Body Race
Little Big SnakeLittle Big Snake Slither.ioSlither.io Pencil RushPencil Rush Wormax.ioWormax.io Cheese LabCheese Lab Superhex.ioSuperhex.io Slap and RunSlap and Run Might & Magic ArmiesMight & Magic Armies SuperSpin.ioSuperSpin.io Bounce and CollectBounce and Collect Fall Down AdventureFall Down Adventure JomJom JumpJomJom Jump Captain RogersCaptain Rogers Toilet RollToilet Roll Angry Gran Up Up and AwayAngry Gran Up Up and Away Break Many BricksBreak Many Bricks Color Switch: ChallengesColor Switch: Challenges Red Ball 4 Volume 2Red Ball 4 Volume 2 Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple BlocksBlocks Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Garden TalesGarden Tales Mahjong ClassicMahjong Classic Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Fruit ConnectFruit Connect Pet ConnectPet Connect Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Words of WonderWords of Wonder Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Spider SolitaireSpider Solitaire Block BlastBlock Blast Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Solitaire Story - TriPeaks 2Solitaire Story - TriPeaks 2 Vega Mix 2: Mystery Of IslandVega Mix 2: Mystery Of Island Tile Guru Match FunTile Guru Match Fun Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mergest KingdomMergest Kingdom MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Candy RiddlesCandy Riddles

Body Race

3.9
59.127 szavazatok

A Body Race egy 3D-s ügyességi játék amelyben segíthetsz végigmenni a lánynak az ételekkel és fitnesz felszerelésekkel teli akadálypályán. Próbálj meg olyan közel kerülni a célsúlyához amennyire csak lehetséges, hogy megszerezd neki a csinos ruhát, ami a pálya végén vár rá. A lány célsúlya minden egyes szinten más lesz.

Hogyan kell játszani a Body Race játékot?

Ebben az ételes játékban, a lány célsúlya futásonként változik. Néha fel kell szednie súlyt ahhoz, hogy jó legyen rá a ruha amit keres, és néha ehelyett súlyt szeretne leadni. Gyűjtsd össze a megfelelő elemeket az akadálypályán a súlya növeléséhez vagy csökkentéséhez, a képernyő jobb felső sarkában látható céltól  függően.

Az uborka, a paradicsom és a brokkoli evésével a lány súlyt veszít. De ha túl vékony lesz és fel kell szednie pár kilót, akkor ezek helyett csak fuss az ízletes fagylaltkelyhek, hamburgerek és teljes tejet tartalmazó palackok felé.

Ha szeretne leadni pár kilót, a súlyzók és az egyensúlyozó deszka begyűjtése szintén jó ötlet. Akárcsak átfutni az olyan tevékenységeket jelölő kapuk alatt mint a „Menj az edzőterembe”. Ugyanakkor, amikor súlyt kell felszednie az álomruhájához, akkor kikerülheted az egészséges zöldségeket és lecserélheted az edzésedet egy jól megérdemelt  Netflix maratonra.

Body Race ruhagaléria

Minden egyes befejezett verseny után a téged a következő ruhától elválasztó üvegdoboz egy kicsit feljebb megy. Folytasd a játékot, amíg el nem éred a ruhát. (Bár, ha türelmetlen vagy, akkor össze is törheted az üveget, hogy azonnal a tied lehessen az új ruhadarabod...)

Minden egyes megnyert ruhadarab a ruhagalériádba visz. Menj körbe a szobában, hogy lásd az összes megszerezhető menő, furcsa, és vicces ruhát és azokat is, amelyek már a tieid. A szépség mindig a szemlélőtől függ, épp ezért változtathatod a modelled súlyát és megjelenését, hogy az összes ruha jól álljon rajta.

Egy apró jó tanács:  Miközben a ruhagalérián keresztül is megszerezheted a ruhákat, az akadálypálya teljesítése sokkal szórakoztatóbb. Minden egyes szinten új ételek és akadályok jelennek meg, és izgalmas kitalálni, hogy mit lehet velük csinálni.

Mikor jelent meg először a Body Race?

A játék jelenlegi verziója 2022. január 17-én jelent meg.

Ki készítette a Body Race játékot?

A játékot a Gismart készítette.

Vezetés
Használj egeret