Impostor

Craftnite.ioCraftnite.io Hole.ioHole.io Goodgame EmpireGoodgame Empire Stumble Boy MatchStumble Boy Match Clash of ArmourClash of Armour Tank FuryTank Fury Tanko.ioTanko.io CrazySteve.ioCrazySteve.io Tanki OnlineTanki Online DarkorbitDarkorbit Ghost Fight IOGhost Fight IO KlondikeKlondike Empire: World War 3Empire: World War 3 SeaFightSeaFight Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam Bomb'EmBomb'Em Rayman's Incrediballs DodgeRayman's Incrediballs Dodge ExploderExploder Bubble Shooter HD 2Bubble Shooter HD 2 Giant Rush!Giant Rush! Nine BlocksNine Blocks Winx Club: Dress upWinx Club: Dress up Raid Heroes: Total WarRaid Heroes: Total War Classic Solitaire BlueClassic Solitaire Blue Mr Noob Hook HeroMr Noob Hook Hero Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Garden TalesGarden Tales BlocksBlocks Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong ClassicMahjong Classic Garden Tales 3Garden Tales 3 Fruit ConnectFruit Connect Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Mergest KingdomMergest Kingdom Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Spider SolitaireSpider Solitaire Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Candy RiddlesCandy Riddles Pet ConnectPet Connect Solitaire Farm: SeasonsSolitaire Farm: Seasons Garden Tales 2Garden Tales 2 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time MayaMaya Solitaire GardenSolitaire Garden Solitaire Story - TriPeaksSolitaire Story - TriPeaks Yummy Tales 2Yummy Tales 2 Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Sand Sort PuzzleSand Sort Puzzle Forest MatchForest Match Jewels Blitz 3Jewels Blitz 3 Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Golf SolitaireGolf Solitaire
Impostor
4.1
165.972 szavazatok
Az Impostor játék a Mafia és a Werewolves nevű játékokon alapul. Te kapod az Impostor szerepét. Képes vagy szabotálni az űrhajót és elpusztítani a legénység tagjait?

Az Impostor játékszabálya
Az Impostor a népszerű internetes Among Us egyszerűsített verziója. Az eredeti játékban vagy a legénység szerepét kaptad, vagy te voltál az Impostor. Ha a legénység tagja voltál, a te feladatod volt az űrbeli küldetés folytatása, az űrhajóban keletkezett károk kijavítása és a szabotőr kiiktatása. Ha az Impostor szerepét kaptad, szabotálnod kell az űrutazást, és el kellett pusztítanod a legénység minden olyan tagját, aki felfedhet téged. A nyakon csípett Impostorral vagy végeznek, vagy kidobják az űrhajóból.

Az idegen lény Impostor szerepét sokan az Among Us legszórakoztatóbb részének tartják, de amikor játszol, a szerepeket véletlenszerűen osztják ki, és csak kevés Impostor van a játékban. Ezért gyakoribb, hogy a legénység tagjaként veszel részt a játékban. Nyomozni és következtetéseket levonni szórakoztató, de ha igazán Impostor szeretsz lenni, akkor ez a játék való neked. Ebben az ingyenes verzióban mindig te vagy az Impostor!

Idegen lény Impostor: vigyázz, nehogy rájöjjenek, ki is vagy valójában
Mozogj az űrhajóban, és teljesítsd a feladatokat, hogy szabotáld az űrutazást, és megakadályozd a küldetés teljesítését. Minden kör elején a legénység tagjai szétszélednek, hogy teljesítsék a feladataikat. Tégy úgy, mintha te is közéjük tartoznál. Az űrhajó megjavítása helyett azonban szabotálnod kell a munkát. Tartsd szemmel a feladatsávot. A te feladatod, hogy szabotáld a küldetést, tehát akadályozd meg, hogy ez a sáv teljesen beteljen.

Törd össze a gépparkot és az oxigéngenerátort, és öld meg az igazi legénységet, mielőtt befejezhetnék a feladatukat. Ügyelj arra, hogy eközben ne bukj le. Ha megtalálnak egy holttestet és jelentik, nagyon gyanúsnak fog tűnni, ha a közelben tartózkodsz. Próbálj úgy tenni, mintha a javításokkal lennél elfoglalva, vagy rejtőzz el a szellőzőnyílásokban, hogy ne vegyenek észre.

A megjelenés dátuma
Ez a játék először 2021-ben jelent meg.

Fejlesztő
Ezt a játékot a Kevin Games jelentette meg.
Vezetés
vagy
Mozgás
Használj egeret

Impostor Walkthrough

Nem található videó.