Impostor
Craftnite.ioCraftnite.io Goodgame EmpireGoodgame Empire Hole.ioHole.io Clash of ArmourClash of Armour Stumble Boy MatchStumble Boy Match Vortex 9Vortex 9 Tanko.ioTanko.io Tank FuryTank Fury Tanki OnlineTanki Online KlondikeKlondike CrazySteve.ioCrazySteve.io DarkorbitDarkorbit Rainbow But Its Alphabet LoreRainbow But Its Alphabet Lore Ghost Fight IOGhost Fight IO SeaFightSeaFight Empire: World War 3Empire: World War 3 Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam Rayman's Incrediballs DodgeRayman's Incrediballs Dodge Bubble Shooter HD 3Bubble Shooter HD 3 Football Superstars 2024Football Superstars 2024 Machine City BallsMachine City Balls Idle Merge Car and RaceIdle Merge Car and Race ASMR Beauty TreatmentASMR Beauty Treatment Bubble LettersBubble Letters Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong ClassicMahjong Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Words of WondersWords of Wonders Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Fruit ConnectFruit Connect Spider SolitaireSpider Solitaire Pet ConnectPet Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Block BlastBlock Blast Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong TowerMahjong Tower Skydom ReforgedSkydom Reforged

Impostor

4.1
399.355 szavazatok

Az Impostor játék a Mafia és a Werewolves nevű játékokon alapul. Te kapod az Impostor szerepét. Képes vagy szabotálni az űrhajót és elpusztítani a legénység tagjait?

Az Impostor játékszabálya

Az Impostor a népszerű internetes Among Us egyszerűsített verziója. Az eredeti játékban vagy a legénység szerepét kaptad, vagy te voltál az Impostor. Ha a legénység tagja voltál, a te feladatod volt az űrbeli küldetés folytatása, az űrhajóban keletkezett károk kijavítása és a szabotőr kiiktatása. Ha az Impostor szerepét kaptad, szabotálnod kell az űrutazást, és el kellett pusztítanod a legénység minden olyan tagját, aki felfedhet téged. A nyakon csípett Impostorral vagy végeznek, vagy kidobják az űrhajóból.

Az idegen lény Impostor szerepét sokan az Among Us legszórakoztatóbb részének tartják, de amikor játszol, a szerepeket véletlenszerűen osztják ki, és csak kevés Impostor van a játékban. Ezért gyakoribb, hogy a legénység tagjaként veszel részt a játékban. Nyomozni és következtetéseket levonni szórakoztató, de ha igazán Impostor szeretsz lenni, akkor ez a játék való neked. Ebben az ingyenes verzióban mindig te vagy az Impostor!

Idegen lény Impostor: vigyázz, nehogy rájöjjenek, ki is vagy valójában

Mozogj az űrhajóban, és teljesítsd a feladatokat, hogy szabotáld az űrutazást, és megakadályozd a küldetés teljesítését. Minden kör elején a legénység tagjai szétszélednek, hogy teljesítsék a feladataikat. Tégy úgy, mintha te is közéjük tartoznál. Az űrhajó megjavítása helyett azonban szabotálnod kell a munkát. Tartsd szemmel a feladatsávot. A te feladatod, hogy szabotáld a küldetést, tehát akadályozd meg, hogy ez a sáv teljesen beteljen.

Törd össze a gépparkot és az oxigéngenerátort, és öld meg az igazi legénységet, mielőtt befejezhetnék a feladatukat. Ügyelj arra, hogy eközben ne bukj le. Ha megtalálnak egy holttestet és jelentik, nagyon gyanúsnak fog tűnni, ha a közelben tartózkodsz. Próbálj úgy tenni, mintha a javításokkal lennél elfoglalva, vagy rejtőzz el a szellőzőnyílásokban, hogy ne vegyenek észre.

A megjelenés dátuma

Ez a játék először 2021-ben jelent meg.

Fejlesztő

Ezt a játékot a Kevin Games jelentette meg.

Vezetés
vagy
Mozgás
Használj egeret