Mergest Kingdom

Harvest HonorsHarvest Honors Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Treasures of the Mystic SeaTreasures of the Mystic Sea Skydom ReforgedSkydom Reforged Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 SkydomSkydom Fairyland Merge & MagicFairyland Merge & Magic Sugar HeroesSugar Heroes Candy Rain 7Candy Rain 7 Candy Rain 5Candy Rain 5 Candy Rain 6Candy Rain 6 Unload the FridgeUnload the Fridge Match AdventureMatch Adventure Cookie Crush 4Cookie Crush 4 Bug MatchBug Match Jewel of AtlantisJewel of Atlantis My Little CityMy Little City Run BoysRun Boys Survivor In RainbowSurvivor In Rainbow Panda LegendsPanda Legends Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple BlocksBlocks Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fruit ConnectFruit Connect Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Pet ConnectPet Connect Garden TalesGarden Tales Mahjong ClassicMahjong Classic Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Spider SolitaireSpider Solitaire MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Candy RiddlesCandy Riddles Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Hawaii Match 4Hawaii Match 4 Garden Tales 3Garden Tales 3 Solitaire Farm Seasons 2Solitaire Farm Seasons 2 Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe KrisMas MahjongKrisMas Mahjong
Mergest Kingdom
4
43.234 szavazatok
A Mergest Kingdom egy addiktív Match-3 játék, amelyben új területek felfedezésével, az erőforrások egyesítésével és újak létrehozásával, valamint új hősök megmentésével építheted fel saját királyságodat.

Hogyan kell játszani a Mergest Kingdomot?
Ebben a puzzle játékban a Mergest Kingdom hatalmas földjeit sűrű köd borítja be. A birodalom összes hőse csapdába esett a ködben, és a szörnyek elfoglalták a királyságot. Vond össze az elemeket, hogy házakat építs, hősöket találj, valamint katonákat és aranyat gyűjts. Ahogy szintet lépsz, fokozatosan feloszlatod a ködöt, és egyre több területet szabadíthatsz fel.

Gyűjtsd össze a legendás fegyvereket és a legértékesebb kincseket! Több száz felfedezésre váró és kombinálható elem létezik, és a játék egy szórakoztató történet köré épül, amelyet mókás fantasy karakterek népesítenek be. Emellett a Mergest Kingdomban rengeteg szezonális esemény, bónuszszintek, valamint napi küldetések és jutalmak várnak rád.

Hogyan lehet teljesíteni a küldetéseket a Mergest Kingdomban?
A képernyő bal oldalán számos ikon látható, például a küldetés menü és a kocsma, ahol katonákat toborozhatsz. Ezen a lapon látsz néhány küldetést, melyeket teljesíthetsz, hogy extra érméket és tapasztalatpontokat szerezz. Nem tudod biztosan, hogy mi az az elem? A varázskönyv ikonra kattintva áttekintést kaphatsz a különböző eszközökről, amelyeket létrehozhatsz és összegyűjthetsz.

Hogyan lehet felfedezni új területeket a Mergest Kingdomban?
Minden egyes, még ködbe burkolózó földdarabon megjelenik egy számmal ellátott lakat. Ezt a szintet kell elérned a tapasztalatpontok megszerzésével és a szintlépésekkel. Az aktuális szintedet a bal felső sarokban láthatod. Ha elérted a kívánt szintet, a köd feloszlik. Gyűjtsd össze a terület meghódításához szükséges katonákat, és harcolj az azt őrző szörnyek ellen! Minden egyes új földdarab új, felfedezendő elemeket tartalmaz. 

Mergest Kingdom – Mik a legjobb tippek és trükkök?
A türelem erény: egyesíts többet! – Ahelyett, hogy csak három elemet gyűjtenél össze, megpróbálhatsz 5 vagy több elemet is összegyűjteni és kombinálni. Ez nem egy, hanem két új elemet eredményez, ami segít felgyorsítani a fejlődésedet. Ha 9 tárgyat egyesítesz, négyet kapsz, ha pedig 17 tárgyat egyesítesz, akkor 8-at.

Ültess szent arborétumot – A kimerült gabonát újra lehet hasznosítani, ha bronzporrá és közönséges virágokká alakítod őket. Egyesítsd a közönséges virágokat, hogy létrehozz egy szent arborétumot, amely pár flaska folyékony szivárványt biztosít majd számodra.

Egyesítés a folyékony szivárvánnyal – A játék előrehaladtával a magas szintű elemek összegyűjtése hosszabb időt vesz igénybe. Itt jön képbe a folyékony szivárvány. Egyesítsd a kisebb palackokat, hogy összegyűjts egy teljes flaska folyékony szivárványt. Ezzel az elemmel bármely más elemet helyettesíthetsz egy egyesítés során. Hozd ki a legtöbbet ebből a joker tárgyból, ha magas szintű elemek helyettesítésére használod.

Fedezd fel a Sárkány barlangját – A Sárkány barlangja egy aknakereső játék, amely néhány óránként egyszer válik elérhetővé. Játssz ezzel a játékkal, és gyűjts extra energiát és drágaköveket.

Add el a maradékokat – Amikor már elég jól belelendültél a játékba, előfordulhat, hogy a korábbi fejezetekből megmaradt elemek túl sok helyet foglalnak el. Ahelyett, hogy szanaszét hagynád őket, add el őket érmékért.

Mikor jelent meg a Mergest Kingdom?
A Mergest Kingdom először 2021. május 28-án jelent meg.

Ki alkotta meg a Mergest Kingdomot?
A játékot a Clever Apps Pte. Ltd. fejlesztette. Ez a cég több más népszerű játék, köztük a Tropical Merge és a Kings and Queens Solitaire TriPeaks készítője is.
Vezetés
Használj egeret