Body Race
Egg FarmEgg Farm Little Big SnakeLittle Big Snake Slither.ioSlither.io Master GunMaster Gun Wormax.ioWormax.io Slap and RunSlap and Run Pencil RushPencil Rush Cheese LabCheese Lab Superhex.ioSuperhex.io Wormsarena.ioWormsarena.io Might & Magic ArmiesMight & Magic Armies SuperSpin.ioSuperSpin.io JomJom JumpJomJom Jump Bounce and CollectBounce and Collect Fall Down AdventureFall Down Adventure Toilet RollToilet Roll Angry Gran Up Up and AwayAngry Gran Up Up and Away Color Switch: ChallengesColor Switch: Challenges Tropical MatchTropical Match Shape ShiftingShape Shifting Idle Factory DominationIdle Factory Domination Crystal ConnectCrystal Connect Hyper SurviveHyper Survive 3D Ball Balancer3D Ball Balancer Mahjong Connect GoldMahjong Connect Gold Music RushMusic Rush Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong ClassicMahjong Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire BlocksBlocks Garden TalesGarden Tales Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Spider SolitaireSpider Solitaire Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Pet ConnectPet Connect Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mergest KingdomMergest Kingdom

Body Race

3.9
69.573 szavazatok

A Body Race egy 3D-s ügyességi játék amelyben segíthetsz végigmenni a lánynak az ételekkel és fitnesz felszerelésekkel teli akadálypályán. Próbálj meg olyan közel kerülni a célsúlyához amennyire csak lehetséges, hogy megszerezd neki a csinos ruhát, ami a pálya végén vár rá. A lány célsúlya minden egyes szinten más lesz.

Hogyan kell játszani a Body Race játékot?

Ebben az ételes játékban, a lány célsúlya futásonként változik. Néha fel kell szednie súlyt ahhoz, hogy jó legyen rá a ruha amit keres, és néha ehelyett súlyt szeretne leadni. Gyűjtsd össze a megfelelő elemeket az akadálypályán a súlya növeléséhez vagy csökkentéséhez, a képernyő jobb felső sarkában látható céltól  függően.

Az uborka, a paradicsom és a brokkoli evésével a lány súlyt veszít. De ha túl vékony lesz és fel kell szednie pár kilót, akkor ezek helyett csak fuss az ízletes fagylaltkelyhek, hamburgerek és teljes tejet tartalmazó palackok felé.

Ha szeretne leadni pár kilót, a súlyzók és az egyensúlyozó deszka begyűjtése szintén jó ötlet. Akárcsak átfutni az olyan tevékenységeket jelölő kapuk alatt mint a „Menj az edzőterembe”. Ugyanakkor, amikor súlyt kell felszednie az álomruhájához, akkor kikerülheted az egészséges zöldségeket és lecserélheted az edzésedet egy jól megérdemelt  Netflix maratonra.

Body Race ruhagaléria

Minden egyes befejezett verseny után a téged a következő ruhától elválasztó üvegdoboz egy kicsit feljebb megy. Folytasd a játékot, amíg el nem éred a ruhát. (Bár, ha türelmetlen vagy, akkor össze is törheted az üveget, hogy azonnal a tied lehessen az új ruhadarabod...)

Minden egyes megnyert ruhadarab a ruhagalériádba visz. Menj körbe a szobában, hogy lásd az összes megszerezhető menő, furcsa, és vicces ruhát és azokat is, amelyek már a tieid. A szépség mindig a szemlélőtől függ, épp ezért változtathatod a modelled súlyát és megjelenését, hogy az összes ruha jól álljon rajta.

Egy apró jó tanács:  Miközben a ruhagalérián keresztül is megszerezheted a ruhákat, az akadálypálya teljesítése sokkal szórakoztatóbb. Minden egyes szinten új ételek és akadályok jelennek meg, és izgalmas kitalálni, hogy mit lehet velük csinálni.

Mikor jelent meg először a Body Race?

A játék jelenlegi verziója 2022. január 17-én jelent meg.

Ki készítette a Body Race játékot?

A játékot a Gismart készítette.

Vezetés
Használj egeret