Kérdés

Szeretnék a JatekokXL.hu oldalon játszani, de nem töltődik be a játék. Mit tehetek?
Játszáshoz az alábbi négy programot (plugin) kell telepítenie a gépére: Javascript, Flash, Shockwave, és Java. Ezek a szoftverek ingyenesek és természetesen spyware mentesek. Az oldal alján ellenőrizheti, hogy a szoftverek legújabb verziója fut-e a gépén. A piros X-szel jelölt pluginek nincsenek telepítve. A felkiáltójel azt jelenti, hogy nem a legfrissebb program van telepítve. Ebben az esetben javasoljuk, hogy kattintson az ikonra és töltse le a programot, majd telepítse. A telepítést követően szinte teljesen biztos lehet benne, hogy az összes játékot játszani tudja majd.

Úgy tűnik, a JavaScript ki van kapcsolva. Jelen weboldal a JavaScriptet használja. Ahhoz, hogy minden funkcionalitás jól használható legyen a JavaScript bekapcsolása szükséges.
Egy (vagy több) plug-in nincs installálva. Klikkelj a piros keresztet tartalmazó ikonra, hogy arra az oldalra kerüljél, ahol ezt installálhatod. Amikor ezt a folyamatot befejezted, frissítsd az oldalt, hogy ellenőrizd helyesen installáltad-e az összes plug-in-t.


Az alábbi okok miatt is gond lehet a játékokkal:
- Az internetkapcsolata túl lassú. Néha előfordul, hogy a játék képernyője hosszú ideig fehér marad. Ez azért van, mert néhány játék nagyon nagy, és idő kell a betöltésükhöz.
- Ha az iskolában próbálsz meg online játékokat játszani, akkor lehet, hogy nem fognak működni, mert az iskola kiszűrhet bizonyos oldalakat. Ez azt jelenti, hogy néhány oldal blokkolva van, úgyhogy az oldal nem látható és nem lehet rajta játszani. Sajnos ezzel nem tudunk mit tenni.
- Néha az Internet Explorer-rel, néha pedig a Firefox-szal, vagy Chrome-mal működnek jobban a játékok. Próbáld ki több böngészővel is a játékot.

Ha továbbra sem működik egy játék, akkor kattints a "Segítség" menü alatti "További segítség" fülre. Igyekszünk majd minnél hamarabb megjavítani a játékot.
Remélem, választ kaptál a kérdésedre. Ha nem, akkor vess egy pillantást a kapcsolódó kérdésekre, vagy témákra. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor kérjük, küldd el a kérdésedet a kapcsolat űrlap segítségével.
oldal teteje