhány óránként egyszer válik elérhetővé. Játssz ezzel a játékkal, és gyűjts extra energiát és drágaköveket.

Add el a maradékokat – Amikor már elég jól belelendültél a játékba, előfordulhat, hogy a korábbi fejezetekből megmaradt elemek túl sok helyet foglalnak el. Ahelyett, hogy szanaszét hagynád őket, add el őket érmékért.

Mikor jelent meg a Mergest Kingdom?

A Mergest Kingdom először 2021. május 28-án jelent meg.

Ki alkotta meg a Mergest Kingdomot?

A játékot a Clever Apps Pte. Ltd. fejlesztette. Ez a cég több más népszerű játék, köztük a Tropical Merge és a Kings and Queens Solitaire TriPeaks készítője is.

Vezetés
Használj egeret