Impostor

Craftnite.ioCraftnite.io Hole.ioHole.io Goodgame EmpireGoodgame Empire Stumble Boy MatchStumble Boy Match CrazySteve.ioCrazySteve.io Clash of ArmourClash of Armour Rainbow But Its Alphabet LoreRainbow But Its Alphabet Lore Tank FuryTank Fury Tanko.ioTanko.io Tanki OnlineTanki Online KlondikeKlondike DarkorbitDarkorbit Ghost Fight IOGhost Fight IO ExploderExploder Empire: World War 3Empire: World War 3 SeaFightSeaFight Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam Rayman's Incrediballs DodgeRayman's Incrediballs Dodge Run BoysRun Boys Survivor In RainbowSurvivor In Rainbow Panda LegendsPanda Legends Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 BlocksBlocks Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Fruit ConnectFruit Connect Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Pet ConnectPet Connect Garden TalesGarden Tales Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong ClassicMahjong Classic Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Spider SolitaireSpider Solitaire MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Candy RiddlesCandy Riddles Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Mergest KingdomMergest Kingdom Hawaii Match 4Hawaii Match 4 Garden Tales 3Garden Tales 3 Solitaire Farm Seasons 2Solitaire Farm Seasons 2
Impostor
4.1
283.208 szavazatok
Az Impostor játék a Mafia és a Werewolves nevű játékokon alapul. Te kapod az Impostor szerepét. Képes vagy szabotálni az űrhajót és elpusztítani a legénység tagjait?

Az Impostor játékszabálya
Az Impostor a népszerű internetes Among Us egyszerűsített verziója. Az eredeti játékban vagy a legénység szerepét kaptad, vagy te voltál az Impostor. Ha a legénység tagja voltál, a te feladatod volt az űrbeli küldetés folytatása, az űrhajóban keletkezett károk kijavítása és a szabotőr kiiktatása. Ha az Impostor szerepét kaptad, szabotálnod kell az űrutazást, és el kellett pusztítanod a legénység minden olyan tagját, aki felfedhet téged. A nyakon csípett Impostorral vagy végeznek, vagy kidobják az űrhajóból.

Az idegen lény Impostor szerepét sokan az Among Us legszórakoztatóbb részének tartják, de amikor játszol, a szerepeket véletlenszerűen osztják ki, és csak kevés Impostor van a játékban. Ezért gyakoribb, hogy a legénység tagjaként veszel részt a játékban. Nyomozni és következtetéseket levonni szórakoztató, de ha igazán Impostor szeretsz lenni, akkor ez a játék való neked. Ebben az ingyenes verzióban mindig te vagy az Impostor!

Idegen lény Impostor: vigyázz, nehogy rájöjjenek, ki is vagy valójában
Mozogj az űrhajóban, és teljesítsd a feladatokat, hogy szabotáld az űrutazást, és megakadályozd a küldetés teljesítését. Minden kör elején a legénység tagjai szétszélednek, hogy teljesítsék a feladataikat. Tégy úgy, mintha te is közéjük tartoznál. Az űrhajó megjavítása helyett azonban szabotálnod kell a munkát. Tartsd szemmel a feladatsávot. A te feladatod, hogy szabotáld a küldetést, tehát akadályozd meg, hogy ez a sáv teljesen beteljen.

Törd össze a gépparkot és az oxigéngenerátort, és öld meg az igazi legénységet, mielőtt befejezhetnék a feladatukat. Ügyelj arra, hogy eközben ne bukj le. Ha megtalálnak egy holttestet és jelentik, nagyon gyanúsnak fog tűnni, ha a közelben tartózkodsz. Próbálj úgy tenni, mintha a javításokkal lennél elfoglalva, vagy rejtőzz el a szellőzőnyílásokban, hogy ne vegyenek észre.

A megjelenés dátuma
Ez a játék először 2021-ben jelent meg.

Fejlesztő
Ezt a játékot a Kevin Games jelentette meg.
Vezetés
vagy
Mozgás
Használj egeret