Mergest Kingdom

Harvest HonorsHarvest Honors Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 SkydomSkydom Hawaii Match 3Hawaii Match 3 Candy Rain 6Candy Rain 6 My Little CityMy Little City Candy Rain 5Candy Rain 5 Sugar HeroesSugar Heroes Pretty TilesPretty Tiles Match AdventureMatch Adventure Microsoft JewelMicrosoft Jewel Jewel of AtlantisJewel of Atlantis Jewel Magic XmasJewel Magic Xmas Bug MatchBug Match Puppy BlastPuppy Blast Candy Rain 2Candy Rain 2 Dog Puzzle StoryDog Puzzle Story Dunk ShotDunk Shot BFF Summer VibesBFF Summer Vibes Spider Solitaire BlueSpider Solitaire Blue Tom and Angela Insta FashionTom and Angela Insta Fashion Winx Club Spot the DifferencesWinx Club Spot the Differences Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Garden TalesGarden Tales BlocksBlocks Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Fruit ConnectFruit Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Sand Sort PuzzleSand Sort Puzzle Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Candy RiddlesCandy Riddles Solitaire Farm SeasonsSolitaire Farm Seasons Garden Tales 2Garden Tales 2 Pet ConnectPet Connect MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Spider SolitaireSpider Solitaire Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Forest MatchForest Match Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Teeth RunnerTeeth Runner Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks Solitaire GardenSolitaire Garden Yummy TalesYummy Tales Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension MayaMaya ImpostorImpostor Block Wood PuzzleBlock Wood Puzzle Tropical MergeTropical Merge Little Big SnakeLittle Big Snake Paper MinecraftPaper Minecraft Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Mahjong TowerMahjong Tower Bubble Shooter ArcadeBubble Shooter Arcade Bubble Shooter ProBubble Shooter Pro
Leírás
A Mergest Kingdom egy addiktív Match-3 játék, amelyben új területek felfedezésével, az erőforrások egyesítésével és újak létrehozásával, valamint új hősök megmentésével építheted fel saját királyságodat.

Hogyan kell játszani a Mergest Kingdomot?
Ebben a puzzle játékban a Mergest Kingdom hatalmas földjeit sűrű köd borítja be. A birodalom összes hőse csapdába esett a ködben, és a szörnyek elfoglalták a királyságot. Vond össze az elemeket, hogy házakat építs, hősöket találj, valamint katonákat és aranyat gyűjts. Ahogy szintet lépsz, fokozatosan feloszlatod a ködöt, és egyre több területet szabadíthatsz fel.

Gyűjtsd össze a legendás fegyvereket és a legértékesebb kincseket! Több száz felfedezésre váró és kombinálható elem létezik, és a játék egy szórakoztató történet köré épül, amelyet mókás fantasy karakterek népesítenek be. Emellett a Mergest Kingdomban rengeteg szezonális esemény, bónuszszintek, valamint napi küldetések és jutalmak várnak rád.

Hogyan lehet teljesíteni a küldetéseket a Mergest Kingdomban?
A képernyő bal oldalán számos ikon látható, például a küldetés menü és a kocsma, ahol katonákat toborozhatsz. Ezen a lapon látsz néhány küldetést, melyeket teljesíthetsz, hogy extra érméket és tapasztalatpontokat szerezz. Nem tudod biztosan, hogy mi az az elem? A varázskönyv ikonra kattintva áttekintést kaphatsz a különböző eszközökről, amelyeket létrehozhatsz és összegyűjthetsz.

Hogyan lehet felfedezni új területeket a Mergest Kingdomban?
Minden egyes, még ködbe burkolózó földdarabon megjelenik egy számmal ellátott lakat. Ezt a szintet kell elérned a tapasztalatpontok megszerzésével és a szintlépésekkel. Az aktuális szintedet a bal felső sarokban láthatod. Ha elérted a kívánt szintet, a köd feloszlik. Gyűjtsd össze a terület meghódításához szükséges katonákat, és harcolj az azt őrző szörnyek ellen! Minden egyes új földdarab új, felfedezendő elemeket tartalmaz. 

Mergest Kingdom – Mik a legjobb tippek és trükkök?
A türelem erény: egyesíts többet! – Ahelyett, hogy csak három elemet gyűjtenél össze, megpróbálhatsz 5 vagy több elemet is összegyűjteni és kombinálni. Ez nem egy, hanem két új elemet eredményez, ami segít felgyorsítani a fejlődésedet. Ha 9 tárgyat egyesítesz, négyet kapsz, ha pedig 17 tárgyat egyesítesz, akkor 8-at.

Ültess szent arborétumot – A kimerült gabonát újra lehet hasznosítani, ha bronzporrá és közönséges virágokká alakítod őket. Egyesítsd a közönséges virágokat, hogy létrehozz egy szent arborétumot, amely pár flaska folyékony szivárványt biztosít majd számodra.

Egyesítés a folyékony szivárvánnyal – A játék előrehaladtával a magas szintű elemek összegyűjtése hosszabb időt vesz igénybe. Itt jön képbe a folyékony szivárvány. Egyesítsd a kisebb palackokat, hogy összegyűjts egy teljes flaska folyékony szivárványt. Ezzel az elemmel bármely más elemet helyettesíthetsz egy egyesítés során. Hozd ki a legtöbbet ebből a joker tárgyból, ha magas szintű elemek helyettesítésére használod.

Fedezd fel a Sárkány barlangját – A Sárkány barlangja egy aknakereső játék, amely néhány óránként egyszer válik elérhetővé. Játssz ezzel a játékkal, és gyűjts extra energiát és drágaköveket.

Add el a maradékokat – Amikor már elég jól belelendültél a játékba, előfordulhat, hogy a korábbi fejezetekből megmaradt elemek túl sok helyet foglalnak el. Ahelyett, hogy szanaszét hagynád őket, add el őket érmékért.

Mikor jelent meg a Mergest Kingdom?
A Mergest Kingdom először 2021. május 28-án jelent meg.

Ki alkotta meg a Mergest Kingdomot?
A játékot a Clever Apps Pte. Ltd. fejlesztette. Ez a cég több más népszerű játék, köztük a Tropical Merge és a Kings and Queens Solitaire TriPeaks készítője is.
4.2
14.173 szavazatok
Vezetés
Használj egeret

Mergest Kingdom Walkthrough

Nem található videó.