Body Race
Egg FarmEgg Farm Little Big SnakeLittle Big Snake Master GunMaster Gun Slither.ioSlither.io Wormsarena.ioWormsarena.io Pencil RushPencil Rush Slap and RunSlap and Run Wormax.ioWormax.io Cheese LabCheese Lab Superhex.ioSuperhex.io SuperSpin.ioSuperSpin.io Might & Magic ArmiesMight & Magic Armies Bounce and CollectBounce and Collect JomJom JumpJomJom Jump Fall Down AdventureFall Down Adventure Captain RogersCaptain Rogers Break Many BricksBreak Many Bricks Angry Gran Up Up and AwayAngry Gran Up Up and Away Bubble ShooterBubble Shooter Mahjong ConnectMahjong Connect Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles BlocksBlocks Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Bubble Shooter HDBubble Shooter HD Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Mahjong ClassicMahjong Classic Garden TalesGarden Tales Words of WondersWords of Wonders Fruit ConnectFruit Connect Bubble Shooter World CupBubble Shooter World Cup Spider SolitaireSpider Solitaire Pet ConnectPet Connect Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Block BlastBlock Blast Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Mergest KingdomMergest Kingdom MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Tiles of The SimpsonsTiles of The Simpsons Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Mahjong TowerMahjong Tower Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements

Body Race

3.9
66.911 szavazatok

A Body Race egy 3D-s ügyességi játék amelyben segíthetsz végigmenni a lánynak az ételekkel és fitnesz felszerelésekkel teli akadálypályán. Próbálj meg olyan közel kerülni a célsúlyához amennyire csak lehetséges, hogy megszerezd neki a csinos ruhát, ami a pálya végén vár rá. A lány célsúlya minden egyes szinten más lesz.

Hogyan kell játszani a Body Race játékot?

Ebben az ételes játékban, a lány célsúlya futásonként változik. Néha fel kell szednie súlyt ahhoz, hogy jó legyen rá a ruha amit keres, és néha ehelyett súlyt szeretne leadni. Gyűjtsd össze a megfelelő elemeket az akadálypályán a súlya növeléséhez vagy csökkentéséhez, a képernyő jobb felső sarkában látható céltól  függően.

Az uborka, a paradicsom és a brokkoli evésével a lány súlyt veszít. De ha túl vékony lesz és fel kell szednie pár kilót, akkor ezek helyett csak fuss az ízletes fagylaltkelyhek, hamburgerek és teljes tejet tartalmazó palackok felé.

Ha szeretne leadni pár kilót, a súlyzók és az egyensúlyozó deszka begyűjtése szintén jó ötlet. Akárcsak átfutni az olyan tevékenységeket jelölő kapuk alatt mint a „Menj az edzőterembe”. Ugyanakkor, amikor súlyt kell felszednie az álomruhájához, akkor kikerülheted az egészséges zöldségeket és lecserélheted az edzésedet egy jól megérdemelt  Netflix maratonra.

Body Race ruhagaléria

Minden egyes befejezett verseny után a téged a következő ruhától elválasztó üvegdoboz egy kicsit feljebb megy. Folytasd a játékot, amíg el nem éred a ruhát. (Bár, ha türelmetlen vagy, akkor össze is törheted az üveget, hogy azonnal a tied lehessen az új ruhadarabod...)

Minden egyes megnyert ruhadarab a ruhagalériádba visz. Menj körbe a szobában, hogy lásd az összes megszerezhető menő, furcsa, és vicces ruhát és azokat is, amelyek már a tieid. A szépség mindig a szemlélőtől függ, épp ezért változtathatod a modelled súlyát és megjelenését, hogy az összes ruha jól álljon rajta.

Egy apró jó tanács:  Miközben a ruhagalérián keresztül is megszerezheted a ruhákat, az akadálypálya teljesítése sokkal szórakoztatóbb. Minden egyes szinten új ételek és akadályok jelennek meg, és izgalmas kitalálni, hogy mit lehet velük csinálni.

Mikor jelent meg először a Body Race?

A játék jelenlegi verziója 2022. január 17-én jelent meg.

Ki készítette a Body Race játékot?

A játékot a Gismart készítette.

Vezetés
Használj egeret