Mergest Kingdom

Harvest HonorsHarvest Honors Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 SkydomSkydom Fairyland Merge & MagicFairyland Merge & Magic Candy Rain 7Candy Rain 7 Sugar HeroesSugar Heroes Candy Rain 6Candy Rain 6 My Little CityMy Little City Candy Rain 5Candy Rain 5 Cookie Crush 4Cookie Crush 4 Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Match AdventureMatch Adventure Pretty TilesPretty Tiles Hawaii Match 3Hawaii Match 3 Bug MatchBug Match Cook and Match: Sara's AdventureCook and Match: Sara's Adventure World Cup FeverWorld Cup Fever Bubble Shooter Arcade 2Bubble Shooter Arcade 2 Yummy Candy FactoryYummy Candy Factory Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Butterfly KyodaiButterfly Kyodai BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Fruit ConnectFruit Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Pet ConnectPet Connect Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Garden Tales 3Garden Tales 3 Candy RiddlesCandy Riddles Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Solitaire Mahjong FarmSolitaire Mahjong Farm Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Connect 2Connect 2
Mergest Kingdom
4.1
28.002 szavazatok
A Mergest Kingdom egy addiktív Match-3 játék, amelyben új területek felfedezésével, az erőforrások egyesítésével és újak létrehozásával, valamint új hősök megmentésével építheted fel saját királyságodat.

Hogyan kell játszani a Mergest Kingdomot?
Ebben a puzzle játékban a Mergest Kingdom hatalmas földjeit sűrű köd borítja be. A birodalom összes hőse csapdába esett a ködben, és a szörnyek elfoglalták a királyságot. Vond össze az elemeket, hogy házakat építs, hősöket találj, valamint katonákat és aranyat gyűjts. Ahogy szintet lépsz, fokozatosan feloszlatod a ködöt, és egyre több területet szabadíthatsz fel.

Gyűjtsd össze a legendás fegyvereket és a legértékesebb kincseket! Több száz felfedezésre váró és kombinálható elem létezik, és a játék egy szórakoztató történet köré épül, amelyet mókás fantasy karakterek népesítenek be. Emellett a Mergest Kingdomban rengeteg szezonális esemény, bónuszszintek, valamint napi küldetések és jutalmak várnak rád.

Hogyan lehet teljesíteni a küldetéseket a Mergest Kingdomban?
A képernyő bal oldalán számos ikon látható, például a küldetés menü és a kocsma, ahol katonákat toborozhatsz. Ezen a lapon látsz néhány küldetést, melyeket teljesíthetsz, hogy extra érméket és tapasztalatpontokat szerezz. Nem tudod biztosan, hogy mi az az elem? A varázskönyv ikonra kattintva áttekintést kaphatsz a különböző eszközökről, amelyeket létrehozhatsz és összegyűjthetsz.

Hogyan lehet felfedezni új területeket a Mergest Kingdomban?
Minden egyes, még ködbe burkolózó földdarabon megjelenik egy számmal ellátott lakat. Ezt a szintet kell elérned a tapasztalatpontok megszerzésével és a szintlépésekkel. Az aktuális szintedet a bal felső sarokban láthatod. Ha elérted a kívánt szintet, a köd feloszlik. Gyűjtsd össze a terület meghódításához szükséges katonákat, és harcolj az azt őrző szörnyek ellen! Minden egyes új földdarab új, felfedezendő elemeket tartalmaz. 

Mergest Kingdom – Mik a legjobb tippek és trükkök?
A türelem erény: egyesíts többet! – Ahelyett, hogy csak három elemet gyűjtenél össze, megpróbálhatsz 5 vagy több elemet is összegyűjteni és kombinálni. Ez nem egy, hanem két új elemet eredményez, ami segít felgyorsítani a fejlődésedet. Ha 9 tárgyat egyesítesz, négyet kapsz, ha pedig 17 tárgyat egyesítesz, akkor 8-at.

Ültess szent arborétumot – A kimerült gabonát újra lehet hasznosítani, ha bronzporrá és közönséges virágokká alakítod őket. Egyesítsd a közönséges virágokat, hogy létrehozz egy szent arborétumot, amely pár flaska folyékony szivárványt biztosít majd számodra.

Egyesítés a folyékony szivárvánnyal – A játék előrehaladtával a magas szintű elemek összegyűjtése hosszabb időt vesz igénybe. Itt jön képbe a folyékony szivárvány. Egyesítsd a kisebb palackokat, hogy összegyűjts egy teljes flaska folyékony szivárványt. Ezzel az elemmel bármely más elemet helyettesíthetsz egy egyesítés során. Hozd ki a legtöbbet ebből a joker tárgyból, ha magas szintű elemek helyettesítésére használod.

Fedezd fel a Sárkány barlangját – A Sárkány barlangja egy aknakereső játék, amely néhány óránként egyszer válik elérhetővé. Játssz ezzel a játékkal, és gyűjts extra energiát és drágaköveket.

Add el a maradékokat – Amikor már elég jól belelendültél a játékba, előfordulhat, hogy a korábbi fejezetekből megmaradt elemek túl sok helyet foglalnak el. Ahelyett, hogy szanaszét hagynád őket, add el őket érmékért.

Mikor jelent meg a Mergest Kingdom?
A Mergest Kingdom először 2021. május 28-án jelent meg.

Ki alkotta meg a Mergest Kingdomot?
A játékot a Clever Apps Pte. Ltd. fejlesztette. Ez a cég több más népszerű játék, köztük a Tropical Merge és a Kings and Queens Solitaire TriPeaks készítője is.
Vezetés
Használj egeret

Mergest Kingdom Walkthrough

Nem található videó.